Şimdi Ara

CALL OF DUTY BLACK OPS BAĞLANTI SORUNU YAŞAYANLAR BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle araştırarak buldum belki bilmeyenler vardır diye bu konuyu açıyorum..Daha önce açıldıysa bu konu silinebilir..

Bildiğiniz gibi bir çok kişi black opsta onlineda lag,ping vs. sorunlar yaşıyor..Bende çok sıkılmıştım ve dün bu sorunu çözdüm..Youtebede black ops ping fix diye bi video var o videoda anlatılanları yaptım ve oldu..Bende şimdi size anlatmak istedim..

İlk olarak multiplayer kısmına giriyoruz..Sonra player matcha giriyoruz ..Sonra select tuşuna basıyoruz...Karşımıza preferences çıkıyor..Sonra Party privaricye geliyoruz..Onu" İnvite only" olarak seçiyoruz.. Sonra Search preferences var onuda "locale only" olarak seçiyoruz..Bu locale only size en yakın olan bağlantı yerine sizi bağlar ve daha yüksek daha iyi bağlantı ile oynuyabilirsiniz..Ben denedim mükemmel bi sonuç aldım sizede öneririm..Birde deneyenler ne gibi sonuçlar aldığını yorum olarak yazarlarsa sevinirim. Olumlu yada olumsuz yorum yapabilirsiniz..Alt taraftada video var izleyerek daha iyi anlayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 19 Temmuz 2011; 12:01:42 >

• Teşekkürler B.Ops'u arkadaşımdan geri aldığımda denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Teşekkürler B.Ops'u arkadaşımdan geri aldığımda denerim.

Rica ederim inşAllah iyi bir sonuç verir..
  • saol dostumgercekten daha ıyı serverlara artık sanıyedınde gırıom ve baglantı daha ıyı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum dedıgınde haklısın fakat bu cozum degıl ınan bellı bır sure sonra baglantın berbat bır hal alıyo bu call of duty artık multıplayer alanında cok kotu 4 ten sonra ınanlmaz bır dusus oldu keyıf alamıyoruz sunu artık duzeltsınler yeter artık paramızı bosuna harcıyorz.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalper97

saol dostumgercekten daha ıyı serverlara artık sanıyedınde gırıom ve baglantı daha ıyı oldu

Rica ederim dostum bağlantının düzeldiğine sevindim..
  • eywallah dostum arkadaşımda bo alınca denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşAllah bağlantınız düzelir yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
  • peki ben bir soru sorsam. oyunun sanırım sonlarına doğru bir bölüm var. reznov un arkasından gidiyoruz,saklanarak gidiyoruz ama bir yerde "u have been spotted" bir şekilde oluyor askerler geliyor biz adamı indirsek bile düşen silahını alamıyoruz sonrada topluca gelip öldürüolar bizi. hikaye gibi anlattım ama:D

nasıl çıkıcaz ordan bilen var mı?
  • arkadaşın dediğiyle birlikte ben en güzel sonucu USA hesabımla oynamaktan vaz geçip TR hesabımla oynamaya başlayıp almıştım. sarı bağlantıyla hiç oynamaz oldum o günden beri.
  • Ben oyuna giremiyorum ki sorun orada menüde takılıyorum server is not available diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.