CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
genelde team deathmatch oynuyorum habire aynı haritalar geliyor. kaç harita varr bu oyunda baydı aynı haritalar
-
Area 99 kadar saçma bir harita görmedim. Eski resurgence haritalarını mumla arar oldum.
Bir diğer konu ise yeni prestige levele geçtim diye silahları WZ da kullandırtmıyor. MP de tamam ama WZ de çok saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevilmeyen haritalar çok. Oylamalarda zaten çoğu oyuncu bu haritalar yerine random haritaya oy veriyor ya da bu haritalar gelirse oyundan çıkıyor. Ben de genelde sevmediğim harita çıkarsa oylamada maça başlamadan çıkıyorum. Rewind , Red Card , The Vault , Protocol, Lowtown hatta Scud (çanak olan harita ) bile pek oylamalarda seçilmiyor. Böyle olunca hep aynı haritalar geliyor gibi hissediliyor. Bir de arama ayarlarından Moshpit i cikardiysaniz oradan da 4 harita da oradan eksiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde aktif edebildim teşekkürler.
-
Hocam sen paylaştın fiyatlar zamlandı tamda bugün alacaklarım vardı skin olarak 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum o renklenme oyunun içinde silaha bastığın bir yükseltmeden sonra oluyor. Pack-a-punch sanırım adı. Aratırsan anlarsın konuyu.
-
Cod points fiyatlarına güzel bir güncelleme gelmiş blackcell ilginç şekilde zam almamış.Geçen gün gelen yeşilli paketin Tl karşılığı ortalama 850 tl civarı oldu inanılmaz gerçekten.Oyun fiyatına göre bakınca yine çok pahalı duruyor ama millet deli gibi alıyor ilginç gerçekten.
-
-
bu bende de oldu 30'ar tane falan 2xp ler vardı perşembe günü, dün bir baktım hepsi yok olmuş.
-
Arkadaşlar oyun black friday'da indirime girer mi?
-
Hayatımda gördüğüm en rezalet mapler bu oyunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna 1 hafta girmedim, geri döndüğümde hitbox rezalet hale gelmiş, inanılmaz lag var, oyun dark fantazi karakterlerle dolmuş, ejderhalar, canavarlar koşuşturuyor; güncelleme sonrası oyun oynanmaz hale gelmiş.
Ayrıca battlepass inanılmaz yavaş ilerliyor farkettiniz mi ? Normalde 1 günlük oyunla 3 bölge açılırdı. 1 günlük oyunla 1 bölge bile açamadım ki daha ilk bölgeler bunlar. Sanırım Double XP Coin ve Blackcell satmaya çalışıyorlar. Çok kötü niyetli geldi bana. XP Coinleri para ile satmaya başlarlar yakın zamanda diye düşünüyorum.
-
Oyunun çok başında çok fantastik skinler geldi gerçekten. Bp konusunda da katılıyorum, xp eventleri kaçırmamak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam tıcket actın mı normalde daha önceki oyunlarda birikimleri aktarıyordu otomatik
-
benim kolsuz oluşum bir yana şansa balığa bile adam vuramaz oluyorum. Oyunda grafik ayarlarının hepsini low yapınca yine biraz fark ediyor ama karşıdaki adamlar ya çok profesyonel yada ben kolsuzum diyorum ama oyun çok verimsiz geçiyor benim için sanki ben oyunu biraz latency varmış gibi oynuyorum. Önerisi olan var mı ?
sistem 4060ti 16 gb ,ryzen 7 7800x3d
internet sansüronline
-
Üzgünüm ama ps platformundan süperbox ile ortalama sizlerden 30 40 ping fazla oynayarak cross platform açık olsa dahi güzelce adamlar vurabiliyorum.
oynadığım tek oyun cod serisidir her sene çıkar alırım ve 1 sene oynarım ve benim gibi bir sürü insan var yılda sadece cod oynuyor o yüzden birazcık daha gelişmen hatta uygunsa bir gamepad alıp onun ile oynamanı tavsiye ederim.
-
Benimde bir şikayetim var serverlar inanılmaz laglı eskiden oynadığımız oyunlarda 40 60 arası ping alırdık şimdi 80 100 bile gördüğüm oluyor anlamıyorum her sene yeni çıkan oyunda nasıl sürekli geriye gidebiliyorlar
görüntü desen sulu boya gibi
-
Bunlar önceki oyunlardan kalanlar, bu oyuna da yansımış geri aldılar sonra büyük tepki çektiler, geri iade edecekler sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X