Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.244
Cevap
65
Favori
46.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kusursuz silahımı bunun yüzünden kaybettim, loadout ne koydum hatırlamıyorumda. zaman israfımız oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Bilader strateji varsa niye ben buraya yazdiktan 3 gun sonra zam yesin az kafayi calistir yurtdisi fiyatlarida ortada neyse iyi oyunlar herkese umarim bu dusuk iq yu dinlemeden faydalanabilmissinizdir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Yok oyunu oynamıyorum 2 gündür bu saçma sorundan ne yaptıysam düzelmedi. Blueprint var silahlarda ondan oluyor sanırımda bu nasıl bi saçmalıktır. CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Var hocam ama durduk yere bir çakal yüzünden ban yemeye gerek yok.Kulaklığını açsa cevabını alacaktı zaten 

Reportla hocam bunu hiç olmazsa geçici ban yer. Yanına bırakmayın yani

• Yaptım hocam zaten normal şartlarda ban yemesi gerekiyor.Oyun içinde çok denk geliyor böyle bazen Pc tarafındaki arkadaşlar geleceği için oyun içi konuşmada oluyorum her iki üç oyunda bir bu tarz tipler denk geliyor şikayet edip geçiyorum.

• @veteran_gamer Akşam ayarlardan bende kapatıcam hocam en mantıklısı o.

@Erhann57 Profilinde japonya yazıyor ama dediğiniz gibi olabilir hocam.Vanguard zamanı Xbox'ta oynayan varsa bilir bir tane ruh hastası Türk gurbetçi vardı cronus ile oynar Türk gördüğünde mesaj ile anında taciz edip küfür ederdi.Forumdan 5-6 kişiye denk gelmişti bende dahil.Bu tarz tipler hep oluyor ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Yaptım hocam zaten normal şartlarda ban yemesi gerekiyor.Oyun içinde çok denk geliyor böyle bazen Pc tarafındaki arkadaşlar geleceği için oyun içi konuşmada oluyorum her iki üç oyunda bir bu tarz tipler denk geliyor şikayet edip geçiyorum.

Ben cross play kapalı oynuyorum. PC tarafı aşırı toksik

• Bende genellikle öyle oynuyorum hocam arada Pc tarafındaki arkadaşlar gelince açmak zorunda kalıyorum yoksa en güzeli cross kapalı oynamak.Playstation tarafında çok şanslıyız diğer platformlarda böyle bir imkan yok ne yazıkki.

• danavar5 kullanıcısına yanıt

Düşük iq? Sayın 143 zafer, yıllardır yazılım mühendisliği yapıyorum, kafamız çalışıyor şükür. Bu forumu da dünden beri takip etmiyorum ve konuyu bildiğimi söylüyorum.

Size 3 gün sonra denk gelmiştir. Uzatmaya gerek yok

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    Mesleginide yazmis hahahahahaha

• Silahları en hızlı hangi modda kasabiliriz arkadaşlar? Ve kastığımız silahları warzone'da kullanabiliyoruz değil mi?

• Arkadaşlar War Zone modunda hızlı depar atmayı sol analoga iki bastırarak koşturuyor multide bir defa sol analoga tıkladığımızda hızlı depar atıyor War Zone modunda bunu eskiye nasıl dondurecez.

• https://www.youtube.com/watch?si=-sNdE-Shtmc7Cpb4&v=yYDcuE3WF4U&feature=youtu.be

Pek cod oyuncusu sayılmam. En son cold war i oynamıştım. Hep mavi perkleri kullanıyordum fakat görev peşinde koşan oyuncuları yeşil perklerin ödüllendirdiğinin farkına varınca, yeşil + bankroll kombosu yaptım. Kendi adıma en yüksek kill sayıma ulaştım. Oyunu çok sevmemiş olsam da verdiğim para boşa gitmesin diye oynuyorum CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Dm-10 :D şansa aynı harita , bizon açık ara en keyifli silah 2-3 oyundur abi ama cod bile olsa Dmr tam bir gurme işi her zaman

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

• Oyunda yoğun çatışmalarda acayip fps düşmesi yaşanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuffyBey kullanıcısına yanıt

Bu haritayı, Subsonic ve betadaki havuzlu haritayı seviyorum. Ben de takıntı olduğu için bir silahı bitirmeden diğerine geçmiyorum. Dmr lerden şu an sadece aek kullandım mesela. Yerde bulursam arada alıp kullandıklarım oluyor. As val mesela prestij uğruna oynayamadan kapattım silahı CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024  Yerde görürsem alıp kullanıyorum dehşet silah.

Dmr ler Black ops oyunlarında çok ayarsız oluyor. Cold war da da vardı böyle bir tane. Alışması dert ama alışınca akıyor silah.

• Allah belasını versin böyle oyunun custom loadouts 5 den sonra yaptığınız silahları kaydetmiyor War zonde bı çuval para ver ugrastigimiz saçmalıklara bak.

• Black Ops 6 almadım ama yeni Warzone Bootcamp harbi sarıyor MW3 multi bıraktım onu oynuyorum sürekli

• Prestij olursam eger silahlar kitlenecek mi yine ? Agirlikli olarak arkadaslarla zombi modu oynuyoru, gerek var mi prestij olmama bir artisi var mi ? Multiplayere az giriyorum. Derdim silahlarin kitlenip kitlenmemesi prestij 1 olunca.

• R.Rheme kullanıcısına yanıt

Evet Prestij olursan Silahlar kilitleniyor..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.