Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.244
Cevap
65
Favori
46.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben bilerek biriktirmiştim onları iade edeceklerse sorun yok çok sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 19 Kasım 2024; 9:52:2 >
  • Bu oyunun kitlesi inanılmaz cidden

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

buna verilecek çok güzel cevaplar var :)

• maverick666 kullanıcısına yanıt

Var hocam ama durduk yere bir çakal yüzünden ban yemeye gerek yok.Kulaklığını açsa cevabını alacaktı zatenCALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• Valla uzun yillardir bu kadar cok oynadigimi hatirlamiyorum, prestij 2 olmak uzereyim, birkac map disinda oyun sahane bence, diger oyunlara vakit ayiramiyorum lanet cod yuzunden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bunu yazan muhtemelen bir bölge eşeğidir

• Merhaba arkadaşlar

call of duty modern warfare 3 'üPS5'de oynuyorum pazardan pazara açıyorum. Online oynamıyorum. her actığımda yuklu bir update alıyor gercekten bıktım. Alt tarafı kaldığım yerden devam edeceğim 1 saat oynayacağım. Bu update lerden bıktım bunun bir çaresi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreturan_75 -- 19 Kasım 2024; 14:20:2 >
  • emreturan_75 E kullanıcısına yanıt

Yok hoxam maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde zombi modu oynuyorum. Prestije gecmemin bir artisi var mi ? Multiplayerda ya da zombi modunda tekrar silahlar kitlenecek mi seviye 1’e dustugum icin ?

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    Dostum bak zam yemis bilincsiz yorum yapip insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen

• Avrupa gören mülteci %100.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Pro da çok iyi görünüyor

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Ben pro almaktan vazgectim, xboxda oynuyorum codu

mesaj almayı kapatalı yıllar oldu. tavsiye ederim.

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt

sen döndün mü geri? hem de playstation platformundan öyle mi CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Valla döndük hocam ne yapalım , pc yi tavaf ettik sonra xboxta biraz dolandım kürkçü dükkanı ps’de cod oynamaya tekrar döndüm 😁 ps konsolunda ki kitle hiç birisinde yok diğer platform cominityleri çöp sırf ortam güzel olduğu için ps deyim 😁

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt

o zaman hoş geldin diyelim CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• danavar5 kullanıcısına yanıt

hayır ben ne konuştuğumun gayet farkındayım. orda cp arasındaki fark iki katı fakat fiyatı çok yakın olduğundan bahsetti arkadaş. bir hata olduğunu söyledi, bende bir hata değil bunun strateji olduğunu savundum hala da savunuyorum. zam yemiş olmasının bu durumla hiçbir ilgisi yok

• Beyler loadoutlar sizde de kafayı yedi mi? Şöyle ki silah yapıyorum eklentilerin kimisi oyunda çıkmıyor, firing range’de sapasağlam her şey yerinde maça girince atıyorum tutamaç yok silahta veya susturucusu takılı olmuyor. Saçma bir durum oyunu oynayasım gelmiyor artık bu saçma durumdan.

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Silahini copy paste yapip baska slota da yukledin mi, eger oyleyse diger silahinda neyi cikarirdan onda da cikiyor cok gicik yapmislar.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.