Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops Zombi Sorunu.. [RESİM EKLENDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben orjinal call of duty black ops aldım(steam). Zombi modunu oynuyorum MP olarak ama oyuncularda 1-2'si'nin kafası gözüküyo vücudu gözükmüyo aynı şekilde zombilerin hepside öyle. Sonra duvarlar bembeyaz oluyo. Kapılarda aynı şekilde bembeyaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunu çok isteyerek aldım ama oyundan soğuyorum gerçekten :( Yardım ederseniz çok makbüle geçer. Şimdiden Teşekkürler.

Bi şey daha var. Benim oyunum rusça ne yazık ki, ingilizce yapmak için internetten ''localized_English_iw00'''dan ''localized_English_iw14'''e kadar buldum, indirdim ve gerekli klasöre attım. Sonra ''localization'' adlı metin belgesini de gerekli yere attım. Son olarakta English adlı klasörü gerekli yere attım. Şimdi sorum şu: acaba başka dosyalarda gerekli mi ? yani atladığım herhangi bir şey var mı ?

NOT: Sadece Kino der toten'de oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dofurkan -- 4 Mart 2012; 19:10:31 >

• Birçok nedeni olabilir. Çok genel yazmışsınız.

Bende olası genel çözümleri yazayım.

1)Sisteminiz yeterli olmayabilir.
    2)Oyunu yüklerken bir sorun meydana gelmiştir. Silin tekrar yükleyin.
    3)Ekran kartı güncelleştirmelerinizi yapın.
    4)Uyumluluk modunu değiştirerek deneyin.
    5)Directx in güncel sürümünü yükleyin
    6)Oyunu kutulu aldıysanız ve tekrar silip yüklediğinizde aynı sorun oluşuyorsa değişimini yapın.

Bunların hepsi olası çözümlerdir. Size uygun olanı deneyebilirsiniz... Umarım yardımcı olur. Saygılarımla
  • Sisteminize Göre Çözüm Bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syphorx

Birçok nedeni olabilir. Çok genel yazmışsınız.

Bende olası genel çözümleri yazayım.

1)Sisteminiz yeterli olmayabilir.
    2)Oyunu yüklerken bir sorun meydana gelmiştir. Silin tekrar yükleyin.
    3)Ekran kartı güncelleştirmelerinizi yapın.
    4)Uyumluluk modunu değiştirerek deneyin.
    5)Directx in güncel sürümünü yükleyin
    6)Oyunu kutulu aldıysanız ve tekrar silip yüklediğinizde aynı sorun oluşuyorsa değişimini yapın.

Bunların hepsi olası çözümlerdir. Size uygun olanı deneyebilirsiniz... Umarım yardımcı olur. Saygılarımla

Peki Deniyeceğim teşekkürler :)

Bu arada Sistemimin sorun olacğını zannetmiyorum :)

İşlemcim: AMD X6 1055t 2.8 T 3.3
    Ekran Kartım: ATI HD6850
    RAM:4 GB

• Normal SP Oynarken Böyle Bir Sorun Varmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran7889

Normal SP Oynarken Böyle Bir Sorun Varmıydı ?

valla sp'ye girmedim :D şimdi oyunu komple sildim baştan indiriyorum %51'de oyunu yükledikten sonra vcredist, directx, ekran kartımı güncelliycem. Zaten güncel ama tekrar yapıp oyuna giricem yine olursa artık kafayı yiycem :(
  • Ayrıca oyununuzun Rusça olduğunu söylemişsiniz. İlk anda dikkat etmedim ancak Rus keyleri sorun yaratabiliyor. Özellikle Steam buna karşı oldukça hassaslaştı. Rus keylerini eğer yakalarlarsa silebiliyorlar... Bad key denen olay da başınıza gelmiş olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syphorx

Ayrıca oyununuzun Rusça olduğunu söylemişsiniz. İlk anda dikkat etmedim ancak Rus keyleri sorun yaratabiliyor. Özellikle Steam buna karşı oldukça hassaslaştı. Rus keylerini eğer yakalarlarsa silebiliyorlar... Bad key denen olay da başınıza gelmiş olabilir..

Bad key mi o nedir ? Başıma gelip gelmediğini nasıl anlarım ?
  • Bad key, oyunun cd-keyinin illegal olması ya da kaçak olarak alınması sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Eğer cd-keyi saçma bir key satan siteden aldıysanız bu başınıza gelmiştir. Bu keyler önceleri hiçbir soruna neden olmazken oyuna gelen yeni güncellemelere , eklentilere vs. ayak uyduramazlar... Ayrıca dil sorunuda oluşur (ki zaten belirtmişsiniz.) Bu yüzden de oyun yeni gelen bir grafik patchini filan yükleyememiş olabilir. Bu yüzdn de görüntü sorununuz oluyor olabilir...

Aslına bakarsanız oyuna girebildiğinize göre henüz bad key aşamasında değilsiniz. Çünkü bad key olarak tanımlanırsanız oyuna giremezsiniz. Ancak dediğim gibi patchler vs gibi birşey yüklenmemiş yada yanlış yüklenmiş olabilir... Tekrar silip yüklemek %90 çözüm olacaktır.
  • tamam teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için :)
  • Yok beyler olmadı. Sildim, tekrar kurdum. Driverları güncelledim. yok yok yok. olmuyo solo da da olmuyo. sanırım oyun rus olduğu için böyle. :( :(
  • internetin yavaş olabilir ki bu sorunun aynısını modern warfare 2 de yaşadım special ops da interneti değiştirdik 1-2 ay sonra takır takır oynandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_devil

internetin yavaş olabilir ki bu sorunun aynısını modern warfare 2 de yaşadım special ops da interneti değiştirdik 1-2 ay sonra takır takır oynandı

internet le alakası yok. Sanırım key rus olduğu için böyle en kısa zaman da değiştiricem.
  • zombies oynarken 3lü silah içeceğinin çıkmaması normal mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.