Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni express haritamız gelmis. hayırlı uğurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Arkadaslar usa hesap cod mw oynuyorum cold wari da satin alsam pri yada sec.. tekrar oyunu indirmek zorundamiyim?

Arkadaslar bilgisi olan varmi ayrıca sec hakkını yada pri hakkını satan varımdır konuda acaba?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Oyunu indirmen gerekir hocam. Lakin şöyle bir şey var. İndirme kısmında multi ve hikaye bölümleri ayrı ayrı seçenek olarak sunuluyor. İstersen hepsini indirirsin istersen sadece multi veya hikaye kısmını.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Oyunu indirmen gerekir hocam. Lakin şöyle bir şey var. İndirme kısmında multi ve hikaye bölümleri ayrı ayrı seçenek olarak sunuluyor. İstersen hepsini indirirsin istersen sadece multi veya hikaye kısmını.

Tesekkur ederim hocam

• Dün Activision başkanı "Warzone her zaman ana odağımız olacaktır" twitini atmış. Ticari başarısı ve oyuncu sayısı düşünülünce; olması gereken karar belli ki buydu. wzone oynayan arkadaşlar için tabi ki bu iyi haber.

Ancak; benim gibi old school multiplayer oyuncusu iseniz, haber oldukça sevimsiz oluyor. wzone geliştirme işini bir stüdyoya verse, multiplayer platformunu başka stüdyoya bıraksa diyorum ama ticari kaygılar içinde bir dönem sonlanıyor anlaşılan. Multiplayer oyunların en önemli kalesi düşüyor artık.

Ağız tadıyla 6x6 oynadığımız günler geride kaldı. zaten SBMM ile oyunun tadı kaçmıştı. şimdi hepten tadımız kaçtı.

Gözümüz multiplayerin son kalesi BF6 ya çevriliyor. söylendiler fena. Activision battle royal başarısı sebebiyle, BF tarafında da battle royal geliştirildiğini duyuyoruz.

BF6 da boş çıkarsa; multiplayer oynayacağımız oyun kalmıyor. İstemeye istemeye battleroyalci yapacaklar bizi.

Derdime tercüman video

• Arkadaşlar, oyunu DIGITAL olarak alıp indiren arkadaşlar, oyunun hafızada ne kadar yer kapladığını bana iletebilir mi?

Bende Disk sürümü var ve 134,8 GB yer kaplıyor. O zaman diskin ne faydası var ki?

Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

• burakozi B kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Dün Activision başkanı "Warzone her zaman ana odağımız olacaktır" twitini atmış. Ticari başarısı ve oyuncu sayısı düşünülünce; olması gereken karar belli ki buydu. wzone oynayan arkadaşlar için tabi ki bu iyi haber.

Ancak; benim gibi old school multiplayer oyuncusu iseniz, haber oldukça sevimsiz oluyor. wzone geliştirme işini bir stüdyoya verse, multiplayer platformunu başka stüdyoya bıraksa diyorum ama ticari kaygılar içinde bir dönem sonlanıyor anlaşılan. Multiplayer oyunların en önemli kalesi düşüyor artık.

Ağız tadıyla 6x6 oynadığımız günler geride kaldı. zaten SBMM ile oyunun tadı kaçmıştı. şimdi hepten tadımız kaçtı.

Gözümüz multiplayerin son kalesi BF6 ya çevriliyor. söylendiler fena. Activision battle royal başarısı sebebiyle, BF tarafında da battle royal geliştirildiğini duyuyoruz.

BF6 da boş çıkarsa; multiplayer oynayacağımız oyun kalmıyor. İstemeye istemeye battleroyalci yapacaklar bizi.

Derdime tercüman video

Haci ghoststan sonra cod cok bozdu 6v6deki eski hava kalmadi nerede o mw3ler bo2ler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Psn : ArcAcar beraber oynamak isteyenler eklesin

• Ps5 pri hakkını satmak isteyenler iletişime geçebilir.

• Beyler bir konuda yardima ihtiyacim var.
    Ps4 ten ps5 e gectim.
    Ps4 te Gold wireless kulaklik vardi, simdi ps5 in kendi kulakligi olan pulse 3d yi aldim.
    Ancak call of duty oyunlari ve warzone da duzgun ses alamiyorum artik. Ne ayak seslerinin yerini ayirt edebiliyorim ne patlamalri vs. boguk ve karmasik sesler aliyorim.
    Yabanci forumlarda benzer sorunlar yasayanlar cok olmus. Ps5 in 3d ozelliginin ona gore yapilmamis oyunlarla cakistigini fln soylemisler. Turkce hic bi yaz bulamadim.
    Varmi benzer birsey yasayan?
    Kablolu baska model bir kulakliga gecmem sorunu cozermi acaba?
  • maç boyunca hep gerideydik...

Skor 167 -194 getirdiğinde; zone üstünlüğü rakipteydi...

Sonra skor 171-199 kadar dayandı ama tüm zonları aldık. Zone ları vermeyince de; zonsuz rakibin aldığı killerin hiç bir anlamı kalmadı.

ve 200-199 kazandık. Zone almayan, zone girmeyen oyunculara gelsin bu video  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Controller ile mi oynuyorsun ;)
  • arkadaşlar ps5 te multide bir oyuna başlarken kaplamalar 1 saniye geç yükleniyor bazen. sadece oyunun başında oluyor. bazende olmuyor. diğer oyunlarda falan yok. hiç olan oldu mu acaba bu?

• Sezon 2 trailer yayınlandı

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Hay maasallah 😁👏

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

O! Bartınoğlu gelmiş, hoş gelmiş  

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

O! Bartınoğlu gelmiş, hoş gelmiş  

Eyvallah üstat sessiz sedasiz mw devam ediyorum yeni nesil icin bf6 dan ümitliyim insallah orada guzel bi topluluk olusturup oynariz ps xbox capraz platform en buyuk dilegim 🙂

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

oyunsuzluktan cold wara mecburcu kaldık bizde. bf6'da güzel ekip yapıcaz. kontağı kaybetmeyelim.

• Ps5 de crash sorunu çok yaşayan vardı cold warda. Özellikle ilk zamanlarda. Hala devam ediyor mu sorun?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.