Merhaba, oyunda son gelen etkinlik görevlerinden aşağıda ekran görüntüsü ile işaretlenmiş olan nasıl yapılıyor acaba ? |
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
Zombi hediye sandığı açmak lazımdı sanırım. 10 sandıktan bir tanesi bu şekilde çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam multiplayer'da scorestreaks seçeneğinden care package seçin. O care package kırmızı paket düşürene kadar deneyin. Rastgele düşüyor. Benim 5 nci denememde düşmüştü tamamen şans yani. Ama eninde sonunda geliyor deneyin hocam👍 Birde helikopter kırmızı paket bırakırken müzik çalmaya başlıyor. Müzik çaldığında bilin ki helikopter kırmızı paket düşürüyodur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 30 Ekim 2021; 22:12:35 >
Selam beyler benim oyunun arkasında ispanyolca yazıyor sanırım hesap ile oyun aynı bölge değil bu yüzden campaign kısmını yüklemiyor storeda bulunamadı diyor çözümü nedir bunun?
oyunu antalyada satan varsa 300 liraya alabilirim
-
PlayStation Game Sizetwitter“🚨 Call of Duty®: Black Ops Cold War Update 01.030.000 (PS5) - 01.31 (PS4) Added to database. 🟧 #CallofDuty #ColdWar”https://twitter.com/PlaystationSize/status/1515060393764397058?s=20&t=OZU39JfDpEiOGD8Na-rv5w
-
Arkadaslar en son cod ww2 bitirdim,bunun ustune cikan hikaye modu olanlar hangileri?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cold War ve Vanguard.
Modern warfare yok mu hocam bi de?
Modern Warfare II bu sene çıkacak. Heyecanla bekliyoruz.
-
Yok modern warfare 1 hocam cod 4 modern olan degil o yeni degil mi?
Doğru hocam bi de o vardı
Oyunu dün ps5de bitirdim muhtesemdi sirada modern warfare ve vanguard var :)
Call of Duty: Cold War mı yoksa Call of Duty: Vanguard mı sizce kararsız kaldım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanrecep -- 25 Mayıs 2022; 12:25:24 > -
Uzun zamandır ps5 pri veya tüm haklar arıyorum bulamadım,acaba PS4 disklisini alsam ps5 e ücretsiz yükseltme oluyor mu ? Ucuza diskli buldum da
Beyler selam , PS5 te pri hakta oynuyordum 25 lvl oldum fakat bugün oyuna girdiğim zaman tekrar 1 lvl e inmiş oyun
Silah geliştirmelerim filan silinmiş en başa dönmüş sizce neden böyle olmuş olabilir ??
-
Ücretsiz yükseltme yok diye biliyorum. Ben PS5 cross versiyonunu daha yüksek fiyata almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X