Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Directx 10 ekran kartıyla oyunu açma şansım yok değil mi?
  • 6850 kullanan varsa performansı nasıl arkadaşlar?
  • Özellikle nvidia ekran kartına sahip olan arkadaşlar kesinlikle oynayınız oyunu önceki codlara göre gerçekten grafik farkı var , ama oynanışta çok büyük bir farklılık yok. Bir kaç tane fizik'lerde görsel yenilik var onun dısında bır yenılık goremedım benı en gıcık eden olay ıse oyunda optımızasyon sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

kaplamalara bak 2004 de çıkan half-life 2 gibihttps://store.donanimhaber.com/bb/b6/19/bbb61959f9d248145bd60b82a2ffe587.png

senin pc onu bile açamayacağı için sorun yok senin açından :) csye devam

ne alakası var orta ayarlarda açabilecek düzeyde
    (gtx 670,3570k)

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

jpg olduğundan kalite düşük gerçeği burada:

• quote:

Orijinalden alıntı: tersol

http://www.playstore.com/?gclid=CPqy65H-zboCFYOS3godLj4AQw#!/oyun/call-of-duty-ghosts-digital-hardened-edition
    Kimsede demiyor aga bu ne diye Ya 240 lira olurmu bi oyun yuh ulan yuh... en ucuzuda 100 lira. Kapitalizme slm, küreğe devam... Birçok oyun var böyle küreklisini bile indirmeye tenezzül etmediğimiz, birileri üstüne para veriyor

Yahu tamam trollsün anladık da. Madem bu oyundan nefret ediyorsun ? Sırf fanboyluk olsun diye saçma sapan konuşuyorsun. Tamam bunu da geçtim. Yahu nefret ettiğin oyundan sürekli ergenler bu oyunu oynar dediğin oyunun konusuna neden sürekli geliyorsun ? Aç kö... gibi insanlara laf atmaya çalışıyorsun. Adam ol. Tamam yaşın 13 biliyorum. Fakat bu kadar belli etmene gerek yok. Karaladığınız oyunun konusundan çıkmıyorsunuz yav. Kaldı ki eminim şu an oyunu oynuyorsun. Seni gidi parazit. Kaybol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 5 Kasım 2013; 18:43:27 >

• Cod'u daha çok begeniyorum. Battlefield'ten o zevki alamadım malesef... hemde 2 kere bitirmiş olmama ragmen...
    Tahminen yarın Cod'u oynamaya başlarım.
  • quote:

http://www.playstore.com/?gclid=CPqy65H-zboCFYOS3godLj4AQw#!/oyun/call-of-duty-ghosts-digital-hardened-edition
    Kimsede demiyor aga bu ne diye Ya 240 lira olurmu bi oyun yuh ulan yuh... en ucuzuda 100 lira. Kapitalizme slm, küreğe devam... Birçok oyun var böyle küreklisini bile indirmeye tenezzül etmediğimiz, birileri üstüne para veriyor

Sen hala burda mısın?

• sp si bitti 6 saat sürdü sualtında geçen bölüm hakikaten çok güzeldi..sonlara doğru baya güzelleşti bölümler.klasik bir cod ama oynanır sonuna kadar sp si
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    source motorunu bundan iyi yaptın ya ben daha birşey söylemiyorum
    CoD ile HL2 (2004 yazmışsın tarih bilginin az olduğunu veya HL1 kastettiysen 15-20 numara hipermetrop olduğunu düşünüyorum.)
    adam özellikle hata aramış biraz bekle sana bf3'den bi video atayım
  • Gariptir bu sene adamlar arşivi paketlemeyi unuttular sanırım bütün dosyaları tek klasörde toplayıp açık halde yayınlamışlar, imajı sesi ortalıkta görünüyor. Ondan böyle bunun boyutu, oyunda değişen yok eklenen yok ama bellek ihtiyacı 2 kat artmış. Bu sene orjinal almıyorum, okullar tatil, vallahi yazık verilen paraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Yahu tamam trollsün anladık da. Madem bu oyundan nefret ediyorsun ? Sırf fanboyluk olsun diye saçma sapan konuşuyorsun. Tamam bunu da geçtim. Yahu nefret ettiğin oyundan sürekli ergenler bu oyunu oynar dediğin oyunun konusuna neden sürekli geliyorsun ? Aç kö... gibi insanlara laf atmaya çalışıyorsun. Adam ol. Tamam yaşın 13 biliyorum. Fakat bu kadar belli etmene gerek yok. Karaladığınız oyunun konusundan çıkmıyorsunuz yav. Kaldı ki eminim şu an oyunu oynuyorsun. Seni gidi parazit. Kaybol.

Yaşım 26, 13'ünde 27 olcak. Ben oyuna iyi veya kötü dedim mi cahil herif ? Birtek oyunun fiyatı ile ilgili yorum yaptım, onun dışında çıkan tüm serilerinide oynamışımdır. Ben battlefield sp modunu 1 saat sonra kapattım ve daha oynamadım çıktı çıkalı hiç beğenmedim bu durumda fanboy iddianda iftiradan başka birşey değil. Oyunun fiyatı-ram sorunu-grafiklerine göre boyutu- optimizasyonu tartışmaya açık gibi ve çoğu insan bunun eleştirisini yapıyor henüz hikaye moduna kötü diyen yok fakat multi berbat diyenler var. Yani bu konu sırf cod'u övmek içinmi açıldı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

source motorunu bundan iyi yaptın ya ben daha birşey söylemiyorum
    CoD ile HL2 (2004 yazmışsın tarih bilginin az olduğunu veya HL1 kastettiysen 15-20 numara hipermetrop olduğunu düşünüyorum.)
    adam özellikle hata aramış biraz bekle sana bf3'den bi video atayım

ondan iyi yaptığım yok modifiye ettilerse adam gibi etsinler şu hale bak source un 2004 de ki çıkan sürümünde olan sorunların çoğu bunda da var. üstelik fov ayarlama bile yok.
    edit: hl2 source ile birlikte 2004(3) de çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 5 Kasım 2013; 19:01:50 >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    zaten nvidia bile en yüksek ayarlada bir bf4 değil oyun.. ya da bf3, crysis vs.. zaten ben hep single oynarım cod u.. multi iyi değil. ayrıca son oyunun singleını bitiremiştim çok kötü gelmişti.. umarım bunda öyle durum olmaz yoksa 28 gb da acırım
  • Benim anlamadığım burası oyunun konusu diye herkes iyi yorum yazmak zorunda mı oyuna kötü diyen yada bu kadar para bu oyuna verilmez diyen (haklı kesim) neden taşa tutuluyor. Hakaret noktasına kadar gidiyor birde adamlara ergen diyor kendiniz ergen gibi yorum yazıyorsunuz. Harbiden ilginç konu takip.
  • Oyunun ram sorununu çözen update geldi.
  • Madem bu oyun eleştirelere kapalı, konunun adını ; COD'U SEVEN FANBOYLAR DERNEĞİ olarak değiştirin bizde girip eleştirmeyelim.
  • Ayarlardan aşağıdaki bölümdekileri en sonada çeksem normale dönüyor kaplamalar kötü oluyor var mı bu sorunu yaşayan.

Normal ayardaki kaplamalar rezalet "EXTRA" seçeneğine almak için ekran kartı 3GB VRAM yiyormuş ondan seçilmiyormuş falan filan böyle saçma şeymi olur.7870 2GB EZ modeli ile BF4'ün kaplamalarını ultrada alıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 5 Kasım 2013; 19:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ayarlardan aşağıdaki bölümdekileri en sonada çeksem normale dönüyor kaplamalar kötü oluyor var mı bu sorunu yaşayan.

Normal ayardaki kaplamalar rezalet "EXTRA" seçeneğine almak için ekran kartı 3GB VRAM yiyormuş ondan seçilmiyormuş falan filan böyle saçma şeymi olur.7870 2GB EZ modeli ile BF4'ün kaplamalarını ultrada alıyorum ben.

Hocam aynen bende mağdurum. En azından patch bekliyorum. Olmaz böyle. Mediumda' da takılıyormuş gibi oynuyorsunuz, extrada' da. Hata bazı maplerde Extra da oynanıyor bazılarında Medium' da takılıyor. Anlayamadım bir türlü. Gerçekten böle optimizasyon olmaz olsun.

• Çamur olsun Call of Duty olsun. Ha bilgisayarım kaldırır mı kaldırmaz, size iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Şaka gibi kafadan kaybettik, 9800gt bitti. oyunu orjina alayım diyorum oda yattı, ne mutlu

bu nedir aga ya ekran kartı alalım diye 11 yapıyorlar
    edit:ekran kartı aynı bu arada hocam
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.