Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ayarlardan aşağıdaki bölümdekileri en sonada çeksem normale dönüyor kaplamalar kötü oluyor var mı bu sorunu yaşayan.

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

Normal ayardaki kaplamalar rezalet "EXTRA" seçeneğine almak için ekran kartı 3GB VRAM yiyormuş ondan seçilmiyormuş falan filan böyle saçma şeymi olur.7870 2GB EZ modeli ile BF4'ün kaplamalarını ultrada alıyorum ben.

Hocam aynen bende mağdurum. En azından patch bekliyorum. Olmaz böyle. Mediumda' da takılıyormuş gibi oynuyorsunuz, extrada' da. Hata bazı maplerde Extra da oynanıyor bazılarında Medium' da takılıyor. Anlayamadım bir türlü. Gerçekten böle optimizasyon olmaz olsun.

Extra açılıp takılsa tamam diyeceğim extra seçeneğini seçsemde res atıp normal e dönüyor ayarlar.7870 EZ'nin şu görüntüde extrayı kaldırmaması imkansız birşey.

Hocam siz bu bahsettiğim ayarları en sonra çekebiliyormusunuz?

@2K

• beyler nvidia nın en son sürümün de sorun var haberiniz olsun oyun biraz da o yüzden kasıyor + olarak bende bütün cod oyunlarını oynadım ama yılına göre hiç bir cod oyunu bu kadar çamur grafiklerde olmamıştı black ops 2 daha iyi yani şuan öyle diyebilirim. Yinede bu oyunu oynamıycam anlamına gelmiyor tabi Multide beraber oynıcak iyi adamlar arıyorum yakın zamanda da clan kurucam gelmek isteyen varsa eklesin benihttp://steamcommunity.com/id/Faltuner/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

beyler nvidia nın en son sürümün de sorun var haberiniz olsun oyun biraz da o yüzden kasıyor + olarak bende bütün cod oyunlarını oynadım ama yılına göre hiç bir cod oyunu bu kadar çamur grafiklerde olmamıştı black ops 2 daha iyi yani şuan öyle diyebilirim. Yinede bu oyunu oynamıycam anlamına gelmiyor tabi Multide beraber oynıcak iyi adamlar arıyorum yakın zamanda da clan kurucam gelmek isteyen varsa eklesin benihttp://steamcommunity.com/id/Faltuner/

nvidiannı en son sürümünde sorun olduğunu nerden biliyorsun?yani önceki sürümü yüklesek düzelecekmi

• regujohn kullanıcısına yanıt
    forumlarda bu konu hakkında bir çok yorum var ayrıca bende eski sürüme döndüm kasma düzeldi denemek size kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

forumlarda bu konu hakkında bir çok yorum var ayrıca bende eski sürüme döndüm kasma düzeldi denemek size kalmış

fps artışı oldumu eski sürüme dönünce eski sürüm dediğin bir önceki whql mi?
  • bu oyun yüzyılın komedisi oyun 10 yıl geriden geliyor grafikler fiyasko ama 1000 $ lık kart istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 5 Kasım 2013; 20:13:44 >
  • @Tinúviel Sen deyince tekrar kontrol ettim hocam evet çekebiliyorum hatta oyun sırasında açtığım zaman o ayarları oyun sırasında değiştiremediğim için seçtiğiniz ayarlara kitlenmiş gözüküyor orada bile Extra'ya kitlenmiş gözüküyor.
  • artık ekran kartları çoğu oyunu medium yada law da çalıştırıyor

1 gb 4850 var battlefield 4 low ve medium karışık oynananabilir seviyede

chost ise yine aynı şekilde olur diye tahmin ediyordum

sanırım bu sebepden dx 11 zorunlu tutuluyor ekran kartları satılsın diye açlık böyle birşey iste dünyayı yediler hala doymadılar bitaraflarından dx uydurup para peşindeler bunun başka açıklaması yok
  • Bir ps4 işimizi tamamiyle görür. o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 331.65 Nvidia Driver'dan 331.58'e gectim oyun hele sükür cok akici oldu hic kasma falan kalmadi..Yanliz ilerledikce grafikler kötü görünmeye basladi ne hikmetse ,kapali alanlarda gayet iyi ama renk paletindenmidir bilinmez acik alanlarda sönük kaliyor..
  • 331.65 ghost ve bf4 için çıktı sözde
  • beyler bu nedir 28 gb olarak gözüküyor ne var bu kadar bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 5 Kasım 2013; 23:57:45 >
  • nasıl akıcı oynayabilirim bunu ya.en düşük ayarda bile takılma var.sistemim çok iyi ama oyun çok takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

nasıl akıcı oynayabilirim bunu ya.en düşük ayarda bile takılma var.sistemim çok iyi ama oyun çok takılıyor.

aynı sorun bende de var.Bi yolunu yordamını bulan haber etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

Call Of Duty Ghosts Ram Fix torrent veya bir yerden bulun çekin

hocam ayaküstü ban yemiyelim vacban temizmidir bu?
  • 6850 kullananlar durum nasıl? en önemlisi değer mi oyunu almaya acaba :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyunun ram sorununu çözen update geldi.

Resmi update mi geldi yoksa ram fix cracklerinden mi bahsediyorsunuz?
  • Oyunun Cigolaytının Maşşallahı Var
  • o ramfix denen hadiseyi kullanan varmı diye sabahtan beri bekliyorum bir kişide orjinal oyunuma yaptım arkadaşlar sorun yok demedi..yapın yapın diye burada birbirlerini gazlıyorlar
    ban riski var o dosyada ayrıca ilk exe güncellemesinde herşey eskiye dönecek..
  • 6GB ram ve DX11 ekran kartı saçmalığını nasıl açıklayacaklar merak ediyorum.BO2 hariç her serisini almış biri olarak sanırım bu oyun için biraz daha düşüneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.