Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

o ramfix denen hadiseyi kullanan varmı diye sabahtan beri bekliyorum bir kişide orjinal oyunuma yaptım arkadaşlar sorun yok demedi..yapın yapın diye burada birbirlerini gazlıyorlar
    ban riski var o dosyada ayrıca ilk exe güncellemesinde herşey eskiye dönecek..

hocam sizdede kasıyor dimi? 2-3 el attım ama oynanıcak gibi değil ya.
  • Oyunu çıktığı zamandan beri oynuyorum ;

Öncelikle COD'dan zaten deli grafikler beklemiyordum ve BF ile kıyaslayacak değilim sonuçta her zaman ikisinin grafikleri de dahil her şeyi başka bir tarzda oldu.Yalnız bu yılda , next-gen diyerek bu grafikler nedir oldukça kötü grafikler yani sağda solda gördüğünüz resimler kesinlikle düşük ayarlarda değil en yüksek ayarlarda.Grafikler de tabi ki bir iki detay , geliştirme olabilir ama MW3'den Black Ops 2'den ben bir farkını göremedim.Hadi oyunun her şeyi grafik değildir diyelim oyunda animasyon , fizik olarak da bir gelişme yok 30 GB dosya indirtiyorsun bunu nereye harcamış anlamam mümkün değil en ufak bir gelişme yok.Bir de bunun üstüne yüksek sistem gereksinimleri istiyor , oyun nasıl olsa çok satıyor nasıl olsa alıyorlar diyerek optimizeyi sallamışlar yoksa MW3'ü açan bir PC'in bu oyunu her türlü açması lazım.

Online'ı da tamamen berbat etmişler ben MW3'ü ve özellikle Black Ops 2'yi zevkle oynamıştım şu an Ghosts'un Online'nını sırf para bayıldığım için oynadım ve üstelik Online da bir sorun var 60 FPS olmasına rağmen bir gariplik var rahat bir şekile oynayamıyorum bir de ilk önce benden kaynaklandığını düşündüğüm ama sonradan başka oyuncularında yaptığını görünce genel bir sorun olduğunu anladığım bir durum var maçta oyuncular bazen birbirlerinin yanından geçip gidiyor daha sonradan arkasına dönerse fark ediyor tabi bunu bir update ile hemen düzeltirler.Extinction modunu da oynadım en az bir zombi modu kadar zevkli gelen dalgalara karşı savunma yapmaya o arada drill'i savunarak ilerlemeye çalışıyoruz.Zombi modu kadar zevkli fakat bir o kadar dolu içeriklere sahip değil.BO2 de Zombi modunda vakit harcayanlar bilir araştırılacak , keşfedilecek bir sürü şey vardı ne yazık ki Extinction düz bir dalgaya karşı savunma olmuş.

Single'a gelirsek zaten COD artık iyice oyundan çıkıp 6 saatlik bir interaktif sinemaya dönüştü ama o kadar sahne oldu ne yazık ki hiç biri beni etkilemeyi başaramadı düz düz oynadım hatta bir süre sonra senaryoyu bile takip etmemeye başladım.Kısacası benim fikrim bu oyun bitmemiş arkadaşlar erken piyasaya sürmüşler oyunun anlattıklarımı geçtim menülerinde bile bir kalitesizlik var kesinlikle önceki COD'lar Ghosts'dan çok daha ileride duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

o ramfix denen hadiseyi kullanan varmı diye sabahtan beri bekliyorum bir kişide orjinal oyunuma yaptım arkadaşlar sorun yok demedi..yapın yapın diye burada birbirlerini gazlıyorlar
    ban riski var o dosyada ayrıca ilk exe güncellemesinde herşey eskiye dönecek..

hocam sizdede kasıyor dimi? 2-3 el attım ama oynanıcak gibi değil ya.

4gb rame sahip olduğum için oyunu açmak daha mümkün olmadı.
  • Beyler Dx10 ekran kartımla açamazmıyım yok böyle bişey boşunamı aldık oyunudx11 yazıyor minimum da varmı dx10 ile oyunu açan ?
    edit:zaten oyunun görüntüsü çok kötü min dx11 nedir crysis mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 5 Kasım 2013; 23:56:12 >
  • Bunu dx 10 açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu çıktığı zamandan beri oynuyorum ;

Öncelikle COD'dan zaten deli grafikler beklemiyordum ve BF ile kıyaslayacak değilim sonuçta her zaman ikisinin grafikleri de dahil her şeyi başka bir tarzda oldu.Yalnız bu yılda , next-gen diyerek bu grafikler nedir oldukça kötü grafikler yani sağda solda gördüğünüz resimler kesinlikle düşük ayarlarda değil en yüksek ayarlarda.Grafikler de tabi ki bir iki detay , geliştirme olabilir ama MW3'den Black Ops 2'den ben bir farkını göremedim.Hadi oyunun her şeyi grafik değildir diyelim oyunda animasyon , fizik olarak da bir gelişme yok 30 GB dosya indirtiyorsun bunu nereye harcamış anlamam mümkün değil en ufak bir gelişme yok.Bir de bunun üstüne yüksek sistem gereksinimleri istiyor , oyun nasıl olsa çok satıyor nasıl olsa alıyorlar diyerek optimizeyi sallamışlar yoksa MW3'ü açan bir PC'in bu oyunu her türlü açması lazım.

Online'ı da tamamen berbat etmişler ben MW3'ü ve özellikle Black Ops 2'yi zevkle oynamıştım şu an Ghosts'un Online'nını sırf para bayıldığım için oynadım ve üstelik Online da bir sorun var 60 FPS olmasına rağmen bir gariplik var rahat bir şekile oynayamıyorum bir de ilk önce benden kaynaklandığını düşündüğüm ama sonradan başka oyuncularında yaptığını görünce genel bir sorun olduğunu anladığım bir durum var maçta oyuncular bazen birbirlerinin yanından geçip gidiyor daha sonradan arkasına dönerse fark ediyor tabi bunu bir update ile hemen düzeltirler.Extinction modunu da oynadım en az bir zombi modu kadar zevkli gelen dalgalara karşı savunma yapmaya o arada drill'i savunarak ilerlemeye çalışıyoruz.Zombi modu kadar zevkli fakat bir o kadar dolu içeriklere sahip değil.BO2 de Zombi modunda vakit harcayanlar bilir araştırılacak , keşfedilecek bir sürü şey vardı ne yazık ki Extinction düz bir dalgaya karşı savunma olmuş.

Single'a gelirsek zaten COD artık iyice oyundan çıkıp 6 saatlik bir interaktif sinemaya dönüştü ama o kadar sahne oldu ne yazık ki hiç biri beni etkilemeyi başaramadı düz düz oynadım hatta bir süre sonra senaryoyu bile takip etmemeye başladım.Kısacası benim fikrim bu oyun bitmemiş arkadaşlar erken piyasaya sürmüşler oyunun anlattıklarımı geçtim menülerinde bile bir kalitesizlik var kesinlikle önceki COD'lar Ghosts'dan çok daha ileride duruyor.

Dostum sıkı bir incelemede bulunmuşsun , seni tebrik ederim.

Ben genelde bu tarz oyunları SP modunda hikayeyi iyi sindirerek oynarım.COD serisi benimde başından beri takip ettiğim bir seridir.Daha oyunu inceleme fırsatım olmadı.Şayet dediklerin doğruysa gerçektende üzücü , trailer izlenimlerim bana sanki değişiklikler gelmiş gibi geldi ama bakalım benimde bir kontrol etmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Bunu dx 10 açmaz
    />

Bu sahne denk gelince oyunda iyi güldüm yanliz
  • Windows 7 -32 bit te çalıştıran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Bunu dx 10 açmaz
    />

Bu sahne denk gelince oyunda iyi güldüm yanliz

aynen ya hop diye fırlayınca kuçu bende baya güldüydüm

• call of Riley.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya oyunu PC'de oynuyorum hayatımda bu kadar rezil bir şey görmedim, oyunun grafikleri eskilerle hemen hemen aynı olmasına rağmen oyun inanılmaz ağır. Ben BF4'ü TÜM DETAYLAR ULTRA seviyede oynadım bitirdim! Ama CoD Ghost'u oynayamıyorum! Öyle bir sorun ki, FPS atıyorum 60 iken aniden 30'a 25'e falan düşüp geri yükseliyor. her 2-3 saniyede en az 1 kere oluyor bu. Sistemin oyunu kaldırmasında problem yok, oyun zaten ortalama 40 - 50 fps olarak akıyor, ama aniden düşmeleri yüzünden sanki 10 fps'ymiş gibi hissediliyor. Bu kadar adi, bu kadar kalitesiz bir optimizasyon görmedim. Üstelik grafiklere bir şey kattıkları da yok, buna rağmen böyle. Ayrıca oyun bug'dan geçilmiyor, sık sık önümü görmemi engelleyen grafik buglarına denk geldim, hatta birinin fotoğrafını çektim. Silahların üzerinden böyle garip çizgiler uzuyor, buna benzer çizgiler bazen havada uçuyor yer çekimi yokmuş gibi davranıyor. Ne bilim ya bu ne rezil bir oyun, BF4'ü ultra kaldıran sistemim var, CoD Ghost'u oynayamıyorum doğru dürüst. Harbi komik başka bir şey değil, acil patch lazım bu oyuna.

Son olarak, SAKIN SATIN ALMAYIN!!!!!

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

• Yorumları okudum sonuç : Oyun çöp.
  • Arkadaşlar oyunu açıyorum "New Game"den sonra zorluğu seçtikten sonra donuyor.

Aynı şekilde ayarlar kısmında ayarları onaylarken de donuyor.Bir türlü giremedim sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Arkadaşlar oyunu açıyorum "New Game"den sonra zorluğu seçtikten sonra donuyor.

Aynı şekilde ayarlar kısmında ayarları onaylarken de donuyor.Bir türlü giremedim sebebi nedir acaba?

http://segmentnext.com/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-fov-ram-fix-lag-crashes-freezes-stuttering-errors-and-fixes/

Bu sitede donma, yavaşlama ve ani fps düşüşleri (benim yaşadığım sorunda bu) gibi problemler için ufak tefek çözüm yollarını yazmışlar. Aslında pek işe yaradığı yok, oyunun optimizasyonu çok kötü, inanılmaz seviyede hemde, kesinlikle kasıtlı yapmışlar bunu hani oyunu gözümüzde büyütelim diye. Sitede en aşağıda yapımcının bu hatalar için patch çıkarmasını bekleyin falan yazıyor.

• Oyuna kötü yorum yapanların %90 ı oyunu bitirerek bu fikre varmış :)
  • COD'u multi için alan ve oynayan biriyim. Dün de bu hevesle maçtan önce 2-3 el atayım diye girdim. Girmez olaydım.

FPS iniş çıkışları: 70-80 olan FPS alakasız bir yerde bir anda 30'a düşüyor. Bu yüzden de afallıyorsunuz ve sanki oyun takılıyormuş gibi oluyor. BF4'ü ultra'da sorunsuz oynuyorum, 64 kişiyken bile gayet stabil. Ama dün bildiğin işkence gibiydi.

Bağlantı sorunları: 5 kere girmeye çalıştım. Ancak 1.5 maç yapabildim. 2 kere hata verdi, birinde girdi ve oyundan attı.

Lag: Garip bir lag var. Neden kaynaklandığı belli değil.

Sesler: MW3 copy paste.

Haritalar: Pusucu yuvası, karman çorman. Zaten pek fazla harita göremedim ama gördüklerim de koridor koridor koridor.

Oynanış: Adamlar daha kolay ölüyor, dolayısıyla siz de. 3-5 vuruşta iniyorsunuz.

Optimizasyon: Yok.

Renk paleti: Sevemedim. Ayrıca Infinity Ward'un yaptığı oyunlarda (MW3 ve Ghosts'u kastediyorum) nedense bir çamur gibi görüntü hakim. BOPS2 çok daha temizdi.

BOPS2'nin gözünü seveyim. Bir de KS olarak köpek çağırmak çok gereksiz olmuş. Bir de 2. KS olarak geliyor. Çok erken.

Oyunu sevmek için uğraşacağım çünkü COD'un da yeri ayrı BF gibi. En başta şu FPS problemini ve lag olayını çözsünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 6 Kasım 2013; 10:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

COD'u multi için alan ve oynayan biriyim. Dün de bu hevesle maçtan önce 2-3 el atayım diye girdim. Girmez olaydım.

FPS iniş çıkışları: 70-80 olan FPS alakasız bir yerde bir anda 30'a düşüyor. Bu yüzden de afallıyorsunuz ve sanki oyun takılıyormuş gibi oluyor. BF4'ü ultra'da sorunsuz oynuyorum, 64 kişiyken bile gayet stabil. Ama dün bildiğin işkence gibiydi.

Bağlantı sorunları: 5 kere girmeye çalıştım. Ancak 1.5 maç yapabildim. 2 kere hata verdi, birinde girdi ve oyundan attı.

Haritalar: Pusucu yuvası, karman çorman. Zaten pek fazla harita göremedim ama gördüklerim de koridor koridor koridor.

Oynanış: Adamlar daha kolay ölüyor, dolayısıyla siz de. 3-5 vuruşta iniyorsunuz.

Renk paleti: Sevemedim. Ayrıca Infinity Ward'un yaptığı oyunlarda (MW3 ve Ghosts'u kastediyorum) nedense bir çamur gibi görüntü hakim. BOPS2 çok daha temizdi.

BOPS2'nin gözünü seveyim. Bir de KS olarak köpek çağırmak çok gereksiz olmuş. Bir de 2. KS olarak geliyor. Çok erken.

Oyunu sevmek için uğraşacağım çünkü COD'un da yeri ayrı BF gibi. En başta şu FPS problemini ve lag olayını çözsünler.

Tüm söylediklerine katılıyorum.Bende Cod'u multi için alırım ,şimdiye kadarda hepsini aldım.Oyun işkence oldu bana dün akşam.core i7,16 gb ram,gtx670 li bilgisayarım var oyunun ayarlarını düşürdüğüm halde nedeni belli olmayan bi kasma ve renklerde bir boğukluk var,map'ler iğrenç,sanki önce siyah beyaz yapılmışta sonra spray boya ile boyanmış gibi.Bo2 de ki uev gibi setcom die bişi koymuşlar yahu adam dibimde çökmüş beklio radar onu bile göstermiyor.Hele bir harita var ormanlık alan gibi aradan dere falan geçiyor,yahu çıkar çıkmaz pat indiriyorlar kim nerde belli değil ve bellide olmuyor.bo2 de haritalarda camp yapılabilen 2 yada 3 yer olurdu onlarıda öğrendikten camp yapanlara fazla yem olmazdık.lanet ghost ta herkes bir yerde camp ve haritalarda buna uygun.bo2 de oynanış güzeldi grafik tatmin etmese bile haritalar güzeldi renk paletide güzeldi en azından ghost'ta ki gibi sert bir rüzgarda boyalar uçucak gibi durmuyordu.Dün bir oyunda sentry gun acayım dedim,sanki başka oyunda yapılmış sonra oyuna eklenmiş gibi cell teknolojisi ile yapılmış çizgi karakterler gibi duruyordu.Pingler berbat ve bunu gösteren bir şeyde yok.Adamı köşede görüyor vurmaya başlıyorum ölmüyor sonra ben ölüyorum killcam a bakıyorum adama hiç ateş etmemiş görünüyorum. 1 saat oynadım maçtan önce,en çok yaptığım kill 10 u gecmedi.daha say say bitmez olumsuz yönleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

COD'u multi için alan ve oynayan biriyim. Dün de bu hevesle maçtan önce 2-3 el atayım diye girdim. Girmez olaydım.

Tüm söylediklerine katılıyorum.Bende Cod'u multi için alırım ,şimdiye kadarda hepsini aldım.Oyun işkence oldu bana dün akşam.core i7,16 gb ram,gtx670 li bilgisayarım var oyunun ayarlarını düşürdüğüm halde nedeni belli olmayan bi kasma ve renklerde bir boğukluk var,map'ler iğrenç,sanki önce siyah beyaz yapılmışta sonra spray boya ile boyanmış gibi.Bo2 de ki uev gibi setcom die bişi koymuşlar yahu adam dibimde çökmüş beklio radar onu bile göstermiyor.Hele bir harita var ormanlık alan gibi aradan dere falan geçiyor,yahu çıkar çıkmaz pat indiriyorlar kim nerde belli değil ve bellide olmuyor.bo2 de haritalarda camp yapılabilen 2 yada 3 yer olurdu onlarıda öğrendikten camp yapanlara fazla yem olmazdık.lanet ghost ta herkes bir yerde camp ve haritalarda buna uygun.bo2 de oynanış güzeldi grafik tatmin etmese bile haritalar güzeldi renk paletide güzeldi en azından ghost'ta ki gibi sert bir rüzgarda boyalar uçucak gibi durmuyordu.Dün bir oyunda sentry gun acayım dedim,sanki başka oyunda yapılmış sonra oyuna eklenmiş gibi cell teknolojisi ile yapılmış çizgi karakterler gibi duruyordu.Pingler berbat ve bunu gösteren bir şeyde yok.Adamı köşede görüyor vurmaya başlıyorum ölmüyor sonra ben ölüyorum killcam a bakıyorum adama hiç ateş etmemiş görünüyorum. 1 saat oynadım maçtan önce,en çok yaptığım kill 10 u gecmedi.daha say say bitmez olumsuz yönleri.

Ben baya adam vurdum ama nasıl vurdun dersen komedi. Çoğunda adamların sırtı dönüktü, bilerek yaklaşmadım da adamlara. Herkes ordan oraya koştuğu için paso birilerinin arkasında belirip öldürdüm. Karman çorman haritalar olduğu için adamları geniş alanda yakalama gibi bir durumla karşılaşmadım.

UAV tam facia. Sözde işe yarayacak ama o iğrenç renk paleti yüzünden düşmanlar gözükmüyor doğru düzgün. Evet, adamlar UAV ile haritada çıkmıyorlar.

Tab'a basınca çıkan skor tablosunda Ping yok. Zaten tablo da sağ üstte gözüküyor.

Maç sonundaki chat ekranında, yazılar skor tablosunun arkasında falan kalıyor. Adamlar bildiğin PC için uğraşmamış. Ne var ne yok yeni nesil konsollara.

IW artık COD yapmasın.

• Doom95 gibi bir oyunda çıkartsa ben onu oynarım hepsinin yeri ayrı. He bu sene cod yapamadı mı? Evet yapamadı . Çok olmadı birkaç sene sadece battlefield 3 çıkmadan sorduklarımın %30 u biliyordu bfyi. Size tavsiyem hangisini sevdiyseniz girin oynayın. Herkes birilerini kötüleyerek biryere varılmaz. Tabii ki özgürsünüz ama seven oynar sevmeyen oynamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene cod'u multi için aldım öncesinde hep bf alırdım zaten bf4 ü de aldım ama bf4 oynayacak kadar vaktim yok işten çıkıp eve gittiğimde anca cod gibi multisi seri akan bir oyuna vakit ayırabileceğimi düşünüyorum.

Dün akşam işten çıktım bir heyecan eve gittim ama gerçekten çok kötü grafikler var. Black Ops 2 de arkadaşın dediği gibi daha temiz ve daha net bir görüntü hakimdi.

Bunda resmen çamur gibi. Acaba ben mi yanlış bir ayar yaptım anlayamadım doğrusu. Net bir görüntüye sahip olan arkadaş var mı?

Eğer bu şekilde devam edecekse çok sıkıntı. Arada sırada takılma yada kasma gibi sıkıntılar oluyor.

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Verdiğim paraya acımıyorum ama cod ghosts u oynamayı gerçekten çok istiyordum bu şekilde devam edecekse hiç zevk almayacağım... Çok bulanık bir görüntü var...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.