Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QuickTR

Bende bu sene cod'u multi için aldım öncesinde hep bf alırdım zaten bf4 ü de aldım ama bf4 oynayacak kadar vaktim yok işten çıkıp eve gittiğimde anca cod gibi multisi seri akan bir oyuna vakit ayırabileceğimi düşünüyorum.

Dün akşam işten çıktım bir heyecan eve gittim ama gerçekten çok kötü grafikler var. Black Ops 2 de arkadaşın dediği gibi daha temiz ve daha net bir görüntü hakimdi.

Bunda resmen çamur gibi. Acaba ben mi yanlış bir ayar yaptım anlayamadım doğrusu. Net bir görüntüye sahip olan arkadaş var mı?

Eğer bu şekilde devam edecekse çok sıkıntı. Arada sırada takılma yada kasma gibi sıkıntılar oluyor.

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Verdiğim paraya acımıyorum ama cod ghosts u oynamayı gerçekten çok istiyordum bu şekilde devam edecekse hiç zevk almayacağım... Çok bulanık bir görüntü var...

Update gelecek ve düzelecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten bu sıkıntı düzelecek mi ciddi misin
  • Heralde bu oyunu düzeltebilmek için en az bir 5 GB'lık yama çıkartmaları gerekiyor.
  • Arkadaşlar oyun içinde ingilizce altyazılar çıkmıyor, nereden açabilirim ?

Edit: buldum, audio options ayarları altındaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus23 -- 6 Kasım 2013; 12:46:30 >
  • 32 bit pc de oyun calısıyormu ? biri alıntı ile cevap atabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numb1 -- 6 Kasım 2013; 13:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numb1

32 bit pc de oyun calısıyormu ? biri alıntı ile cevap atabilir mi

çalışmaz..sadece 64bit
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    hocam söylediklerin çok doğru.

80 fps ile oynarken köşeyi bi dönüyorum fps 40 a düşüyor zaten takılma filan derken ölüsün.
    pc nin kaldırmaması gibi bir durum olamaz low da baktım yine aynı durum var.

birde şöyle birşeyde var bende
    sniperla dürbünden baktığım anda fps 30 oluyor.

haritalar kısmı aynen hepsi koridor dış mekan olsa dahi taşlarla koridor yapmışlar.
  • İlk defa bir Call of Duty'i indirmeye bile zahmet etmiyorum. Öyle de netim bu konuda. En ufak zaman kaybetmeyeceğim artık Cod serisi aklını başına toplayana kadar.
  • Para verip de almadım. İyi ki de almamışım. Kesinlikle fanboyluk veya taraftarlık yapmıyorum ancak CoD bu şekilde devam ederse, BF alır başını gider. Grafikler şaka gibi, seslendirmeler çok kötü. Arkadaşların bahsettiği bu çamur gibi bulanıklığa anlam veremedim. FPS düşüşü yaşamadım hiç ancak full ayarlarda bile grafikler çok kötü geldi bana. Single oynayıp, hikayeyi bitiririm, daha da tutmam bilgisayarımda oyunu.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Ben daha o sözde açık alana bile çıkamadım :) Bağlansa neler olacak da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Arkadaşlar oyunu açıyorum "New Game"den sonra zorluğu seçtikten sonra donuyor.

Aynı şekilde ayarlar kısmında ayarları onaylarken de donuyor.Bir türlü giremedim sebebi nedir acaba?

http://segmentnext.com/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-fov-ram-fix-lag-crashes-freezes-stuttering-errors-and-fixes/

Bu sitede donma, yavaşlama ve ani fps düşüşleri (benim yaşadığım sorunda bu) gibi problemler için ufak tefek çözüm yollarını yazmışlar. Aslında pek işe yaradığı yok, oyunun optimizasyonu çok kötü, inanılmaz seviyede hemde, kesinlikle kasıtlı yapmışlar bunu hani oyunu gözümüzde büyütelim diye. Sitede en aşağıda yapımcının bu hatalar için patch çıkarmasını bekleyin falan yazıyor.

Tamda benim yaşadığım sorun new game ve ayarlar onayladıktan sonra donuyor.1 map 15-20 dakikada yüklendi pes etmedim bekledim Bu seferde biraz ilerledim bir kapı var onu açarken one , two , three demesiyle oyunun göçmesi bir oldu

Hala oynayamıyorum bir çözümünü bulan olursa paylaşırsa çok makbule geçer.

• 24 saatte 1 milyar dolar gelir elde etti oyun.. gta v'in ekoru gitti. helal olsun.
  • benim oyun da kasma falan yok 1920x1080 highta oynuyorum multiyi ama menü acaip donuyor oyuna girinceye kadar çok uğraşıyorum 5sn de bir kitleniyor
  • oyun gayet guzel bence. sehir modellemeleri cok hosuma gitti ozellikle farkli olmus. grafik olarak gayet guzel ama 32gb neyi kapliyo oyunun bu kadar onu anlayamıyo insan bf4e bakinca bi yerde tugla yıkma sahnesi vardi kutu gibi tuglalar :D ama oyun eglenceli yuklemem etmem diyenler bence deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

24 saatte 1 milyar dolar gelir elde etti oyun.. gta v'in ekoru gitti. helal olsun.

Link atabilir misin hocam ben göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

24 saatte 1 milyar dolar gelir elde etti oyun.. gta v'in ekoru gitti. helal olsun.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Ghosts_GTA_Vin_Rekorunu_Kirdi-44905.htm

• arkadaşlar garip birşey var mause yi sağa sola oynatınca birden kendi kendine hızlanıyor tüm detayları en düşğe getirdim ama olmadı lag la ilgili problemmi nedir anlayamadım varmı yaşayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

COD'u multi için alan ve oynayan biriyim. Dün de bu hevesle maçtan önce 2-3 el atayım diye girdim. Girmez olaydım.

FPS iniş çıkışları: 70-80 olan FPS alakasız bir yerde bir anda 30'a düşüyor. Bu yüzden de afallıyorsunuz ve sanki oyun takılıyormuş gibi oluyor. BF4'ü ultra'da sorunsuz oynuyorum, 64 kişiyken bile gayet stabil. Ama dün bildiğin işkence gibiydi.

Bağlantı sorunları: 5 kere girmeye çalıştım. Ancak 1.5 maç yapabildim. 2 kere hata verdi, birinde girdi ve oyundan attı.

Lag: Garip bir lag var. Neden kaynaklandığı belli değil.

Sesler: MW3 copy paste.

Haritalar: Pusucu yuvası, karman çorman. Zaten pek fazla harita göremedim ama gördüklerim de koridor koridor koridor.

Oynanış: Adamlar daha kolay ölüyor, dolayısıyla siz de. 3-5 vuruşta iniyorsunuz.

Optimizasyon: Yok.

Renk paleti: Sevemedim. Ayrıca Infinity Ward'un yaptığı oyunlarda (MW3 ve Ghosts'u kastediyorum) nedense bir çamur gibi görüntü hakim. BOPS2 çok daha temizdi.

BOPS2'nin gözünü seveyim. Bir de KS olarak köpek çağırmak çok gereksiz olmuş. Bir de 2. KS olarak geliyor. Çok erken.

Oyunu sevmek için uğraşacağım çünkü COD'un da yeri ayrı BF gibi. En başta şu FPS problemini ve lag olayını çözsünler.

hakkaten o fps inişleri oyunu rezil etmiş çözüm varmıdır bilmiyorum ama 5 dk oynayıp kapattım oyunu çözene kadar da girmem bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

arkadaşlar garip birşey var mause yi sağa sola oynatınca birden kendi kendine hızlanıyor tüm detayları en düşğe getirdim ama olmadı lag la ilgili problemmi nedir anlayamadım varmı yaşayan

hocam herkesde böyle sanırım.grafikler çöp fps droplar mouse acceleration kafayı yemiş vs.bir süre oynamamak daha iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Ghosts_GTA_Vin_Rekorunu_Kirdi-44905.htm

Cevap için teşekkürler hocam. Ben vgchartz'a bakmıştım da o yüzden dedim.
    Buradan anlaşıldığı üzere oyun cod olunca çöp de olsa satıyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.