Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle katılıyorum her ne kadar Crysis serisini de beğenmesem grafik olarak hakkını vermek lazım.Oyunu ilk açtığım zaman driver yüklerken ekran kartını bozdum diye düşündüm bu yılda next-gen diyerek bu kadar rezil grafikli oyun yapmak bildiğin tüketicelere karşı yapılmış bir ayıp.
  • Oyun 30 gb fakat videolarına baktığımda grafikler berbat,animasyonlar desen öyle nereye harcamıslar bu kadar gb i ben bilmiyorum.Anlayan varsa açıklayabilir mi?Bu oyun nasıl 30 gb oluyor?
  • arkadaşlar mouse lag problemi yaşayanlar için yol buldum

1 - farps açıksa kapatın

2 - steam/steamapps/common/Call of duty/players2/ config_mp.cfg nodepad la açın "r_autopriority "0" değerini 1 ile değiştirip kaydedip çıkın

bende fraps işe yaradı şuanlık sıkıntı yok
  • yarım saat oynadım cıktım iyi ki para verip aldım.aşırı kötü oyun bu ne abi.kaplamalar asırı kötü cod2 gibi.ya da bende bi sıkıntı var bütün ayarları high yaptım gördüğüm herşeyi yüksege ayarladım ama yok çok kötü.varmı baska bi ayarı anlamadım :S
  • Beyler bende de oyun donuyor anlayamadım sorunu, birden duruyor oyun ve sadece arkadaki gereksiz sesler çalışmaya devam ediyor sonra kapatmak zorunda kalıyorum oyunu. Bu soruna çözüm bulan var mı ?
  • yapcak bişi yok :) oynayacaz böyle,

pc için clan kuruldumu :) şu kask kamufulaj için maçlar yapalım
  • Olay kırılan tuğlalar yıkılan binalar falan değil arkadaşlar. Bizim tutkumuz tamamen senaryo. Müzikler,yaratılan karakterler,rus-amerikan savaşı,new york muharebeleri vb. olaylar için cod hastasıyız biz. Sinemada izlediğin hollywood filmlerinden bir karakteri yönetme hissi kesinlikle farklı...
  • Call of duty serisi için Hile hiç bir zaman geride kalmamıştır.
    Buyrun izleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=BZjcdEtvQSc
  • oyun bitti simdi cok guzel olmus son zamanlarda oynadigim senaryosu en guzel oyunlardan bitanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLLabLe

al birde burdan yak :)
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghosts_Aslinda_GTA_Vin_Rekorunu_Kiramamis-44913.htm

Oh be rahatladım..

Görüldüğü üzere adamlar reklam yapmak için her fırsatı kullanıyor.
    Ne aç adamlarmış yav..

• Oyunun görselinin çok berbat olduğunu söyleyen arkadaşlar:

Oyunun ayarlarından video options'a girdiğiniz zaman en alttaki yerden asıl video ayarlarına girip otomatik olan ayarları manuele çevirip; bir çok özelliği low'dan high'a getirebilirsiniz. Bende de öyleydi, düzelttim. Piksel piksel sayılmıyor yani artık. Ama çok aşırı da bi gelişme yok katılıyorum oyunda. Eskileri gibi bütün görsel show.
  • Asus 7870 2x crossfire sistemimde son ayarlarda frame rate aşırı dalgalanıyor. AMDden driver yapımcılardan update bekleyeceğiz artık.
  • Sorun crossfiredaymış. Crossfire'ı kapattım ultra ayarda oyun kaymak gibi akmaya başladı. AMDden yeni driver gelmeden crossfire kapalı oynayacağız artık.

Ultra ayarlarda oyunun grafikleri iyi ama highda çok kötü bir arasını tutturamamışlar.
  • PES YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Sorun crossfiredaymış. Crossfire'ı kapattım ultra ayarda oyun kaymak gibi akmaya başladı. AMDden yeni driver gelmeden crossfire kapalı oynayacağız artık.

Ultra ayarlarda oyunun grafikleri iyi ama highda çok kötü bir arasını tutturamamışlar.

High den yukari yapamiyorum ayar dostum sistemle ilgili bisey mi? Ultrada denemem lazim oyunu highde asiri kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar böyle gelmiş böyle gidiyor kim ne derse desin millet parasında.
  • Milyonlarca yürek tek bir soru. .
    6gb ram bunun neresine gidiyor? ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke şu oyunu kimse almasaydı da satıs yapamasalardı.belki o zaman bir düzeltmeye giderlerdi.
  • Orijinal aldım ama ram'im 4 Gb... Ramfix denen cracki yapsam sorun yaşarmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.