Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dortcahar

Sorun crossfiredaymış. Crossfire'ı kapattım ultra ayarda oyun kaymak gibi akmaya başladı. AMDden yeni driver gelmeden crossfire kapalı oynayacağız artık.

Ultra ayarlarda oyunun grafikleri iyi ama highda çok kötü bir arasını tutturamamışlar.

Dostum bende "XFX HD6850 Black Edition O.C. GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı " var

Ben pek ayarlarından anlamıyorum ATI'ye yeni geçtim. Bende de böyle bir ayar var mıdır?

Bu arada beta driver kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 7 Kasım 2013; 11:01:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Orijinal aldım ama ram'im 4 Gb... Ramfix denen cracki yapsam sorun yaşarmıyım?

yüksek ihtimalle yaşarsınız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

keşke şu oyunu kimse almasaydı da satıs yapamasalardı.belki o zaman bir düzeltmeye giderlerdi.

Kendi adıma yazıyorum. Önsiparişle almamış olsaydım, bu sorunlar düzeltilmeden almazdım.

Ama tepki fazla olduğu için elleri mahkum düzeltecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 clan ariyan mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

ps3 clan ariyan mesaj

bizim bi tarafımıza yılan kaçmış sen ne diyosun hocam ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 7 Kasım 2013; 14:55:20 >
  • Arkadaşlar oyunu hala satın almamış ve almayı düşünenler varsa gittigidiyor 'da bir satıcı 100 adet key 'i 60 TL ' den veriyor 100 adetten sonrası normal pahalı fiyatından satılacakmış.
    Ben ve benim gibi birçok kişi aldı şuan itibariyle 93 adet satılmış kalan 7 adet 'ten sizde yararlanabilirsiniz eğer isterseniz bilginiz olsun.

Ben normalde bu oyunu almayı düşünmüyordum BF 4 ile oyalanırım yeterli diye BF 4 almıştım ama böyle ucuz görünce COD : Ghost 'u da kaçırmak istemedim.Sonuçta farklı tarzda oyunlar ve her ikisinden de ayrı keyif alıyorum.

Key rus key değil normal En key ,steam 'e aktif etmeniz yeterli sadece.
    Bilginiz olsun.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-ghosts-eu-en-cd-key-steam-97324658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 7 Kasım 2013; 15:09:03 >

• arkadaşlar senaryo modu bitti ve söylemeden geçemicem bf4 müş crysis mış yanında hiçbirşey değil ,

her bölümü aksiyon dolu ve farklı boş boş savaş alanı adam vur geç değil

verdiğim parayı hakeden bir oyun olmuş multiye geçmedim daha bakalım ne olacak
  • noldu hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 7 Kasım 2013; 16:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

noldu hocam?

öylesine takıldım yahu :) biz burada oyundan dert yanarken birden ps3 clan muhabbetine girince
  • GTX 560 Ti ile oynayan varsa hangi ayarlarda akici bir sekilde oynaniyor? Yada söyle sorayim: Hangi ayarlarda ortalama 35-40 fps alinabiliyor? Alacagimiza deger mi acaba diye merak ediyorum...
  • Battıfıeld 4den sonra Cod Ghost sıngle playerını (Multısını daha sonra deneyecegım) oynuyorum. Battıfıeld 4 gorsel olarak resmen show yapıyor. Cod Ghosta gelınce grafıkler bır cıta daha altta olmasına ragmen seneryo, oynanabırlık bakımından daha fazla keyıf verıyor.. Ozellıkle postapolitik dunyaya bayıldım. Ikı oyunda benı tatmın ettı. Battıfıeld 4 multı - Cod Ghost sıngle olarak.
  • arkadaslar hani tablet bilgisayar gibi bisi varya kopegi ozel silahlari felan kontrol etmek icin ayarlarda yani klavyede o tabeleti getirmek icinn tus atanmadi diyor aradim aradim bulamadim onu bi tusa atamayi bilen varsa soyleyebilirmi isminin ne oldugunu felan ayarlardan
  • online services hatası alan varmı?
  • İlk bölümler faciaydı görsellik açısından ama ilerledikçe ortam güzelleşmeye başladı.
  • Görsellik ve ses açısından Bf4'den geri kalmış.Sesler bana çok yavan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

PES YANİ

sizde yani eleştircek yer arayın üşengeçlikten olcak hali yok ya senaryoda o gerekmiştir o kadar video var oyunda oyun içinde
  • Dx10 patch gelicek galiba...arkadaş ne acayip çıktı bu oyun ya..yazık valla milleti kandıra kandıra işi götürüyolar

Good news.
    In answer to Dx9 Dx10 users:

Quote:
    RE: "DIRECTX ENCOUNTERED AN UNRECOVERABLE ERROR" HOW TO FIX? COD - GHOSTS
    EmiliozGunz
    CustomerSupportAdmin
    EmiliozGunz 05-nov-2013 11:28 (en respuesta a nzwizard)
    Hello All,

Wanted to let you guys know that this matter has been escalated and we have our teams working diligently to get this resolved. If you have any updates regarding this, or see the matter clear up, please do let me know!

Thanks,
    ^JG
    ATVI Support
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

Görsellik ve ses açısından Bf4'den geri kalmış.Sesler bana çok yavan geldi.

Ses kötü,grafik kötü,oynanış kötü,haritalar kötü,silahlar kötü,perkler kötü,killstreak ler kötü,ping kötü.Açıkcası tüm cod oyunlarını multisi için alırım ama bu defa cidden nefret ettim..Yüksek performanslı notebook'um(msi gt70-gtx670-16 gb ram-core i7-128 ssd) var ama nerdeyse en düşük ayarlarda bile kasmalar,laglar mevcut.nasıl bir kafayla o map'ler yapılmış anlamış değilim.Oyunu oynarken bir kişiyi bile ortada göremezsiniz çünkü herkes bir yerde camp yapıp birisi gelsede vursam mantığında.Bazı haritalarda düşmanları göremiyosun bile oyunun kaplamaları ile bütünleşmiş gibi görünüyorlar.Zorlayım kendimi oynayım diyorum biraz ama sinir küpü olup kapıyorum..

• ben grafikleri düzeltebildim fakat atinin control center bölümünde kaydettiğim ayarlar çıkınca eski haline geri dönüyor bu ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?

• Açıkçası, bf4 bu sene çok daha iyi. Cod'un ne grafikleri, ne sesleri, hiçbir şeyi yok bu yıl. Resmen hadi bir oyun daha yapalım demişler. Bu kadar keyifle oynadığım bir oyunu katletmişler.. Bir daha cod oyunu almayacağız belli oldu..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.