Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

Oyuna girdim kırmızı renk yok yahu bütün kırmızı tonları ağırlıkla mor yapmışlar.Adamı vuruyorsun mor kan çıkıyor patlama sahneleride aynı şekilde mor tonunda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

Görsellik ve ses açısından Bf4'den geri kalmış.Sesler bana çok yavan geldi.

Ses kötü,grafik kötü,oynanış kötü,haritalar kötü,silahlar kötü,perkler kötü,killstreak ler kötü,ping kötü.Açıkcası tüm cod oyunlarını multisi için alırım ama bu defa cidden nefret ettim..Yüksek performanslı notebook'um(msi gt70-gtx670-16 gb ram-core i7-128 ssd) var ama nerdeyse en düşük ayarlarda bile kasmalar,laglar mevcut.nasıl bir kafayla o map'ler yapılmış anlamış değilim.Oyunu oynarken bir kişiyi bile ortada göremezsiniz çünkü herkes bir yerde camp yapıp birisi gelsede vursam mantığında.Bazı haritalarda düşmanları göremiyosun bile oyunun kaplamaları ile bütünleşmiş gibi görünüyorlar.Zorlayım kendimi oynayım diyorum biraz ama sinir küpü olup kapıyorum..

+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oynayamayınca haritalara oyuna bok atmayın , msi ge60 2oe var çatır çatır oynuyorum extra ayarlarda haritalara gelincede son 4 oyundur oyuncu kitlesinin tdm de birikmesinden dolayı böyle haritalar yapıldığını düşünüyorum tdm ve ffa oynaması zor ama diğer modlar için çok güzel haritalar , onun dışında grafik hariç diğerlerinde hiç bir sıkıntı yok hepsi olması gereken şekilde ve güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

oynayamayınca haritalara oyuna bok atmayın , msi ge60 2oe var çatır çatır oynuyorum extra ayarlarda haritalara gelincede son 4 oyundur oyuncu kitlesinin tdm de birikmesinden dolayı böyle haritalar yapıldığını düşünüyorum tdm ve ffa oynaması zor ama diğer modlar için çok güzel haritalar , onun dışında grafik hariç diğerlerinde hiç bir sıkıntı yok hepsi olması gereken şekilde ve güzel

Pardon ama bende msi gt70 var ben bile normal ayarlarda kasa kasa oynarken sen extra ayarlarda nasıl oynuyosun anlayabilmiş değilim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

oynayamayınca haritalara oyuna bok atmayın , msi ge60 2oe var çatır çatır oynuyorum extra ayarlarda haritalara gelincede son 4 oyundur oyuncu kitlesinin tdm de birikmesinden dolayı böyle haritalar yapıldığını düşünüyorum tdm ve ffa oynaması zor ama diğer modlar için çok güzel haritalar , onun dışında grafik hariç diğerlerinde hiç bir sıkıntı yok hepsi olması gereken şekilde ve güzel

Pardon ama bende msi gt70 var ben bile normal ayarlarda kasa kasa oynarken sen extra ayarlarda nasıl oynuyosun anlayabilmiş değilim?

Çünkü oyun herkese ayrı muamele yapıyor..
    Ekran kartı aynı benle gtx 660 olan, işlemcisi ve rami benden düşük olan arkadaşım tüm ayarlar fullde xler dahil akıcı oynarken (1080p); ben bazı şeyleri kısmak zorunda kaldım ki anca oynama seviyesine geldi..
    Bazı arkadaşlarda 3 gb vram yerken bazılarında yarısını bile kullanmıyor.
    Anlayacağın oyun kafasına göre takılıyor..

• Ahmeteyup kullanıcısına yanıt
    Çok acil optimize patch çıkarmaları lazım bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

PES YANİ

sizde yani eleştircek yer arayın üşengeçlikten olcak hali yok ya senaryoda o gerekmiştir o kadar video var oyunda oyun içinde

Sende yani çok safsın. Herhalde üşengeçlikten ne diye aynı animasyonu kullanmışlar bi açıklada bilelim? Oyun yılın süper çöpü kim ne derse desin yazık ettiler güzelim seriyi b.k a çevirdiler sı.ıp sıvadılar üstüne birde. Neyini savunmaya çalışıyorsunuz hala anlamda veremiyorum kimse COD serisinin bitmesini istemiyor ama böyle insanların kandırılmasıda hoş bişi diil. Almadım iyiki de almamışım hemde Digital Hardened versiyonunu alacaktım yazık değilmi parama çöpten toplamıyoruz alan arkadaşlarıma geçmiş olsun 10GB güncelleme gelse yine düzelmez bu oyun. 2014 te bir tane daha gelecekmiş COD oyunu kalıbımı basarım aynı grafik motoruyla gelecek olur mu canım biz oynunun grafik motorunu çok geliştirdik 2 script daha ekledik dicekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchLord -- 8 Kasım 2013; 17:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

PES YANİ

sizde yani eleştircek yer arayın üşengeçlikten olcak hali yok ya senaryoda o gerekmiştir o kadar video var oyunda oyun içinde

Sende yani çok safsın. Herhalde üşengeçlikten ne diye aynı animasyonu kullanmışlar bi açıklada bilelim? Oyun yılın süper çöpü kim ne derse desin yazık ettiler güzelim seriyi b.k a çevirdiler sı.ıp sıvadılar üstüne birde. Neyini savunmaya çalışıyorsunuz hala anlamda veremiyorum kimse COD serisinin bitmesini istemiyor ama böyle insanların kandırılmasıda hoş bişi diil. Almadım iyiki de almamışım hemde Digital Hardened versiyonunu alacaktım yazık değilmi parama çöpten toplamıyoruz alan arkadaşlarıma geçmiş olsun 10GB güncelleme gelse yine düzelmez bu oyun. 2014 te bir tane daha gelecekmiş COD oyunu kalıbımı basarım aynı grafik motoruyla gelecek olur mu canım biz oynunun grafik motorunu çok geliştirdik 2 script daha ekledik dicekler.

ben bu animasyon olayından eleştirilimesini doğru bulmuyorum az önce oyunu bitirdim oyun iyi değil grafikleri berbat birkaç bölüm dışında beğenmedim oyunu cod son 2 oyundur gerçekten bozdu fakat eleştiriniz yanlış animasyon benzer fln olsa ne oyunda grafikler iyi değil bf 4 kesinlikle bin basar bu oyuna cod gittikçe batmaya devam etsin

• Eleştirmek herkesin hakkı dostum kafama takılırsa kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri eleştirebilirim. Müşteri dostu Dünya da tek bir firma bile yoktur ki örnek bile gösteremez kimse. Activision firması oyun camiasının en verem en kanser firmasıdır hiçbir firma müşteri kazıklama konusunda bu firmanın eline su dökemez 2x2 eşittir 4 bu kadar gerçek bu. Yıllar geçer ama COD oyunlarının fiyatları bir türlü ucuzlamak bilmez neden? Şimdi buradaki herkese soruyorum kimse param benim param değil mi muhabbetine girip seviyesini düşürmesin bu oyuna verilen 120 TL - 240 TL yada sonradan alınan 60 yada 70 TL ye alınan keyleri bile hak eden bir oyun mudur? Neden insanımız nefsine hakim olup oyunun çıkmasını beklemez de ne olacağı belli olmayan bir oyunu erken siparişle alır? Sonra para verdiği için gönlü rahat etmez oyuna çamur atılmasına razı olmaz pişman değilim oyun güzel yada idare eder der ki sırf yüzden? Activision un alacağı tek cevap satış yapamaması olurdu ama imkansız olan bu. Neden mi? Kandırılmayı kazıklanmayı hakeden yada etmeyen Dünya da o kadar insan var ki ceplerindeki parayı söğüşleyecekleri milyonlarca insan. Ve Activision o kadar paraya aç bir firma ki gene rekora koşuyorlar satışlarda hal böyle iken neden kendilerini silkelesinler ve birşeyleri düzeltmeleri gerektiğini düşünsünler ki? Yazık gerçekten yazık.

• Ben bitirdim sildim hocam. Oyun içi sıkıntıları saymıyorum zaten. Bir ara gök kuşağı oluşmuştu suyun içinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Oyuna girdim kırmızı renk yok yahu bütün kırmızı tonları ağırlıkla mor yapmışlar.Adamı vuruyorsun mor kan çıkıyor patlama sahneleride aynı şekilde mor tonunda oluyor.

bendede ayni dediginin patlamalar kan renkleri mor
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Oyunun kötü olduğu online kişi sayısından belli oluyor.pc de en fazla 35k gördüm henüz.bo2 de bile 70k gördüüm olmuştu.
  • quote:

Oyunun kötü olduğu online kişi sayısından belli oluyor.pc de en fazla 35k gördüm henüz.bo2 de bile 70k gördüüm olmuştu.

Dostum pcde bo2de bu rakamlardaydı. Senin gördüğün hafta sonları ücretsiz olduğu bir zamana denk gelmiştir. Firma ghosts u yapacağına hiç yapmasaydı keşke. Olan oyunculara oldu verilen paralara oldu. Neyse codu mp için alan bir oyuncu olarak şunu söyleyeyim; cod böyle devam ederse seneye pişman olmamak için almayacağım. Oynayamıyorsanız laf etmeyin diyenler var. Onlara şunu söyleyeyim; oynayamıyor olsak her sene 140-200 Tl aralığında para sayıp oyunu mp için almayız ki season pass ları saymıyorum.

• Arkadaşlar steam den aldım oyunu 3 gb ram var ram fix ile singleplayer oynanıyor ancak multiplayer oynayamıyorum yokmu çözümü
  • Arkadaşlar oyun ile ilgili sorunları bu sayfaya belirtirseniz çok daha iyi olur nedense kimse geri bildirimde bulunmaz ondan sonra oyun neden kötü diye ortalıkta dolaşır dururlar.
    Adam buraya konu açmış ve sıra sıra sorunları listelemiş siz de konuya destek çıkıp yada sıfırdan bir konu açıp sorunları iletebilirsiniz
    http://community.callofduty.com/thread/200793009#.Un0eaPm-040
    Ağlamayan bebeğe ........ devamını biliyorsunuz.
  • ayarlardan coloblind filter i kapatın düzelir renkler

birde bo2 de toughness yani biri size ateş ederken aim in sapıtmaması perki ghost da hangisi bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 8 Kasım 2013; 19:58:59 >
  • şu bir gerçek ki bf4 ve cod ghost beklentinin çok çok altında kaldı bence. oyun sektörü ileri yerine geri gidiyor. ben istiyorum ki cod 1 deki seneryoyu yeniden kullanarak daha sağlam grafikli bir oyun yapsınlar ww2 temalı. bize codu sevdiren buydu. saçma sapan modern silahlarla savaşları sevmiyorum. yeri gelecek bayoneti takıp dalmak istiyorsun ama yok susturucu yok bazoka yok c4 oyunda zevk bırakmıyorlar. bf4 ü yarıya gelmeden sildim dayanamadım o kadar kötü çünkü. ghostta aynı şekilde senaryoyu bitirmediğim tek cod oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

ayarlardan coloblind filter i kapatın düzelir renkler

birde bo2 de toughness yani biri size ateş ederken aim in sapıtmaması perki ghost da hangisi bilen varmı ?

color filter zaten kapalı bu oyunu hiç bi şey kurtaramıyor ,focus galiba
  • Dx 10 acma sansımíz yokmu

• Olmuyor arkadaş single player oynanıyor ram fix ile fakat mp fix yok ortalıkta.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.