Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ghost satın aldım steam kurdum güncellemelerini yaptım ama oynu acmaya calıstıgımda calısmayı durdurdu hatası alıyorum hem multi player hemde singlede yardım arkadaşlar..
  • multisi gerçekten çok kötü oynanmıyor. zorlasamda yok yani olmuyor.

bari aranızda extinction modu oynayan var mı ? belki o beraber oynarsak sarar
  • ZomBii kullanıcısına yanıt
    Belleğin 6 GB'den düşüktür ve/veya ekran kartın DX11'i desteklemiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Arkadaşlar Oyun Mouse Sapıtıyor bu soru yaşayanlar varmı. Sağ sol dönerken bir anda mouse dengeyi kaybediyor.

Mouse Acceleration Fix

Navigate to Steam\SteamApps\common\Call of Duty Ghosts\players2

Open config_mp.cfg.

Change seta r_elevatedPriority "1" to seta r_elevatedPriority "0".

eğer olmuyorsa ayarlardan v synci kapatın eğer yine olmuyorsa grafik ayarlarını düşürün.ben bunları yapınca geçti.

Sağol Hocam. akşam eve gittiğimde deneyeceğim.

Malesef olmuyor

• bf4 ile call ghost karşılaştırma
  • 2gb 128 bit ekran karti 4gb ddr2 ram 2.40 core 2 duo ile bu oyunu oynama şansım nedir acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun 6 saatte bitti. tam bir hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Belleğin 6 GB'den düşüktür ve/veya ekran kartın DX11'i desteklemiyordur.

kardeşim bellik 8 gb 64 bit işlemci amd phenom tm x6 1055t pro

direxc 11 destekli ama anlamadım neden acılmadıgını
  • arkadaşlar ben oyunu ram fizle oynuyorum 4gb ram im var her şey en yükekte fakat texture resolution ayarlarını yükseltmeme izin vermiyor isterse diğer ayarların hepsi düşük olsun acaba ramden dolayı olabilir mi sizdede bu sorun var mı acil yardım
  • Text ayarlarını değiştirmek ram fix varken

1. In-game, set all settings to desired ones
    2. Save settings and exit the game
    3. Open the settings file ..\Steam\steamapps\common\Call of Duty Ghosts\players2\config.cfg with notepad
    4. Find and set as follows:
    seta r_picmip "0"
    seta r_picmip_bump "0"
    seta r_picmip_manual "1"
    seta r_picmip_spec "0"
    seta r_picmip_water "0"
    5. Save the changes and set the config.cfg file to read-only mode
    6. Launch the game
  • Multiplayer için 200mb'lık Single için 8mblık bir güncelleme geldi.

Bu update ile benim fark ettiklerim fps drop sorunu büyük ölçüde düzelmiş , optimize biraz daha iyi olmuş artık oynanabilir bir seviyeye gelmiş.Steam'de hala hiç bir işe yaramadığını söyleyenler var ve official RAM FIX yokmuş.

Bu arada bu nedir ya ;

• An itibariyla izinli olmaninda verdiği güzellikle dün gece aldiğim oyun az önce bitti.. Bugune kadar oynadiğim En İyi Call Of Duty idi bunun üstüne basa basa söylüyorum.. Hikaye modu bugune kadar oynadiğim En iyisiydi.. Cod'a farklilik gerekiyordu ve Tamda istediğim gibi yapmişlar, Süperdi... Bf4 rezilliğinden sonra İlaç gibi geldi valla... Ancak Cod'un finali beni Tam ters köşe yapti ya... Resmen Film izler gibi izledim ve oynadim.. Pc'den silmem uzun süre kalir ara sira Favorim dediğim bölümü açar oynarim, Ben çok keyif aldim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 9 Kasım 2013; 8:19:33 >
  • Arkadaşlar benim oyunda şöyle bir sorun var.Diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca.Oyunu açıyorum 40-45 dk oynuyorum bi anda donuyor görüntü kalıyor 2-3 sn.sonra da komple siyah ekran oluyor ama sesler hala devam ediyor.mecbur alt +tab yapıp çıkmak zorunda kalıyorum.Bir de loading ekranlarındaki sinematiklerde donmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

An itibariyla izinli olmaninda verdiği güzellikle dün gece aldiğim oyun az önce bitti.. Bugune kadar oynadiğim En İyi Call Of Duty idi bunun üstüne basa basa söylüyorum.. Hikaye modu bugune kadar oynadiğim En iyisiydi.. Cod'a farklilik gerekiyordu ve Tamda istediğim gibi yapmişlar, Süperdi... Bf4 rezilliğinden sonra İlaç gibi geldi valla... Ancak Cod'un finali beni Tam ters köşe yapti ya... Resmen Film izler gibi izledim ve oynadim.. Pc'den silmem uzun süre kalir ara sira Favorim dediğim bölümü açar oynarim, Ben çok keyif aldim..

Infinity Ward çalışanı saldırın

• benim pc de video ayarlarını manul yapıp resolution ksıımalrını normalden başka değere çekemiyorum ne yapmam lazm. ramfix crack ile açtım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvOXTR

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: EvOXTR

quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

oyun 6 saatte bitti. tam bir hayal kırıklığı

çok doğru söyledin kardeş ama çok güzel hele riley gözümm boyna rileyde bide rileyin vurulmasında üzüldüm biraz ama sonuda iyi olmamış rorke loganı götürüyor orda ölürdü rorke

şikayetiniz başarıyla iletilmiştir.
    arkadaş bu oyuna singlesi için 100 tl para bayılanadam var sen kalkmış sonunu açık açık yazıyosun. hayır merak ediyorum spoiler diye bişe hiç duymadınmı yoksa trollükmü yapmaya çalışıyosun

hocam kusura bakmayın zaten almadım indirdim özür dilerim

dostum bende indirdim. benim açımdan sorun da yok hani. benden özür dilemene gerek yok ama para veren adamlara karşı ayıp oluyo yani

• EvOXTR kullanıcısına yanıt
    valla ben bundan önce mw2 black op mw3 black ops 2 orjinal aldım.mw2 den sonraki her oyunda paramı daha fazla çöpe attığımı görüyodum. bu sene direk almadım. bi korsanına bakayım beğenirsem alırım dedim. zaten sistem saçmalıkları malum. neyse ram fix felan derken açtım oyunu. grafik çöp+ benim oynarken başım döndü bu oyunda. çok tuhaf geldi. şu şekliyle oynamam bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

valla ben bundan önce mw2 black op mw3 black ops 2 orjinal aldım.mw2 den sonraki her oyunda paramı daha fazla çöpe attığımı görüyodum. bu sene direk almadım. bi korsanına bakayım beğenirsem alırım dedim. zaten sistem saçmalıkları malum. neyse ram fix felan derken açtım oyunu. grafik çöp+ benim oynarken başım döndü bu oyunda. çok tuhaf geldi. şu şekliyle oynamam bu oyunu

bence ghost yerine mw4 çıksa 1 günde 1 milyar satmış ghost 1 günde 2.5 milyar felan satardı
  • ben de aşırı beğendim,
    yani call of duty 1-2 den sonra en beğendiğim oyun benim için
    4-5 black ops falan sarmamıştı o kadar

savaş sahneleri falan çok güzel, başarılı games encyclopedia'dan verdim 10puanı
    bf4 oynarken özellikle en başlarda çok sıkılmıştım

ama renklerde gerçekten bir acayiplik var soluk ve 3gün bilgisayarı hiç kapatmadım
    herkes abanmıştı tabi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.