Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun görüntü olarak sizde baş dönmesi felan yapmadımı ? diğer oyunlarda problem yokken bu oyun aşırı beynimi kastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

oyun görüntü olarak sizde baş dönmesi felan yapmadımı ? diğer oyunlarda problem yokken bu oyun aşırı beynimi kastı

belki çok bakıyorsan ondanda olabilir dinlenmeni öneririm
  • 32 bit de oynama şansımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

yama geldi mp ye 199.6 mb

Yamadan sonra nasıl bi fark oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynuyoruz hersene dlc niyetine iyi güzelde kardeşim bu iw nin cod 4 ten sonraki her oyununda bir dengesizlik olmasımı gerekiyor? şimdi bu oyundada assault lar dısındaki silahları resmen öldürmüşler..hayır bu oyunu sürekli oynayanlar için oyunun zevki farklı farklı silahlarla oynamaktır..gerçekten smg ler ve shotgun lar oyunda çok zayıf kalmışlar..3-4 map te smg ile oynanabilir kalan maplerde menzil olarak düşük kalıyorlar..sonuç olarak oyun sizi illaki assault ile oynamaya zorluyor..assault lar dersen onlardada zaten 3 tanesi iş yapıyor..yani ayıp gerçekten shotgun smg seven de bir dolu insan var biraz daha denge sağlanabilirdi..

killstreakleri korumak okadar zor ki çoğu macta zaten kımse ks açamıyor ee buda eğlenceyi azaltıyor doğal olarak..ks lerınde en zevklısı zaten jug maniac..

sonuç olarak multıplayer işini atmosferi yuksek haritaları ve dengeli her zevke hitap eden silahlarıyla treyarch kesinlikle çok daha iyi yapıyor..

ayrıca tabi multıplayerı toplasan 15-20 saat oynayıp bırakacak adam için farketmez bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

yama geldi mp ye 199.6 mb

Yamadan sonra nasıl bi fark oldu?

mp de baktım hiçbir fark yok.drop olan yerler kasan yerler hala aynen devam.
  • EvOXTR kullanıcısına yanıt
    yok ya daha direk açar açmaz görüntü çok garip geldi gözüme. sanki şaşı bakıyomuşumda beynim yoruluyomuş gibi. şahsen bu şekilde 2 saat mp oynasam beynim sulanır
  • hd 5770 le oyunu deneyen oldu mu ?
  • Herkese merhaba,

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben bir PS3 oyuncusuyum. Bugün ghost cdsini netten aldım ve haftaya oynama şansı bulucam. Anlaşılan o ki oyuncuların %90ı bu oyundan pişman olmuş durumda. Daha oyunu açmadan bende biraz pişmanlık duymaya başladım desem yalan olmaz.

Bazı arkadaşlar yayınlanmış fotoğraflarda ki gibi ayna gibi görüntülerle oynamayı düşünüyor gibi ama arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki bunlar sadece fotoğraf yani ayna gibi olmak zorunda. Oyunun yayınlanmış videolarını çok defa youtube üzerinden izledim. Bende bir çoğunuz gibi multi player oynamak için oyun alanlardanım ve hatta eklemek gerekirse yeni haritalarda oyun keyfini sürdürmeyi seviyorum. Şuan evimde ps3 de oynadığım versiyon COD MW3dür yani tüm haritayı hem ezberledim hemde sıkılmaya başladım. Ghost gelince onuda test eder düşüncelerimi yazarım ama ben pek beklentilerimi yüksek tutmuyorum çünkü ayna gibi bir görüntü beklentim hiç olmadı... Şuan için beklentilerim yeni silahlar, yeni haritalar, incelediğim kadarı ile yeni kıyafetler ve oyuncu karakterleri...

İyi Oyunlar dilerim.

• Uzayda ateş ediyorsun silah sesi geliyor.Ayrıca O2 olmayan ortamda silah nasıl patlayacak.Yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

An itibariyla izinli olmaninda verdiği güzellikle dün gece aldiğim oyun az önce bitti.. Bugune kadar oynadiğim En İyi Call Of Duty idi bunun üstüne basa basa söylüyorum.. Hikaye modu bugune kadar oynadiğim En iyisiydi.. Cod'a farklilik gerekiyordu ve Tamda istediğim gibi yapmişlar, Süperdi... Bf4 rezilliğinden sonra İlaç gibi geldi valla... Ancak Cod'un finali beni Tam ters köşe yapti ya... Resmen Film izler gibi izledim ve oynadim.. Pc'den silmem uzun süre kalir ara sira Favorim dediğim bölümü açar oynarim, Ben çok keyif aldim..

Infinity Ward çalışanı saldırın

• hocam belki kendince dogru soyluyorsun ama su var black ops2 de smgler cok can yakmisti herkes smg ve hip fire ile oynuyordu aim alan gercekten sayili kisi vardi gercek bu oyun bence daha guzel olmus cunku hip fire sacmaligi yok aim alamiyorsan oyunda uzun dayanamazsin ayrica ks acmaya gelince benim k/d ortalamam 1.75 civari oldugu icin cok rahat oynuyorum ve ks yapma konusunda sikintim yok guard dog trinity rocket ve maniac la oynuyorum genelde oyunda 2 kere en az guard dog cagiricak kadar ks kullanabiliyorum ki ks o kadar kolay olsaydi zaten harita ks den gecilmezdi eger ortalamani 2 gibi bir rakama cekersen cogu zaman ks cagirirsin ali-a gibi sayili bir oyuncunun bile k/d si 2,5 oldugunu dusunursen 1,5 ustu yeterlidir cogu ks icin

• ondrgnc O kullanıcısına yanıt
    hocam bence bu oyun dx11 ile pc de oynanir ekran goruntuleride pc ye aittir muhtemelen baktigin ben pcde oyunu highda oynuyorum oyun super gozukuyor

• su oyunu alipta single oynayan ve para vermeyen onuda crackli indiren adam yazmasin yalandan yorum bu oyun zaten multiplayer icin alinir paran varsa verirsin 150-200 lirani alirsin yeni oyun cikana kadar 500 saat oynarsin single bitiripte oyunu kotulemeyin ki kisisel fikrim bf4 single oynamadiysaniz oynayinda sukredin ghost oynarken :) bu oyun multi icin alinir

• Hocam kd konusunda sorun yok suan prestij 1 e geliyorum ve 1,70 ama onemli degil bu zaten kd icin oynamiyorum, benim derdim eglence deneyim ve farklilik..her oyunda kopek cagiriyorum hemde birkac kere ama buda bir cesitlilik degil..zaten oyun ilk ciktigindan beri kopek nerflendi 2 mermide indiriyorlar artik..problem oyunda ise yarar silah ve ks lerin cok az olmasi..simdi bu oyunu 1-2 prestij gecip birakacaklar icin silah ks cesitliligi onemli degil..ama ben multi olarak birtek cod oynadigim icin 1 sene bunu oynayacagim benim icin shotgun smg hepsini kullanmak onemli..ama iw ne yapmis shotgunlari smg leri zayiflastirmis..ee ben silah cesitliligi yoksa gider bops1 e geri donerim hic olmadi bops2 ye donerim..

Bops2 de smg ler en azindan mw3 kdr kuvvetli degildi bence gayet dengeliydi..ops2 de smg kadar assault larda is yapiyordu..fn fal nerflenmeden once 2.30 kd yapmistim fal sayesinde..

Zatem herkezin elinde remington, ak12 veya arx olmasi ortada bir yanlisligin oldugunun gostergesi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Kasım 2013; 14:08:45 >

• Dedicated server muhabbeti nasıl. Bağlantı yine iki ve üç çizgide mi gidiyor yoksa dedicated server ile bağlantıda bir iyileşme var mı ?
  • hocam haklisin ama merak etme silahlar dengelenir daha oyunun ilk haftasi prestige master olana kadar devam zaten bende cok oynuyorum bence kslerde support olanlar copluk assualt olanlar ise guzel zaten 1.7 ortalamayla oynuyosan maniac felansa cagiriyorsundur cogu zaman ama loki felan cagiricam surekli diyorsan eski oyunda black ops 2 de kac kisi swarn cagirabiliyorduki ordan gozunde canlandir ben care packetlardan cikan swarn haric hic cagiramadan master prestige oldum black ops 2 de orda sen dusun 20 kill felan istiyordu yanlis hatirlamiyorsam oda zaten hic olmeden 20 kill yapmak zor yaparsin ama denk gelse bile o ks ni ona baglayamassin emin olman lazim ben bunu 4-5 oyunda bir cagiririm diye baska turlu ks slotuna yazik.maniac a nerf gelmezse cok keyifle ben oynarim cani bana cok yuksek geldi ayrica sonsuz kosma ve bombalari gorebilme ozellikleri super maniac olup haritada kisa alanlarda deli gibi donerek baya kisi oldurebiliuorsun dar alanda huseyin bolt gibi kostugundan indirmen cok zor shotgun konusundada haklisin su revolver shotgun tam istedigim gibiydi ama haritalarin buyuk olmasindan mesafesi cok yetersiz kaliyor ayrica marksmen riflelarda hayal kirikligi inanilmaz sekiyor fal osw favori silahimdi black ops 2 de haritalari gorunce super dedim bu marksman rifle cok can yakar ama cok sekiyor ve seri degil mouse a istedigin kadar hizli bas belli bir hizda ates ediyor ben lmglerde m27 ile oynuyorum uzun mesafede super orta mesafede sc 2010 hic sekmiyor desem yeridir sc 2010 kesin nerflenir suan bence overpowered

• guru3d de ki söylentiye göre oyunda şu an nvidia techleri yok.. patch la gelecekmiş.. eğer öyleyse ben oynamıyorum şimdilik bekliyorum..

Gerçi dün açtım oyunu ayarları kökledim extra falan.. ama iyi gibi gözüküyor yalnız o renk paleti resmen öldürdü beni.. hiç beğenmedim.
  • hocam dedike serverda baglantida hic lag olmadan oynuyorsun ama dedike olmayan serverlarda var galiba denk geldi 2-3 kere o zaman lag oluyor 25 saatlik oyunumda 2-3 kere denk geldi lag olayi pcde oynuyorum yanliz theather kalkmis yani maclarin tekrarini izleyemiyorsun o kotu olmus ben genelde benden iyi oynayan kisilerle mac yaptigimda cok fena fark attiysa bana izlerdim tekrarini adamin gozunden oyun tarzina bakardim bu sansin olmamasi kotu olmus

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.