Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zor hocam aynen baya kastım level 55 zor geldim artık yarın prestige açılır ama prestige olduktan sonrası kolay squad pointlerin bayağı birikiyor yeni karakteri açıyorsun ardından hemen onu düzenleyebiliyorsun level beklemen gerekmiyor perkleri ve silahları açmak için o süper olmuş en kötü şeydi bence her prestige de oyuna sıfırdan başlamak onu güzel yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

An itibariyla izinli olmaninda verdiği güzellikle dün gece aldiğim oyun az önce bitti.. Bugune kadar oynadiğim En İyi Call Of Duty idi bunun üstüne basa basa söylüyorum.. Hikaye modu bugune kadar oynadiğim En iyisiydi.. Cod'a farklilik gerekiyordu ve Tamda istediğim gibi yapmişlar, Süperdi... Bf4 rezilliğinden sonra İlaç gibi geldi valla... Ancak Cod'un finali beni Tam ters köşe yapti ya... Resmen Film izler gibi izledim ve oynadim.. Pc'den silmem uzun süre kalir ara sira Favorim dediğim bölümü açar oynarim, Ben çok keyif aldim..

ciddi değilsin heralde BF'yi pek sevmem, fanı değilim ama yorumun güldürdü beni

Şaka falan değil Gayet ciddiyim.. Oyunu beğenmemek için kasan ergenler gibi ha bire oyuna b.k atmayin.. Oyun her anlamda çok güzel olmuş.. Ne Cod faniyim nede BF.. İyi olani över kötü olani yererim olmasi gereken budur.. Heee ama şu da var BF4 rezaletinden sonra Cod gözüme normalden daha da güzel gelmiş olabilir çünkü Bf4 harbiden rezalet bişiy olmuştu verdiğim parama yazik oldu.. Cod tüm ihtiyacimi karşiladi.. Senaryo bölümü Tam istediğim gibiydi.. Hee burda Easy'de oynayip gelenleri de görüyorum normaldir oyundan keyif almamalari...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Grafikler Crysis 3 ile mi yarışıyor

Crysis 3'ü çağrıştırıyormuş gülelim mi. Grafikler rezil ötesi ve yine eski oynanış dinamikleri, CoD oyunlarına göre modellemeler biraz daha iyi o kadar. BO 2'den sonra bir daha asla CoD'e para vermeyi düşünmedim, BF 4'ü Premium ile aldım multiplayer'ı mükemmel, singleplayer olarak da beğendim, artık anladım ki CoD oyununu indirmeye bile değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Kasım 2013; 2:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Grafikler Crysis 3 ile mi yarışıyor

Crysis 3'ü çağrıştırıyormuş gülelim mi. Grafikler rezil ötesi ve yine eski oynanış dinamikleri, CoD oyunlarına göre modellemeler biraz daha iyi o kadar. BO 2'den sonra bir daha asla CoD'e para vermeyi düşünmedim, BF 4'ü Premium ile aldım multiplayer'ı mükemmel, singleplayer olarak da beğendim, artık anladım ki CoD oyununu indirmeye bile değmez.

Hocam grafikler ilk bölümde aynen çamur gibide ileriki bölümlerde baya iyi yav hakkını yemişiz Elalem ilk bölümde grafik şovu yapmaya çalışır bunlar sonradan yapmış Grafikler tabi ki Crysis 3 ile kıyaslanamaz onu yapan abartmış ama iyi baya ben beğendim şuan 3 saattir oynuyorum ormanlı bi bölümdeyim şahane diyebilirim, oynatıyo oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne-2

quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Arkadaşlar oyunu açıyorum "New Game"den sonra zorluğu seçtikten sonra donuyor.

Aynı şekilde ayarlar kısmında ayarları onaylarken de donuyor.Bir türlü giremedim sebebi nedir acaba?

http://segmentnext.com/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-fov-ram-fix-lag-crashes-freezes-stuttering-errors-and-fixes/

Bu sitede donma, yavaşlama ve ani fps düşüşleri (benim yaşadığım sorunda bu) gibi problemler için ufak tefek çözüm yollarını yazmışlar. Aslında pek işe yaradığı yok, oyunun optimizasyonu çok kötü, inanılmaz seviyede hemde, kesinlikle kasıtlı yapmışlar bunu hani oyunu gözümüzde büyütelim diye. Sitede en aşağıda yapımcının bu hatalar için patch çıkarmasını bekleyin falan yazıyor.

Tamda benim yaşadığım sorun new game ve ayarlar onayladıktan sonra donuyor.1 map 15-20 dakikada yüklendi pes etmedim bekledim Bu seferde biraz ilerledim bir kapı var onu açarken one , two , three demesiyle oyunun göçmesi bir oldu

Hala oynayamıyorum bir çözümünü bulan olursa paylaşırsa çok makbule geçer.

Şu sorunu başka yaşayan ve düzeltebilen yok mu ? O kadar para bayıldık oyunu oynayamıyoruz şaka gibi.

• enesis85 kullanıcısına yanıt
    peki bu squad lar sen oyunda değilken yerine oynayıp xp kasıyorlar bu olay tam olarak nasıl bilgin varmı
  • Steam üstünden gelen update ram ihtiyacını kaldırdı mı ? Birde getirdiği yenilikler veya düzeltmeler nedir ?
  • Arkadaşlar Pc'de save dosyasi nerede bilen var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

Steam üstünden gelen update ram ihtiyacını kaldırdı mı ? Birde getirdiği yenilikler veya düzeltmeler nedir ?

FPS drop büyük ölçüde düzeltirmiş ufak optimize ayarları yapılmış yalnız bu benim yaşadıklarım Steam forumlarında hala hiç bir şey değişmedi diyenler var ve hayır RAM ihtiyacı aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

Steam üstünden gelen update ram ihtiyacını kaldırdı mı ? Birde getirdiği yenilikler veya düzeltmeler nedir ?

FPS drop büyük ölçüde düzeltirmiş ufak optimize ayarları yapılmış yalnız bu benim yaşadıklarım Steam forumlarında hala hiç bir şey değişmedi diyenler var ve hayır RAM ihtiyacı aynı.

Teşekkürler

Eskiden extinctionda kasmazdı şimdi orda oynarken fps düşüyor multiplayer düzelmiş bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

Cod 2 yi ilk çıktığı günden beri oynayan birisiyim.Hatta face profil resmim bile cpt.price resmi var.Oyle bi sıkı cod fanıyım yani.Üstüne üstlük cod soundtracklarının çoğu telimde var.Canım sıkıldıkça açar dinlerim.Özellikle mw2 rangers müziği beni benden götürür (Whitney house end run) .Buna ek olarak ghost un vurulduğu sahnenin müziğini açar babam ölmüş gibi ÜZÜLÜRDÜM AMA

WTF IS THIS SHIT ?

ARTIK COD U indirmeye bile üşeniyorum.Cod benim için mazide kaldı.

MW2 den sonra bu oyuna para verenin zihninden şüphe duyarım.Cod un Bf ye göre tek bir artısı vardı.Single player idi.Onunda içine ETMİŞLER

Mesela ben olsam mw2 de ne olduğu belli olmayan ghost karakterini mw4 de canlandırırım.Al sana fıstık gibi oyun.Hikaye çıkmaza girmişmiş.Milyarlar satardı şerefsizim.

Azıcık objektif olun şu noob firmaya para kazandırmayın.Yıl olmuş 2013 .Allah aşkına.Hayla lag Hayla Host server.Hayla hile

Haritalar desen daha bi rezalet.MW2 de bi terminal vardı.Sadece terminal de yaz tatilimi geçirdim ben.Kırık versiyonunu indirmiştim.Ordan terminal serverleri vardı.

Mw2 den sonra bu oyuna para veren oyundan anlamıyordur.Yada Bf oynayamıyordur.Tek sözüm L2P

Söylediklerine aynen katılıyorum arkadaşım gelen güncelleme ile oyunun düzeldiği falan yok görüntüler hala iğrenç seviyede silah sesleri desen çok basitçe oluşturulmuş bu kadar basitlik olamaz gerçekten patırtıdan başka bir şey yok.

Battlefield oynayamayan topluluk bu oyuna sarıyor burası kesin sonrasında Battlefield'a çamur atıyorlar.

Boşuna para verdim gerçekten ona üzülüyorum.

Bir de şöyle bir durum var kişi para verip oyunu almıştır psikolojik moral bozukluğuna uğramamak için kendisini öyle yada böyle oyunun iyi olduğuna ikna eder bir çok kişi bu yorumları olumlu bulup oyunu satın alır ve sonuç = HÜSRAN

• Arkadaşlar Oyundaki Mouse lag sorunu çözebilen varmı acabanu çözebilen varmı acaba
  • Ghosts'u gerçekten ya amatör programcılar ya da bitmeden çıkarmışlar.Bazı bölümlerde grafikler rezalet fakat bazı bölümlerde örneğin End of the Line ve deniz altında geçen bölümün grafikleri oyundan tamamen farklıydı oldukça güzel grafikleri vardı.Oyunun grafiklerine çok laf attım ama grafiklere önem veren biri değilimdir sadece bu grafiklere rağmen 6GB Ram istemesi , fps drop'lar ve hepsinin üstüne çıkmadan Next-Gen diye bağırmaları gerçekten kabul edilemez.

Senaryo modu her zaman olduğu gibi ortalama 6 saat sürüyor her bölümde 5 kere ölümden dönüyoruz sözde etkileyici olan önceden ayarlanmış sahneler ile arada bir tuşa basıyoruz şeklinde ilerliyor.Hikaye de örneğini 100 küsür filmde ve kitapta görebileceğiz bir hikaye.Bu arada yok Ghosts'lar sessiz ilerler yok şöyle ilerler deyip bangır bangır bir ordu adamı öldürmekte ilginç olmuş.

• mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    hocam bilmiyorum ilk defa senden duyuyorum olmamali oyle birsey sadece karakter aciyorsun yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm tanıtım süreci boyunca Ghosts adı verilen askerler hep, gizemli, çok özel yetenekleri olan, korkutucu, ortalıkta pek gözükmeyen, sürekli gizlilik içerisinde olan kişiler olarak lanse edildi. Ancak ben oyunda bunları hissedemedim. Tıpkı eski COD oyunları gibi, allah ne verdiyse taradık durduk ortalığı, o aşılamaya çalıştıkları duyguyu alamadım ben.
  • İndiriyorum, son 30 dakika kaldı bakalım nasıl
  • ilk prestige'i aldık ikinci karakteri açtık hayırlısı bakalım :)
  • Arkadaşlar Clan Tagı nasıl giriliyor çıldırmak üzereyim :S
  • yaklaşık 50 dakika oynadım single'ı güzel olmuş sarıyor , grafikler de güzelmiş
  • Iyi de oyun oynanmiyor ki,sürekli takiliyor FPS düsüyor,berbat durumda..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.