Bildirim
Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (38. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ayarlardan Anti Aliasing'i MSAA yerine FXAA yaptim oyun simdi cok akici masAllah..Level 8 oldum bir anda,oyun cok hosuma gitti -
Oyunun sp ve mp moduyla birlikte toplam boyutu ne kadar acaba? 29 GB sadece senaryo kısmı mı oluyor? -
-
Beyler sonunda çözümü buldum.
***KAPLAMA AYARLARINI EXTRA OLARAK SEÇEMEYENLER***
RAMFIX küreği kullanmayın rld küreği ile kaplamaları sonunda EXTRA olarak seçebildim oyun cidden güzel görünüyor. -
Chapter 16'da bug var oyun geçilmiyor Steam'ı , oyunu , PC'yi ve görevi baştan başlattım yine çözülmedi. -
-
-
Single Player sonunda bitti mükemmel olmuş gerçekten hikaye harika, o eski Ghosts elemanı ne ölmez herifmiş yahu -
oyun ilk başladığımda yükleme ekranı biraz ilerleyip donmaya başlıyor,arka fonda konuşan adamın sesi hemde video donarak ilerliyor,sonra iyice donuyor...
updateyi de kurdum -
quote:
Orijinalden alıntı: QuickTR
Arkadaşlar Clan Tagı nasıl giriliyor çıldırmak üzereyim :S
kimse bilmiyor mu -
sonunda guzel yorumlar gelmeye basladi bi benmi sevdim oyunun hikaye modunu diyodum :) -
double xp weekend sagolsun yoksa bu kadar hizli alamazdim ama fark ettim td'de rank olarak 150. yim biraz hizli gitmisim dünya siralamasinda 150. olmayi bende beklemiyordum ama düser tabi ilerleyen günlerde siralama :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu grafikleri eskiye göre epey gelişmiş... -
CoD: Ghosts da Clanımızı Kurduk Arkadaşlar. Şuan 9 Kişiyiz , Clan levelimizde 7 oldu. Aramıza Katılmak İsteyen Arkadaşlar Olursa Eğer Özel Mesaj Yoluyla Yada Psn imi Ekleyerek Ulaşabilirler Bana.
PSN: burock14 -
Arkadas bi oturusta level 17 oldum,ben oyunu cok cok begendim sahsen..Grafikler,haritalar,silahlar vs vs..Ilk basta kararsizdim o kadar kötü yorumlardan sonra ama simdi iyi ki almisim diyorum..
Vurus hissi harika yahu,insanin kan dökesi geliyor -
bende katilmak isterdim klana ama ben pcden oynuyorum psn dediginize gore sizin klan ps3 olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: E'zraK
Arkadas bi oturusta level 17 oldum,ben oyunu cok cok begendim sahsen..Grafikler,haritalar,silahlar vs vs..Ilk basta kararsizdim o kadar kötü yorumlardan sonra ama simdi iyi ki almisim diyorum..
Vurus hissi harika yahu,insanin kan dökesi geliyor
Aynen ben de çok beğendim oyunu, iyi ki almışım, o kötü yorum yapanlar ibretlik zaten -
quote:
quote:
Arkadaşlar Clan Tagı nasıl giriliyor çıldırmak üzereyim :S
kimse bilmiyor mu
kimse bilmiyor mu
PC için soruyorum
-
Ram fix yapıp multiplayer giren var mı? Sorun yaşar mıyız girersek?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X