Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun başladıktan 5 dakika kadar sonra bu hata geliyor. bu sırada msi afterburner ile inceleme yaptığımda hata mesajı geldiğinde gpu kullanımı %99 olarak görünüyor. ekran kartım 6870 1 gb. çözünürlük olarak 1366*768 de oynasam da maalesef durum bu. bir kaç bölüm geçtim ama, stadın sonraki bölümde hep aynı yerde hata alıyorum ve oyun kapanıyor. amd nin 13,9 driver ından 13.11 beta2 ye de güncelledim ama sonuçta hiç bir değişiklik olmadı.

• Ayarlardan Anti Aliasing'i MSAA yerine FXAA yaptim oyun simdi cok akici masAllah..Level 8 oldum bir anda,oyun cok hosuma gitti
  • Oyunun sp ve mp moduyla birlikte toplam boyutu ne kadar acaba? 29 GB sadece senaryo kısmı mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

oyun başladıktan 5 dakika kadar sonra bu hata geliyor. bu sırada msi afterburner ile inceleme yaptığımda hata mesajı geldiğinde gpu kullanımı %99 olarak görünüyor. ekran kartım 6870 1 gb. çözünürlük olarak 1366*768 de oynasam da maalesef durum bu. bir kaç bölüm geçtim ama, stadın sonraki bölümde hep aynı yerde hata alıyorum ve oyun kapanıyor. amd nin 13,9 driver ından 13.11 beta2 ye de güncelledim ama sonuçta hiç bir değişiklik olmadı.

aynı sorunu ben de yaşamaya başladım acil yardım lazım

• Beyler sonunda çözümü buldum.

***KAPLAMA AYARLARINI EXTRA OLARAK SEÇEMEYENLER***

RAMFIX küreği kullanmayın rld küreği ile kaplamaları sonunda EXTRA olarak seçebildim oyun cidden güzel görünüyor.
  • Chapter 16'da bug var oyun geçilmiyor Steam'ı , oyunu , PC'yi ve görevi baştan başlattım yine çözülmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

ilk prestige'i aldık ikinci karakteri açtık hayırlısı bakalım :)

no lifer dedikleri bu heralde
  • Önceki ayarlar (kol ve silahdaki detaylara dikkat)

Extra seçeğinde ayarlar (kol ve silahdaki detaylara dikkat)

Oyunun en güzel görünen bölümü; "The Hunted"

• Single Player sonunda bitti mükemmel olmuş gerçekten hikaye harika, o eski Ghosts elemanı ne ölmez herifmiş yahu
  • oyun ilk başladığımda yükleme ekranı biraz ilerleyip donmaya başlıyor,arka fonda konuşan adamın sesi hemde video donarak ilerliyor,sonra iyice donuyor...
    updateyi de kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Arkadaşlar Clan Tagı nasıl giriliyor çıldırmak üzereyim :S

kimse bilmiyor mu
  • sonunda guzel yorumlar gelmeye basladi bi benmi sevdim oyunun hikaye modunu diyodum :)
  • double xp weekend sagolsun yoksa bu kadar hizli alamazdim ama fark ettim td'de rank olarak 150. yim biraz hizli gitmisim dünya siralamasinda 150. olmayi bende beklemiyordum ama düser tabi ilerleyen günlerde siralama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu grafikleri eskiye göre epey gelişmiş...
  • CoD: Ghosts da Clanımızı Kurduk Arkadaşlar. Şuan 9 Kişiyiz , Clan levelimizde 7 oldu. Aramıza Katılmak İsteyen Arkadaşlar Olursa Eğer Özel Mesaj Yoluyla Yada Psn imi Ekleyerek Ulaşabilirler Bana.

PSN: burock14
  • Arkadas bi oturusta level 17 oldum,ben oyunu cok cok begendim sahsen..Grafikler,haritalar,silahlar vs vs..Ilk basta kararsizdim o kadar kötü yorumlardan sonra ama simdi iyi ki almisim diyorum..

Vurus hissi harika yahu,insanin kan dökesi geliyor
  • bende katilmak isterdim klana ama ben pcden oynuyorum psn dediginize gore sizin klan ps3 olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

Arkadas bi oturusta level 17 oldum,ben oyunu cok cok begendim sahsen..Grafikler,haritalar,silahlar vs vs..Ilk basta kararsizdim o kadar kötü yorumlardan sonra ama simdi iyi ki almisim diyorum..

Vurus hissi harika yahu,insanin kan dökesi geliyor

Aynen ben de çok beğendim oyunu, iyi ki almışım, o kötü yorum yapanlar ibretlik zaten
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Clan Tagı nasıl giriliyor çıldırmak üzereyim :S

kimse bilmiyor mu

kimse bilmiyor mu

PC için soruyorum

• Ram fix yapıp multiplayer giren var mı? Sorun yaşar mıyız girersek?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.