Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farketmiyo hocam clan olayı platform ayırt etmiyo,clana katılırsın xp ini kasarsın tek kötü yanı beraber oynayamayız
  • Bugün saat 20:00'da bitti ne yazık ki :(
  • tolgadr11 T kullanıcısına yanıt
    steam üzerinden dosya doğrulaması yapın
  • 2553 mb ekran kartı
    ram 4
    sizce oyunu kasmadan iyi bi görüntü ayarında oynamaya yetermi
    Oyunu almaya değermi multplayerı iyimi level sistemi falan para biriktircemde bu arada pc w8 32 bit w7 64 bit yapcam 32 bitlerde çalışmıyomuş sahte format atcam direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

9 saat sonunda oyunu bitirdim. Grafiklere başta kötü dedik ama ilerledikçe, o kadar da kötü olmadığını düşündüm. Hatta bazı bölümlerde yeni nesili ufaktan hissetmedim değil.
    Senaryo genel olarak güzeldi ama fazla klişeydi sanki. Hele ki son bölüm klasik infinity ward finaliydi.

Bitti diye üzüldüm, Rorke gelince oh be bitmemiş dedim yine bitirdiler

• PC'de oynayanlar... bir maç düzenlesek, kapışsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

6850 performansı nasıl hiç aklımda ekran kartı almak yoktu ama kapitalizm sağolsun

4850 artık emekli olma vaktin geldi

6870 in canını okuyor, 1920*1080 de yetmiyor, 1366*768 de ise zorla oynatıyor, tabi low da oynamakdan bahsediyorsan o başka, en azından normal ayarlarda olmalı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Beyler yeni dev mod geldi ghosts a 4kat xp veriyor

bune ? anlayamadım
  • Grafikler bir banamı yetersiz geldi anlamadım ? 2gb 7850 oc var.Herşey extra ayarda yinede grafikler o kadar iyi değil.Bir bf3 yada crysis bile değil.Polygon az çoğu kaplama şaka gibi.
  • beraber multi veya extinction mode oynamak isteyen eklesin özellikle extinction mode için görev yapmamız lazım elin adamıyla anlaşamıyoruz :) ekleyin steam id enesis85
  • PS3 CLAN ariyan party oynamak isteyen :

http://forum.donanimhaber.com/m_83845597/f_//tm.htm#83845597

psn djomer3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 12 Kasım 2013; 15:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Beyler yeni dev mod geldi ghosts a 4kat xp veriyor

bune ? anlayamadım

Yeni modlar gelmişti dün akşam dlc deneme paketi falan bide tdm modunda 4x xp veriyodu da kapandı şimdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Maç yapalım skype falan iyi olur . steam : ibrahim1905

• ok pm attim hocam

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    uzaylı modunuda kasabiliriz biraz multi bir sekilde tekde oynaniyorda uzaylı modu gorev yapmak zorundasin konusmak iletisim yapmak lazim uzaylı modu icin ekleyin steam enesis85 multide oynariz fark yapmaz :)

• Senaryo modunu bitirdim şimdi on numara olmuş. Yeterince uzun bence oyun sonuçta açık dünya değil. Oynanış, hikaye, aksiyon bakımından da yeterince doyurucu. Grafiklerde ilk bölümde dandik olsa da ileriki bölümlerde gayet iyi. BF4 ile karşılaştırmadan da edemiyorum bana göre BF4'ün senaryo moduyla karşılaştırınca onu silip süpürür Ghosts. Bunu bitirdikten sonra BF4'ün hikayesi, çeşitliliği ve aksiyonu çok sönük kaldı şahsen, Crysis 3 gibi olmuş o sırf grafik ama hikaye kötü. Singleplayer için konuşuyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 12 Kasım 2013; 18:37:51 >
  • zevkler ve renkler tartışılmaz dolayısıyla herkesin fikrine saygı duymak lazım.
    senaryoyu her zamanki gibi bende beğendim lakin neredeyse fazla tanıdık geldi ama o başka konu.
    aksiyon, akıcılık ve sürükleyicilik tam alıştığımız gibi ve tatmin edici.

grafiklere gelince ben "next gen" grafik görmedim oyunda, mw3'e göre aham şaham bir fark da görmedim.
    2-3 yerde grafik hataları ve renk bulanması vardı, yapay zekadan hiç bahsetmek istemiyorum.

bana kalırsa çok iyi bir geliştirici takımı gerek pazarlama stratejisi gerekse grafik motoru açısından artık iyice köşeye sıkışmış durumda.
    bence bundan sonra bu motorla bu kalıpta bundan ötesi artık yok, COD'a kökten bir değişim gerek her açıdan.
  • Bu oyunu baya merak ediyorum

• arkadaşlar call of duty:ghost singlesini denemek için açtım oyunda takılmalar var sistemim 6950x2 crossfire ve araştırmalarımda oyunun sli ve crossfire desteklemediği yazmakta idi. Bende crossfireyi kapattım oyun full ayarda sorunsuz bir şekilde takılma olmadan açıldı.Oyuna girdiğimde renkler oldukca cansız çözünürlük max seviyede olmasına rağmen sanki 1024x768 modda oynuyor musum gibi bir hava var... oyun orjinal değil... Singlesini denedikten almayı düşünüyordum ama bu sorunlar ile biraz zor almam... Bf4 oyununda hiç bir sorun yaşamadım Herşey max seviyede oldukça akıcı bir şekilde oynuyorum...

Bu konu hakkında görüş bildirecek biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Grafikler bir banamı yetersiz geldi anlamadım ? 2gb 7850 oc var.Herşey extra ayarda yinede grafikler o kadar iyi değil.Bir bf3 yada crysis bile değil.Polygon az çoğu kaplama şaka gibi.

Objelere yaklaşınca grafiklerin berbatlığı belli oluyor,hele tankın paletleri rezalet....
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.