Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim sonunda 16. Chapter da bug vardı ama şansıma bir şekilde geçtim.

Öncelikle grafikler oyunun sonuna doğru gittikçe güzelleşiyor tabi bu aslında iyi bir şey değil çünkü oyunun yapım aşamasında bir şeylerin ters gittiğinin göstergesi.Senaryo olarak da biraz Tom Clancy biraz da 100-200 tane örneklerini diğer oyunlarda , sinema sektöründe bulabileceğiniz olaylar fakat oyunu bitiren arkadaşlar için ;

Sonunda Rorke'un bizi alıp beraber Ghosts avlayacağız demesi ve after credits de onun yaşadığı gibi Amazon da bir çukura koyması güzeldi.
  • oyunun yükleme ekranı çok yavaş bazende öyle kalıyor,yokmu hala bunun çözümü,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

oyunun yükleme ekranı çok yavaş bazende öyle kalıyor,yokmu hala bunun çözümü,

gayet hızlı. battlefield 3-4 5 dakika beklediğim oldu
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

ayarlardan coloblind filter i kapatın düzelir renkler

birde bo2 de toughness yani biri size ateş ederken aim in sapıtmaması perki ghost da hangisi bilen varmı ?

Resistance başlığında ki üçüncü perk. Adı: Focus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 13 Kasım 2013; 1:18:04 >
  • Crysis 3 e çok benzetmişler kopek hariç, grafikler kötü,BF4 OYNUYORUM GHOST U YÜKLEDİM YÜKLEMESEYDİM BF4 YETİYOR (HAYAL KIRIKLIĞI) İNŞALLAH FARKLI BİR SEBEBİ VARDIR BUNUN DRİVER GÜNCEL 13.9 (AMD HD SERİES)DRCTX 11 YAZIYO ZATEN...

• Açıkçası konsol dışında PC'de pek oyun oynamam. Ancak bugün 65" Vestel 4K TV'de COD: Ghost'u oynadım. Yaklaşık 45dk. Oyun 4K'yı destekliyor.
    PC'deki ayarların hepsini max. yaptım.
    Ben hayatım boyunca bu kadar muhteşem bir grafik görmedim arkadaşlar.
    Texture'lar resmen konuşuyordu. Muhteşem ötesiydi.

4K TV'de oyun oynamak ayrı bir keyif ve deneyim. Fakat bu oyun kesinlikle 4K TV'de oynanmalı.
    İmkanı olan kişiler mutlaka 4K TV'de bu oyunu denemeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Açıkçası konsol dışında PC'de pek oyun oynamam. Ancak bugün 65" Vestel 4K TV'de COD: Ghost'u oynadım. Yaklaşık 45dk. Oyun 4K'yı destekliyor.
    PC'deki ayarların hepsini max. yaptım.
    Ben hayatım boyunca bu kadar muhteşem bir grafik görmedim arkadaşlar.
    Texture'lar resmen konuşuyordu. Muhteşem ötesiydi.

4K TV'de oyun oynamak ayrı bir keyif ve deneyim. Fakat bu oyun kesinlikle 4K TV'de oynanmalı.
    İmkanı olan kişiler mutlaka 4K TV'de bu oyunu denemeli...

İmkanı olan 4K TV'de denesin mi? Hangi imkan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 13 Kasım 2013; 20:14:48 >
  • Bu oyunu multi oynamaya çalışanlar kendinize işkence etmeyin bf ye geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

yok yahu epey yavaş bazen de girmiyor, oyle kalıyor yükleme ekranında,bf3 var bende son sürat giriyor.

bu arada cod korsan bendeki...
  • Arkadaşlar bu oyun ve bf4 vesile oldu sistemi değişmeme

İ5 4670 + gtx 770 aldım

28 yaşındayım, önce ki sistemle kıyaslandığımda sanki ilk pc mi toplamışım gibi mutlu oldum valla şu oyuna girince, bambaşka bi oyun çıktı karşıma :) bu gece akar tüm oyunlar :) kalın sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kru kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • arkadaslar oyunu satın almayı düşünüyorum lakin bilmediğim bikaç şey var yardımcı olursanız sevinirim...
    Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition ile Call of Duty: Ghosts' un arasında ki fark nedir? Hangisini satın almalıyım?
  • selam arkadaşlar,black ops2 de bi problemim var ,uzun süredir oynuyorum bi sıkıntı yok son ayarlarda 50 60 fps alıyorum , şimdi ise yine fps değeri yüksek fakat zombi öldürünce yada silahla ateş edince takılıyo sanki fps bir an için çok düşüyomulş gibi oluyo, ayarlardan ne yaptıysam düzelmedi, steamdan filanda baktım ayarlara filan ama herşey eskisi gibi, silip yeniden yükledim yine aynı:S
    edit:multiplayer da sorun yok, sanırım son güncelemeeden sonra oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eva5

arkadaslar oyunu satın almayı düşünüyorum lakin bilmediğim bikaç şey var yardımcı olursanız sevinirim...
    Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition ile Call of Duty: Ghosts' un arasında ki fark nedir? Hangisini satın almalıyım?

o dedigin Hardened Edition cikacak butun dlc leri kapsiyor ektra silah harita felan var battlefield premium gibi yani onu alinca hic bi dlc almana gerek kalmiyor cikmis cikacak hersey icinde
  • quote:

quote:

quote:

yok yahu epey yavaş bazen de girmiyor, oyle kalıyor yükleme ekranında,bf3 var bende son sürat giriyor.

siz ilk yüklemeden bahsediyorsunuzki bu gerçekten gereksiz ve orjinal almadan konuşuyorsunuz :) ben multiplayer girişinden bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz ilk yüklemeden bahsediyorsunuzki bu gerçekten gereksiz ve orjinal almadan konuşuyorsunuz :) ben multiplayer girişinden bahsediyorum

korsan oyunlar eskiye göre daha da sorunlu oluyor artık,neyse BF3 orjinali var zaten,onun mp sini oynuyorum,

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: Eva5

arkadaslar oyunu satın almayı düşünüyorum lakin bilmediğim bikaç şey var yardımcı olursanız sevinirim...

o dedigin Hardened Edition cikacak butun dlc leri kapsiyor ektra silah harita felan var battlefield premium gibi yani onu alinca hic bi dlc almana gerek kalmiyor cikmis cikacak hersey icinde

teşekkürler bilgi için bf4 pre aldım ama çok fazla sorun var oyunda düzelene kadar cod ghost oynarız diye düşündüm :) tekrar teşekkürler.
  • sistem gereksinimi o kadar yüksek ve gereksizki oynayamadım
  • arkadaşlar oyunu steam üzerinden oynuyorum ama kaç gün oldu MP da hiç türke denk gelmedim. oyunda tr serverlar olacak deniyordu ama hep yabancılarla oynadıgım ıcın ping yuksek lag yapıyor. bunun bir çaresi varmıdır

• Oyunu bitirenler biraz hikayeden sözedebilirmi?. Ben tam anlamadım sondaki rourke nin konuşmaları ve after credits ne anlama geliyor anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.