Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subtitleları nasıl açacaz ? Ayrıca MP grafik bugu dolu saçma sapan eklentiler yamuk kaplamalar vs
  • Normalde COD taraftarı biriyim ama bu oyundan daha önce BF4 elime geçtiği için onun SP'sini oynadım daha sonra COD Ghost'a geçtim dedim bune virtual cop gibi geldi alışması uzun sürdü.Adamlar kibrit çöpünden yapılmış gibi ölme hareketleri falan çok dandik sesler çöp vuruş hissiyatı hiç yok.Hele uzaktan tablet ile sniper yönettiğimiz bölümde resmen oyuncak gibiydi.Başlardaki köpekli bölümler ve ardından olduğun yerden adam öldürdüğün bölümleri geçtikten sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.İleride kapalı mekanlarda karanlıkta adam odada şu meşale gibi yanan ışıldağı yakıyor oda aydınlanmıyor bu nasıl iş arkadaş.Bf4 ü çok rahat oynarken bu oyun sistemimi çatır çatır kasıyordu.İW bu sefer oyuna hiç özenmemiş sırf oyun yapmak için oyun yapmışlar.Şu kaplamaya bak arkadaş 99 yılındaki HL1 in kaplamaları daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 16 Kasım 2013; 2:33:42 >

• arkadaşlar merhaba pc sürümünde online oyuncu sayısı neden bu kadar az. en azından matchmaking sisteminde. dedicated serverlar olacak deniliyordu ancak bununla ilgili her hangi birşey de göremedim ne yazık ki.
  • Oyunu korsan indirdiğime bin pişman oldum.Böyle rezillik kepazelik olamaz.Cod değilde tanınmamış bir oyun olsa tepki göstermezdik ama milyar dolarlar satan bir oyundan bahsediyoruz.Adamlar bildiğin oyunu orjinal alanlarla dalga geçmişler yazık cidden.Adamların yüz derisiyle ayakkabı yapsan 100 yıl rahat dayanır.Utanmadan birde nex gen falan diyorlar.Adamlar diyorki önceki oyunu sadece ismini değiştirerek onu bile yeni oyun diye satarız moduna girmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Subtitleları nereden açtınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Subtitleları nereden açtınız ?

Oyunun ses ayarlarında bulunuyor alt yazı seçeneği.
  • Teşekkürler.Yalnız Extra da oyun feci çuvallıyor , AA açınca kaplamalar karışıyor,oyun çok sorunlu.HD 7850 kullanıyorum oyuna 170tl verdim uğraştıgım şeylere bak oynayamıyorum bile.Umarım en yakın zamanda update vs gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Teşekkürler.Yalnız Extra da oyun feci çuvallıyor , AA açınca kaplamalar karışıyor,oyun çok sorunlu.HD 7850 kullanıyorum oyuna 170tl verdim uğraştıgım şeylere bak oynayamıyorum bile.Umarım en yakın zamanda update vs gelir

Severek COD multi oynayan birisiydim ama ben para vermeyi geç, indirdiğim 28 gb ye bile yanıyorum.Dediğin gibi AA falan açınca oyun harbi sapıtıyor tabiki update gelecektir ama böyle vasat bi optimizasyon ile çıkış yapması gerçekten İW'nin önem vermediğinin göstergesi.Bana göre MW2 den sonra bu oyun bitmiştir.İW ekibinden asıl iş yapan elemanlar ayrılınca ondan sonra oyun sapıtır oldu.Şu oyunun MW3 grafiklerden hiç bir farkı yokken hayvan gibi bir sistem istemesi ve HD7850 ya da GTX 690 tarzı ekran kartlarında bile kasma yapması tam bir hayal kırıklığı.Çok mükemmel bir sistemim yok ama BF4 ü gayet rahat bi şekilde oynadım grafikleri COD dan çok daha iyi olmasına rağmen

• Maalesef,umarım en yakın zamanda hallederler.
  • merhaba arkadaşlar oyunu aldım yalnız şöyle bir sorunum var, gtx 560ti hawk 8gb ram var ekranda yatay çizgiler şeklinde kırılmalar oluyor bazen bunun nvidia options dan bi ayarı vardı diye hatırlıyorum bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi ?

sistem detayı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 16 Kasım 2013; 11:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Oyunu korsan indirdiğime bin pişman oldum.Böyle rezillik kepazelik olamaz.Cod değilde tanınmamış bir oyun olsa tepki göstermezdik ama milyar dolarlar satan bir oyundan bahsediyoruz.Adamlar bildiğin oyunu orjinal alanlarla dalga geçmişler yazık cidden.Adamların yüz derisiyle ayakkabı yapsan 100 yıl rahat dayanır.Utanmadan birde nex gen falan diyorlar.Adamlar diyorki önceki oyunu sadece ismini değiştirerek onu bile yeni oyun diye satarız moduna girmişler.

+1
  • quote:

Normalde COD taraftarı biriyim ama bu oyundan daha önce BF4 elime geçtiği için onun SP'sini oynadım daha sonra COD Ghost'a geçtim dedim bune virtual cop gibi geldi alışması uzun sürdü.Adamlar kibrit çöpünden yapılmış gibi ölme hareketleri falan çok dandik sesler çöp vuruş hissiyatı hiç yok.Hele uzaktan tablet ile sniper yönettiğimiz bölümde resmen oyuncak gibiydi.Başlardaki köpekli bölümler ve ardından olduğun yerden adam öldürdüğün bölümleri geçtikten sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.İleride kapalı mekanlarda karanlıkta adam odada şu meşale gibi yanan ışıldağı yakıyor oda aydınlanmıyor bu nasıl iş arkadaş.Bf4 ü çok rahat oynarken bu oyun sistemimi çatır çatır kasıyordu.İW bu sefer oyuna hiç özenmemiş sırf oyun yapmak için oyun yapmışlar.Şu kaplamaya bak arkadaş 99 yılındaki HL1 in kaplamaları daha kaliteli.

kardeşim şu ayarları yükselt de fotoğraf çek berbat pc varsa oynama lütfen

• Arkadaslar oyunda bır kısım var o kısmı bır turlu gecemedım bır arkadas yardımcı olabılırmı kacıncı bölüm bılmıyorum.fakat bolumu anlatınca umarım ne demek ıstedıgımı anlatmıs olcam.oyunda tank yonetıyoruz belırlı bır zman sonra tank arzalanıyor ve tankdan cıkıyoruz.bızden ıstedıgı füze carpmadan once kacmamız fakat ne yaptıysam olmuyor o kısmı gecemedım hangı yone kostuysam yada yuruduysem öluyorum.hatta tankın sol kısmına gecıyorum yanı herhangı bır mermının degmesı ımkansız bır yer fakat orda bıle öluyorum kısacası ne yapmam gerekıyor oyunun o kısmında yardımcı olabılırmısınıuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

Normalde COD taraftarı biriyim ama bu oyundan daha önce BF4 elime geçtiği için onun SP'sini oynadım daha sonra COD Ghost'a geçtim dedim bune virtual cop gibi geldi alışması uzun sürdü.Adamlar kibrit çöpünden yapılmış gibi ölme hareketleri falan çok dandik sesler çöp vuruş hissiyatı hiç yok.Hele uzaktan tablet ile sniper yönettiğimiz bölümde resmen oyuncak gibiydi.Başlardaki köpekli bölümler ve ardından olduğun yerden adam öldürdüğün bölümleri geçtikten sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.İleride kapalı mekanlarda karanlıkta adam odada şu meşale gibi yanan ışıldağı yakıyor oda aydınlanmıyor bu nasıl iş arkadaş.Bf4 ü çok rahat oynarken bu oyun sistemimi çatır çatır kasıyordu.İW bu sefer oyuna hiç özenmemiş sırf oyun yapmak için oyun yapmışlar.Şu kaplamaya bak arkadaş 99 yılındaki HL1 in kaplamaları daha kaliteli.

kardeşim şu ayarları yükselt de fotoğraf çek berbat pc varsa oynama lütfen

Sen aynı yeri ultrada aç ss al bakalım fark varmı görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla oyunun sonlarına doğru. Tanktan çıktıktan sonra direk koşuyosun sağ sol yaparak git daha sonra ilerdeki tanka bineceksin zaten 100 metre falan koşuyosun toplam. Hatırladığım bölüm orası senin dediğin yer başka olabilir. Ss eklersen yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 16 Kasım 2013; 14:22:15 >
  • Oyun grafik olarak bitik...

E7300 (3.50 GHZ )

GTS 450(%11 O/C)

3 GB RAM

bu sistemde 1366 x 768 çözünürlükte Full-ultra ayarlarda oynuyorum 2.bölümdeyim..Ama 3GB ram sıkıştırıyor biraz.1 GB ekleme yapacagım.

Ben bu sistemde bu oyunu "ULTRA" ayarlarda oynuyorsam bu oyunun grafik yönünden bitik oldugunu gösterir

Benim sistemden mi diya araştırdıgım bir sorun var "GHOST PINK BLOOD" yani kanlar pembe aslında kırmızı olan her nesle oyunda pembe..ilk bölümde böyle bişi yoktu.2. bölümde hortladı youtube da falan vidyoları var herif konsolda multi atarken bile nesneler ve kan pembe renkte can sıkıcı bu sorunu nasıl aşarız ?
  • kardeş bunun için güncelleme gelir mi bilmiyorum ama oyun ayarlarında renk seçeneği var orayı açık yada kapalı yaptığın zaman oyun renklerinde bazı değişiklikler meydana geliyor. benim hemen dikkatimi çekmişti ayarlara bakıp bahsettigim ayarı değiştirdigim zaman renklerin biraz düzeldigini farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 16 Kasım 2013; 14:58:20 >
  • Teşekkürler.Oyun içinde araştırarak buldum.Ama renkler oldukça soluk.Tamam Kötü diyorlardı ama resmen hayal kırıklıgına uğradım. MW3 grafik olarak bundna iyidi resmen mıçmışlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytarcombo

Arkadaslar oyunda bır kısım var o kısmı bır turlu gecemedım bır arkadas yardımcı olabılırmı kacıncı bölüm bılmıyorum.fakat bolumu anlatınca umarım ne demek ıstedıgımı anlatmıs olcam.oyunda tank yonetıyoruz belırlı bır zman sonra tank arzalanıyor ve tankdan cıkıyoruz.bızden ıstedıgı füze carpmadan once kacmamız fakat ne yaptıysam olmuyor o kısmı gecemedım hangı yone kostuysam yada yuruduysem öluyorum.hatta tankın sol kısmına gecıyorum yanı herhangı bır mermının degmesı ımkansız bır yer fakat orda bıle öluyorum kısacası ne yapmam gerekıyor oyunun o kısmında yardımcı olabılırmısınıuz...

Ben de zorlanmıştım orada saçma bir bölüm, yapman gereken dümdüz en yakın olan tanka doğru koşmak, başka hiçbir yere sapma direk o tankı hedef alarak koş ve yanından gir içeri

• Arkadaşlar ekran kartım ai hd5650 battlefield 4ü oynuyorum şu anda sıkıntı donma hiçbirşey yok lakin cod ghostsda directx hatası veriyor bir türlü çözemiyorum directx 11 destekli ekran kartım anlamadım gitti.yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.