Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Killstreak'ler bes para etmez,hele hele Support tarafindakiler evlere senlik..Haritalari genel olarak begendim yanliz cok pusuyorlar,2-3 haritadaki grafikler resmen les,PS2 grafigi gibi..

Yine de aldigima pisman degilim,level 34 oldum gayet eglenceli..Bu arada milletin köpegi deli dürtmüs gibi seni kovaliyor,benimki mazlum evcillestirilmis etliye sütlüye karismiyor,cagirir cagirmaz "killed in action" oluyor hayvancagiz
  • Oyun bir garip bir ara girdim Online'a 20 FPS'ye düşüyordu biraz önce bir daha girdim 90 FPS altını görmedim hiç stabil değil.

Pusu , eline bıçak alıp kovalayan adamlar COD'un kaderi zaten.
  • O beynine çaktığım kuduz köpeğini seçsin diye millet bütün killstrekları kaldırmışlar. Ne care package var ne airstrike ne overwatch. 2 tane skimsonik juggernat 2 tane uçan boktan alet. Zaten satcom denilen saçmalığın ne işe yaradığı belli değil. Bo2 ye söverdim ne biçim oyun yapmışlar diye bunlar lafımı yedirdi resmen. Tryearch en azından hileye tolerans göstermiyordu ulan bunda daha detected hile bile yok. Adamlar wh aimbot tan tut full perk server hack'e kadar envai çeşit hile açıyor. Birde assault streakları support gibi gösterip iyice bokunu çıkaran tipler var 1 haftada oyundan iğrendim resmen. Herşeyi geçtim oyunda hem grafik yok hem optimizasyon berbat. İkisini aynı anda başarmış herifler. Metacriticde 72 ki inanın ign gamespot gibi birsürü şakşakcı sitenin şişirme verdiği puanlarlara bu seviyede. İsmi Cod olmasaydı bu oyunun alacağı max puan 40-50 arası birşey olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

merhaba arkadaşlar oyunu aldım yalnız şöyle bir sorunum var, gtx 560ti hawk 8gb ram var ekranda yatay çizgiler şeklinde kırılmalar oluyor bazen bunun nvidia options dan bi ayarı vardı diye hatırlıyorum bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi ?

sistem detayı : Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

???

• oyun kolu ile oynayamadım ayrıca bir ayar var mı?
  • Arkadaşlar merhaba ben oyuna girince aşağıdaki resimde görülen hatayı alıyorum

Sistem Amd Fx 6300 + 8gb ram + hd 4850 Disk alanı yeterli ekran kartı yüzünden mi girmiyor
  • Şu Call of Duty 2'yi oynadığım her gün sanki farklı dünyadaydım arkadaş.
    Her sabah 9'da kalkar, canım sıkılır Call of 2'ye girer, canım sıkılır WoW'a girerdim. Bu iki oyunla akşam ederdim farkına varmadan.

Call of Duty için en büyük hata Modern Warfare ile başladı bence.
    İkinci Dünya Savaşı gibi güzide bir dönem varken niye totondan savaşlar uydurup oyun yaparsın ki?

Hadi o killstreak olayı eski oyuncuların canını sıksa da devam ettik. orjinal aldığım ilk oyundur modern warfare. PAraya kıydık oynadık, gene fena değildi. Hatta bayağı uğraşmış, bütün haritalarda nerede durulur, nasıl oynanır çözmüştüm.
    Modern Warfare 2 ve 3 çok daha güzeldi. Oynanabilirlik aynı kalmış grafikler daha güzelleşmişti.

Ama bu oyun neeeyyy lan?

Zaten black ops 2'nin multiplayer görüntülerini izleyince o saçma kill streakler yüzünden almak istememiştim. 3-5 kişi öldürüyorsun sana uçan bi böcek veriyor sağı solu senin adına tarıyor falan... Helikopterler, uçaklar inmek bilmiyor...

E arkadaş benim bu oyuna girme amacım birilerini öldürmek ya da birileri tarafından öldürülmek. Bir sinek kılıklı robot beni öldürecekse ne anladım multiplayer modundan?

Bir dönem killstreak olmayan serverlar vardı, girmek istediğimde oyuncu bulamıyorduk. Herkes mi sevdi lan bu Kill Streak olayını? Bi' ben mi sevemedim?

GTX 770 ekran kartı aldım iki gün önce, sırf bunu oynarım diye... Anladığım kadarıyla verilen paraya değmez. Battlefield için gene uğraşmışlar bu belli ama Battlefield 4'ü orjinal aldım, 105 TL'nin üstüne oturdum. Ya ben oyunu anlamadım ya da oyun çok dengesiz.

Affedin beni. Yılların birikimiydi. 2004-2005 yılından beri zevkle oynadığım oyunun içine ettiler resmen.

World of Warcraft çöpe döndü.
    Call of Duty çöpe döndü.
    Medal of Honor bildiğim kadarıyla çöpe döndü.
    Elimizde multiplayer oyun olarak ne kaldı ki?

• altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın directx 11 i desteklemiyor.oyun dx11 istiyor ama bildiğim kadarıyla 4850 directx 10.1 sanırım.
  • Pc key'ini gittigidiyor üzerinden satmaktayım.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-call-of-duty-ghosts-steam-eu-en-key-98002787

fiyatım piyasa fiyatının oldukça altında.

gittigidiyor üzerinden alım yapabildiğiniz gibi havale ile yapacağınız alımlar yüzde 10 indirimli olur. (gg komisyonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumanLeague -- 17 Kasım 2013; 13:41:06 >
  • selamlar ben oyunu steam'den aldim fakat bir multiplayer da sorunum var hic bir squad member acik degil ve benden squad point istiyor, daha yeni actigim icin de hic squad point yok, ayrica herkeste memberlarin isimi varken bende squad member 1,2 gibi isimleri var, baya buyuk bi sorun, multiplayer icin original aldim, tiksindim, support'taki adamlar sorunlari google'da arayan sacma adamlar, benim bulugum siteleri bana attilar, sonuc olarak tikandim, cevremde genelde ps3 oynayan oldugu icin hic steam arkadasim yok, birileri bana oyun daveti gonderip bana squad point toplayana kadar yardim etse, steamid: biozalp
  • Arkadaşlar Merhaba COD ghost u yükledim. Şu hatayı alıyorum.

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

Sistemde Directx 11 var.

• Acil yardım. Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_maske

Arkadaşlar Merhaba COD ghost u yükledim. Şu hatayı alıyorum.

Sistemde Directx 11 var.

Sisteminde dx11 olması bir şeyi değiştirmez önemli olan ekran kartın dx11 i destekliyor mu?Ekran kartınız nedir?

• nvidia geforce 310M CUDA 1GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_maske -- 17 Kasım 2013; 20:45:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb ram var bende nasıl calıstırabılırım fıxlerde ıse yaramıyor yada calısan bır fıx bulamadım
  • the_maske kullanıcısına yanıt
    malesef desteklemiyor..
  • Arkadaslar sanirim donma sorunu oyunun sunumundan kaynakli.
    Repack ENG indirdim (18 GB), donma sorunum yok. Rahatca oynayabiliyorum.

http://kickasstorrents.come.in/call-of-duty-ghosts-eng-repack-t8168363.html#main
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

Ekran kartın directx 11 i desteklemiyor.oyun dx11 istiyor ama bildiğim kadarıyla 4850 directx 10.1 sanırım.

Cevap için teşekkürler, anlaşılan bu oyun için ekran kartına para harcamaya değmez ama Battlefield fanı olmadığım halde o grafikleri görmek adına değer
  • met.nar kullanıcısına yanıt
    bende de ara videolarda donma var sistem düşük ondan mı diyecem ara videolar geçince akıcı oynuyorum.Gerçi benim sistemde COD MW2 de MW3de hiç bir zaman sorunsuz olmadı.Küçük takılmalar hep aldımBF3 veya COD BLACKOPS takılmalar almıyorum.Tabi benim HDD de kazma olabilir
  • Benim kartım dx11 desteklediği halde , aynı hatayı alıyorum yukardaki arkadaşla. Bendeki sorun ne olabilir? dx11 de güncel bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.