Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

path ler çıktı

kusura bakma anlamadım
  • 6 gb ram zorunlu resmi ve gayri resmi çıkan yamalarla bu sınırlama artık yok
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    anladım teşşekkürler
  • quote:

path ler çıktı

patch orjinal için çıktı crackli oyunlar için zaten ramfix vardı
    @tayfn1907 2gb ram ile oyun oynanıyor ama optimize sorunu olduğundan kasabilir bu arada ekran kartı dx11 destekli olması da lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

quote:

path ler çıktı

patch orjinal için çıktı crackli oyunlar için zaten ramfix vardı
    @tayfn1907 2gb ram ile oyun oynanıyor ama optimize sorunu olduğundan kasabilir bu arada ekran kartı dx11 destekli olması da lazım

hmm teşekkürler. benim bir tanıdığım yüklemiş oyunu ama boş yer yok diye oyunu açmıyormuş simgeye tıkladığında neden acaba
  • oyun belli bir boş yer istiyor
    hiçbir tepki vermiyorsa crack yapsın
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    patch ve ramfixler var onları kullanın orjinal yada korsan olmasına göre

ekran kartı dx11 ve sisteminiz 64 bit ise oynarsınız ben dx engeline takıldım bu yüzden oynayamıyorum
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    50 gb belki yeterli olur min.40 gb denmiş ama 50 gb boş alan istiyor olabilir
  • Activision yola gelmeye başlamış. Ya da en azından öyle düşünmemizi sağladılar.

Call of Duty: Ghosts'un 6GB Ram Zorunluluğu Kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Activision yola gelmeye başlamış. Ya da en azından öyle düşünmemizi sağladılar.

öyle düşünmememizi sağladılar bence

çünkü o kadar çok tepki geldiki ram için ve sistemin 4gb ramda çok rahat çalıştığı anlaşılınca mecburen yama çıkarttılar

bu arada grafik konusunda battlefield chostu tokatlar ama biri dx10 da harikalar sunraken diğeri dx11 de bu kadar grafik eleştirisi almayı başarmış bir firmadır kendileri

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Sorma. Yılların oyunu Crysis 1 bile bundan çok daha ileride hâlâ. Ve sistem gereksinimleri de çok daha düşük.

Sistem gereksiniminin bir ayarı var sanki ve bunu ses artırma düğmesiyle ayarlar gibi istediklerini iyi, istediklerini de kötü optimize ederek çıkartıyorlar resmen.
  • Faydalı bir paylaşım. Sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bizim oyuncularda ne kadar haberi olan var mı ? Orijinal oyunun fiyatı alınacak gibi değil .

Bilen varsa BF4 ünde fiyatını haber edebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Activision yola gelmeye başlamış. Ya da en azından öyle düşünmemizi sağladılar.

iyi haber bu zaten saçmalık bence 6 gb zorunluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

ben grafikleri düzeltebildim fakat atinin control center bölümünde kaydettiğim ayarlar çıkınca eski haline geri dönüyor bu ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

hocam nasıl bu kadar net görüntü elde ettiniz.ayrıca fps droplar ve mouse lag oluyormu? ayarları yazarmısınız teşekkürler.

Ben çok uğraştım başkası uğraşmasın kısaca ayarları açıklıyorum.

İlk olarak ekran kartı ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. Ben ATI'yi öğrendim NVIDIA da ne oluyor bilmiyorum.

1. AMD Catalyst Control Center'ı açın

Tercihler'den > Standart Görünüm'ü seçin.
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

2. Standart Görünüm'e tıkladığından sonra aşağıdaki gibi menüler çıkacak. İlk resimde ben tıkladığım için çıkmıştı.

3. Oyun Performansı bölümüne tıklayıp, açılan yerde Standart 3D Ayarları'na girin.
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] - Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

4. Bu bölümdeki ayarları resimdeki gibi yapıp uygulaya tıklayın.

5. Yukarda uygula dedikten sonra menünün üst sekmesinden oyun'a tıklayın ve Görüntü Kalitesi menüsüne girin.

6. Görüntü kalitesine girdikten sonra Örtüşme Önlemeye tıklayın ve resimdeki gibi yapıp uygulayın. (ilk önce 4x olarak uygulayın eğer oyunda kasma yaşamazsanız yükseltebilirsiniz. Bu ayar oyunda size daha net bir görüş kazandıracak.)

7. Yukarıdaki kısmı uygula diyip geçtikten sonra Örtüşme Önleme Yöntemine girin ve resimdeki gibi uygulayın.

8. Son olarak yukarıdakinide uyguladıktan sonra Görüntü kalesi menüsüne geri gelip Yönbağımlı Filtreleme de de resimdeki şekilde uygulayıp kaydedin.

Ekran kartı ayarları yukarıdaki gibi. Bu ayarları yaptıktan sonra control center'ı kapatmayın çünkü ayarlar eski haline dönüyor. Oyundayken bu şekilde açık kalsın henüz kalıcı olarak kayıt olayını bulamadım.

Şimdi gelelim oyun ayarlarına;

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

Bu ayarlardan sonra görüntü resimlerdeki gibi netleşti ve herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Bu ayarlar umarım sizde de işe yarar :) Bu arada ATI'nın beta driver'ını kullanıyorum.

Kardeşim sana okadar çok teşekkür ederimki sayende düzeldi allah razı olsun

• Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Bi teşekkür için koca mesajı alıntılamak yerine, hemen yanındaki cevapla butonunu kullansan daha iyi olmaz mıydı; benim şu an yaptığım gibi...

Mesajını editleyip, alıntıyı sil bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Radeon 5650 var.Directx 11 destekliyor ancak oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.Oynayabilir miyim bu kartla?
  • direct3d device present failed hatası bu hatayı alan ve çözen var mı arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.