Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dufpanla

arkadaslar online da hiç turke denk gelmedim ve bunun sonucunda ping degerleri ucuyor bu herkeste mı boyle yoksa steam uzerınden fılan bır ayar mı yapmak gerek.

Ping de görünmüyor saklamışlar
  • Arkadaş bir önceki oyunu full de kasmadan oynardım bunda low da bile nerdeyse kasıp oyun atıyor
  • AMD kartlar için SMAA ,4x MSAA hangisi daha iyi görüntü veriyor oynarken pek fark edemedim.
  • update 2 yi yükledikten sonra takılmalar düzeldi ayrıca yükleme ekranı daha hızlı doluyor
  • Arkadaşlar cod da eskidem mermi attığınız zaman mesafe farketmezsizin mermi anında hedefe gidiyordu ..yani bf de olduğu gibi gerçekçilik yoktu ghosttada durum böylemi acaba ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar cod da eskidem mermi attığınız zaman mesafe farketmezsizin mermi anında hedefe gidiyordu ..yani bf de olduğu gibi gerçekçilik yoktu ghosttada durum böylemi acaba ...

ewet aynı durum devam ediyor..
  • Demek durum aynı, yazık diyorum başka bir şey demiyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Singleplayer'de texture ayarlari cok kötü,Extra ayarlarda falan rezalet,var mi bu sorunu yasayan?

Singleplayer'de ayarlari Ultra'ya aldim ve 1080p fakat grafikler aynen bu sekilde;

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

• oyunu yeni bitirdim, single güzeldi, final biraz yavan geldi, nerde cod4ün finali, devam oyunu gelecektir
  • oyuna 200 küsür mb civarı bir bir update gelmiş donma sorunu büyük ölçüde düzeltilmiş
  • confuest kullanıcısına yanıt
    MW3 için COD tarihinin en berbat oyunu derken, Ghost onun yerini aldı artık heralde. Bu oyunla ilgili bi dünya yorum okudum. Beğenenlerin oranı % 5 ya var, ya yok.

MW3 ise aslında kötü bir oyun değildi ama multisinde hileciler için hiçbirşey yapılmadığından kötü oldu. Oyunu oynamak için ya hilecilere katlanacaktınız. Ya da onlar gibi hile yapacaktınız çünkü.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ee?
    Açık yazdığımı düşünüyordum ama neyse. Donma sorununun giderilmesi, Ghost'u iyi bir oyun yapmayacak yani. Kâhir ekseriyet oyunu beğenmedi. COD'lar içinde alışmakta en çok zorlandığım Black Ops 1 olmuştu. Buna rağmen klandaki arkadaşlarla devam etmiştik onu oynamaya. Ama şu anda hiçbirisi Ghost'u oynamıyor, BO2'yi oynuyor hâlâ. Vaziyet buysa eğer, kusur oyunda demektir.
  • Hadi ya gerçekten mi, hemen silelim Ghosts'u o zaman, hatta Activision'a mail atıp para iadesi isteyeceğim yaptıkları oyun çok berbat ayrıca "Kahir Ekseriyet" oyunu beğenmemiş diyeceğim. Sen Kahir Ekseriyete uymaya devam et dostum , oyunla ilgili yorumlarını Activision'a iletebilirsin, oyunun yapımcısı ben değilim
    Kahir ekseriyete göre beğenmediğimi düşündüysen eğer tam FAIL oldun. Biz zaten beğenmedik ama ekseriyette beğenmedi yazdım ama sen bunu nasıl anladın. Gerçekten garip.
  • Fail olan sensin başından beri , oyun hakkında güncelleme haberi vermişim sen gelmişsin beni etiketleyerek oyunun en berbat COD oyunu olduğundan vs. bahsediyorsun, Allah yardımcın olsun sorunlarını en kısa sürede çözersin umarım
    Burası konu Dışı değil, oyunun kendi konusuysa eğer, oyunla ilgili herbişeyi yazmamdan daha doğal birşey olamaz. Ha COD fanatiği olduğun için oyuna laf atmam zoruna gittiyse onu bilemem.

Ancak sana bir konuda hak veriyorum. Bir daha seni kaale alıp mesaj yazmamam gerektiğini öğrettin bana. Müteşekkirim.
  • Oyuna 200 mb lık daha update geldi
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Call of Duty konusunda söylediklerinde seninle hemfikirim.

Ghosts'un en kötü COD olduğunu bende söylüyorum. Ghosts'a 70 dolar ödediği için oynamaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 26 Kasım 2013; 21:42:02 >
  • Oyuna gelen son güncellemenin neyi düzelttiğini henüz anlamadım. Her maçın başındaki kasma sorunu hâlâ devam ettiğini gördüm ve ping durumu yine görünmüyor. Aslında, oyuna gelen güncellemeleden bir şey beklemiyorum çünkü bu çocuklar MW3'de ki bir çok hatayı çözememişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.