Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce satın aldım, MP tam bir fiyasko olmuş.

Optimizasyon çok kötü, sistem farketmeden bazı durumlarda fps anlık düşme yapıyor, örneğin reflex scopedan bakarken kimse sorduysam kasma yapıyor.

O eski mw2-mw3teki multiplayer havasını alamadım, nedense hiç cezbedici gelmedi, oyunda farklı birşey yok, black opsa benzemiş sanki anlayamadığım bir şekilde alışamadım.

140 liralık kötü bir anı olmaya başladı yavaş yavaş, neyse öğrenci adamım ay sonu bir şekilde geldi, çoğu günler aç kaldım ama
  • Arkadaşlar bir sorunum var 14.bölümdeyim ellerim sandalyeye bağlı F tuşuna basmam isteniyor benden basıyorum ancak hiç bir tepki vermiyor oyun ve öldürülüyorum sürekli 3 gündür bu sorunu aşamadım. Aynı sorunu yaşayan ve sorunu halleden arkadaşlardan acil yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuraX

Başka hiçbir şeyle ilgilenmeden doğruca karşınızdaki dost tanka koşup bineceksiniz.

Çok teşekkür ederim
  • kurttolga kullanıcısına yanıt
    Sin City bölümündeki quick time event sahnesinden söz ediyorsunuz sanıyorum.
    Ekranda F tuşunuza basmanız gerektiğini gösteren işaret çıkar çıkmaz (gecikmeden) defalarca F tuşuna basacaksınız. (Basılı tutmanız yeterli değil.)
  • Update 3 çıkmış arkadaşlar.Yükleyen var mı ?

Bende ormana düştüğümüz bölümdeyim.Sürekli siyah ekran oluyor o yüzden geçemedim bir türlü.Umarım update derdime çare olur.Bu bölüme kadar sorunsuzca geldim bu bölümde hata başladı anlamadım.Oyun donuyor kendi kendine masaüstüne geliyor sonra yine pencere açılıyor sesler var ama ekran siyah görüntü yok.
  • Oyunun single player modu kesinlikle Battlefield 4'ten kat kat iyi olmuş.

Bunu tartışma yaratmak için söylemiyorum.BF 4'ü 3-4 gün önce bitirdim şimdi CoD Ghosts oynuyorum daha oyun bitmedi ama aksiyonu , çatışmaları falan çok daha kaliteli.Grafik olarak BF önde ama oynanış ve senaryo olarak CoD daha iyi.Tabi bu söylediklerim single player için.

Bu arada 3 update'ide yaptım ama şu sorun çözülmedi bir türlü.Saçma sağan bir hata.Bazı bölümlerde siyah ekran oluyor.Sesler devam ediyor ama görüntü gidiyor.Ekran kartı ile alakalı bir sorun.O bölümlerde grafiklerin hepsini low yapınca sorun kalmıyor oynayabiliyorum.Bölümü geçtikten sonra tekrar yükseltiyorum grafikleri.Sizde bu şekilde yapabilirsiniz.Ekran kartım Ati HD6870.Bu yeni gelen güncelleme ile grafik seçeneklerine yeni bir özellik gelmiş ama sadece Nvidia ekran kartı olanlar açabiliyor sanırım.

• DirectX encountered an unrecoverable error hatası alıyorum 3 patch'i kurdum.
  • arkadaşlar oyunum orijinal. MP'e bağlanamıyorum. Sunucuya bağlanamadı tarzı hata veriyor. BF4 oynuyorum ama Ghosts açılmıyor.
  • Güvenlik duvarı engelliyor olabilir. Kontrol etmende fayda var.
  • MSI makinası olan arkadaşlar , oyun da Turbo ışığı yanmıyor , yani NVDİA devreye girmiyor.

Nvdia denetim masasından exe sini gösterip yüksek grafik işlemciyi seçmeme rağmen oyuna ilk girdiğimde Turbo yanıp sönüyor.

Bİr türlü ekran kartını devreye sokupta oynayamadım.

Bendeki Reloaded versiyonu.

Fikri olan var mı ?

Artı yeni campaign dediğimde 2-3 dakika sonra oyun baslıyo bu kadar gecikme normal mi ?

Fİkri olan ?
  • Arkadaşlar;

4 GB RAM

HD 5850 ile bu oyunu oynayabilir miyim?
  • Ben oynuyorum.Texture quality normal,fxaa açık şekilde.1-2 kere oyun kilitlendi,yanıt vermedi.Onun haricinde sorun yok.
  • ne yaptıysam şu donma sorununu çözemedim.2 haftadır araştırıyorum söylenen bir çok yöntemleri denedim bir türlü bu sorunu çözemedim. en son da update 3 ü kurdum gene olmadı.şu an ormanlık alana geldim.buradan sonra donmaya başladı.buraya kadar hiç bir sorun yoktu.bütün ayarları low yaptım gene donuyor sonra siyah ekran çıkıyor ve arkadan oyundaki sesler geliyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti mesajı çıkıyor. ram 8 gb.hd 6870 ekran kartım.win 7 64 bit. daha önce hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamadım. her şeyi denedim her şeyim güncel.oyundan soğudum artık.yok mu bunun bir çaresi.ekran kartımı güncelledim,biosu güncelledim,güvenlik duvarını kapattım.bütün crackleri denedim. yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • arkadaşlar benim sistem yetiyor herşey güncel oyuna girip zorluk seçme yerine geliyorum fakat zorluk seçtikten sonra oyun donuyor ve yanıt vermiyor sebebi nedir?
  • Karlı havada cod oynama keyfi
  • Klasik haline gelen vur öldür geç Call Of Dutysinden iyice sıkılmıştım.
    Ghosts ile yeniliğe gitmeleri gayet yerinde bir karar olmuş ben beğendim.
    Bu arada oyun kaç bölüm acaba bilgisi olan var mı?
  • Dün başladım bugün bitirdim.
    Final şaşırttı beni. Seri devam edecek eminim.
  • Oyun hileden gecilmiyor,daha demin bi oyuna gireyim dedim eleman bütün perkleri siralamis alt tarafta ve ölmüyor,isik hiziyla ilerliyor..Baska birisi sürekli heli aciyor,god mode yapan mi dersin,wallhack mi dersin

Black Ops 2'de Prestige Master olmustum bir kere bile hileye denk gelmemistim,senin yapacagin oyuna da sistemine de ... yapayim Infinity Ward..

3.4.3 update ile oyundaki Texture'ler yüklenmiyor,heryer les,kaplama yok bisey yok

Aynen böyle oyun su anda;

• quote:

Orijinalden alıntı: caddog09

ne yaptıysam şu donma sorununu çözemedim.2 haftadır araştırıyorum söylenen bir çok yöntemleri denedim bir türlü bu sorunu çözemedim. en son da update 3 ü kurdum gene olmadı.şu an ormanlık alana geldim.buradan sonra donmaya başladı.buraya kadar hiç bir sorun yoktu.bütün ayarları low yaptım gene donuyor sonra siyah ekran çıkıyor ve arkadan oyundaki sesler geliyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti mesajı çıkıyor. ram 8 gb.hd 6870 ekran kartım.win 7 64 bit. daha önce hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamadım. her şeyi denedim her şeyim güncel.oyundan soğudum artık.yok mu bunun bir çaresi.ekran kartımı güncelledim,biosu güncelledim,güvenlik duvarını kapattım.bütün crackleri denedim. yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar bu sorun bende de var..bir türlü donma sorununu çözemedim..ayrıca bir hata olduğu kesin çünkü grafikler çok berbat, oyunda kırmızı renk yok..kan akıyor pembe.nasıl iştir anlamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Güvenlik duvarı engelliyor olabilir. Kontrol etmende fayda var.

güvenlik duvarını kapadığım halde sorun devam ediyor. internette aynı sorunu yaşayan başka insanlarda gördüm ama hala çözüm yok...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.