Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black ops 2 de oyuncu kalmamis yahu nuketown da var biraz diger haritalarda kolay kolay oyuncu bulamiyom ghost yerine oturdumu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghosts taki silahlar sizce de biraz az degil mi şöyle bunun iki katı silah olsa daha çok harita falan olsa süper olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Senin bağlantında sorun olsa gerek. Çünkü arkadaşlarla ne zaman girsek oyuncu var.
  • Oyuna gelen update ile ayarlara dynamic fur eklenmiş köpüşün tüyleri bulanıklaşıyo fakat update yapınca oyunun ram kullanımı 4-4.5 gb arası oldu

• Bu update performans artısı sağlamadı galiba?nvidia çözer bu isi. Yine güzel bir driver cikarir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunum orijinal. SP'yi dün bitirdim. bugün MP gireyim dedim ama nedense sunucuya bağlanamadı hatası veriyor. aynı internetle BF4 multi oynuyorum nedense ghosts açılmıyor... çözümünü bilen var mı?
  • Arkadaşlar extinction modu korsanda oynanabiliyor mu?
  • ghost var ama ilk gün oynadım artık black ops 2 atıyorum daha hoş
  • Oyunda texture resolution hep normalde yüksek ayarlara alıp kaydettiğimde tekrar normale dönmüş oluyor.Bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen var mı?
  • Şöyle bir sorum var aradım ama bulamadım nasıl yapacağımı.

Sağ tıkladığımızda silah dürbününe geçiyor bildiğiniz gibi.Ancak sağ tık yapınca hep dürbünde kalıyor dürbünden çıkmak için tekrar sağ tık yapmak gerekiyor ve bu savaş esnasında seri olmamı engelliyor.Ben istiyorumki sağ tık tuşuna basılı tuttuğum sürece dürbünde kalsın bırakınca çıksın dürbünden.

Bunun ayarı var mı acaba ? Battlefield 4'te bunun ayarı vardı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorduk.İster tek tık ile sürekli dürbünde kalıyor istersek basılı tuttuğumuz süre boyunca dürbünde kalıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Adam

Arkadaşlar extinction modu korsanda oynanabiliyor mu?

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Şöyle bir sorum var aradım ama bulamadım nasıl yapacağımı.

Sağ tıkladığımızda silah dürbününe geçiyor bildiğiniz gibi.Ancak sağ tık yapınca hep dürbünde kalıyor dürbünden çıkmak için tekrar sağ tık yapmak gerekiyor ve bu savaş esnasında seri olmamı engelliyor.Ben istiyorumki sağ tık tuşuna basılı tuttuğum sürece dürbünde kalsın bırakınca çıksın dürbünden.

Bunun ayarı var mı acaba ? Battlefield 4'te bunun ayarı vardı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorduk.İster tek tık ile sürekli dürbünde kalıyor istersek basılı tuttuğumuz süre boyunca dürbünde kalıyordu.

Cod unda ayarı var ben ayarı yapıp oynamıştım ama kaldırdım oyunu tam olarak yerini söyleyemiycem.

• Rietveld kullanıcısına yanıt
    Oyunun kontrol ayarlarından Actions başlığından ''Hold Aim Down the Sight'' seçeneğine nişan alma tuşuna atarsan sorun çözülür.
  • Oyunun sonu kesinlikle çok yavan ve tamamen saçmalık, uzatalım diye oyunu iyice takla atmışlar.

MP için diyeceğim bir şey yok, her seneki CoD yani. Sevenleri oynar.
  • Yahu hocam escape before the missile hits. görevini bilirsiniz tankım patladı içinde 1.24 sn süre çıkıyo adam tanktan çıkıyo ama nere gideceğimi bilmiyorum zaten tanktan çıkmamla mermileri yemem bir oluyor. Nasıl geçiyoruz burayı :S
  • Bu gökdelenden inerken (virüsü aktif hele getirdikten sonra) balkondaki birine bıçak fırlatıyorsun sonra sahne yavaşlıyor ya bıçağı elinde çeviriyor ve sonra gelen iki kişi seni biçiyor 6-7 kere denedim farenin sol tarafına basıyorum atıyor ama o sırada adamlar seni biçiyor... Kısacası nassı geçeceeeekkk????
  • Momon. kullanıcısına yanıt
    Başka hiçbir şeyle ilgilenmeden doğruca karşınızdaki dost tanka koşup bineceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Bu gökdelenden inerken (virüsü aktif hele getirdikten sonra) balkondaki birine bıçak fırlatıyorsun sonra sahne yavaşlıyor ya bıçağı elinde çeviriyor ve sonra gelen iki kişi seni biçiyor 6-7 kere denedim farenin sol tarafına basıyorum atıyor ama o sırada adamlar seni biçiyor... Kısacası nassı geçeceeeekkk????

Bu sahnede "auto aim" söz konusu değil. Bıçağı fırlatmadan önce üzerinize koşan ilk adamı nişanlamanız gerek. (İkinciyi teammate'iniz hallediyor zaten.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuraX

quote:

Orijinalden alıntı: daimbey

Bu gökdelenden inerken (virüsü aktif hele getirdikten sonra) balkondaki birine bıçak fırlatıyorsun sonra sahne yavaşlıyor ya bıçağı elinde çeviriyor ve sonra gelen iki kişi seni biçiyor 6-7 kere denedim farenin sol tarafına basıyorum atıyor ama o sırada adamlar seni biçiyor... Kısacası nassı geçeceeeekkk????

Bu sahnede "auto aim" söz konusu değil. Bıçağı fırlatmadan önce üzerinize koşan ilk adamı nişanlamanız gerek. (İkinciyi teammate'iniz hallediyor zaten.)

Tmm kardeş sağolasın ben mesajı yazdıktan hemen sonra tekrar deneyeyim dediğimde nişan işaretini gördüm ve hallettim. Ortam karanlık olduğu için görmüyormuşum .
    Yinede geri dönmen için teşekkür ederim....

• Bİr sorun daha var bu ormanlık alana düşüyoruz arkadaşlarınla grup ol diyorya nasıl olacağız. Böyle sağ taraftan giderken uçağın tekerlek enkazı bayağı yine gittikten sonra bir uçurum gibi yerde uçağın enkazı var. Ne yapacağız şaştım kaldım. mw serisinin hepsini bitirdim. sessiz görevler vardı. Ama bunda bilemedim ne yapacağımı.... Bir yardımmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 29 Kasım 2013; 17:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.