Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci güncelleme de çıktı bugün indirip deneyeyim bakalım
  • iki güncellemeyi de kurdum, bölüm yüklenme videosu bitince çalışmayı durduruyor oyun muhtemelen yarın silebilirim oyunu, oyun dediğin kullanıcı dostu olacak biraz napalım 560ti hawkı çöpe mi atalım.
  • net'den indirdim oyunu ama rusca dil çıktı.oyunun ingilizce paketini upload yapabilecek olan var mı acaba
  • Demek bunun da miladı doldu.3 sene iyi dayandı yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni deneme fırsatım oldu söylenenlerin aksine oyun çok iyi battlefield hayranı biri olarak battlefield 4 ü yarısında sıkılarak sildim ama bu oyun kendini oynatmayı biliyor
  • ram fix lerle sorun çozülüyor. ama sistem gereksinimleri geçen oyunlara göre çok daha fazla. gtx 460 ile 1440*900 çözünürlükte her şey açık oyun sürünüyor birçok şeyden feragat etmek zorunda kaldım. oyun genel olarak bence serini en iyilerinden biri uzayda suda savaş güzel olmuş
    single playerde bu oyun gibisini daha görmedim. bu kadar aksiyon filmlerde yok. grafik motorunu yenileseler birde mp ye sp deki gibi tank helikopler gibi araçların kullanılabileceği haritalar yapsalar bf serisini darmaduman eder

• Update sonrası en yüksek grafiklerdeki kasma yok oldu artık mouse çevirince frame düşmüyo ram hatası zaten yoktu bende 30-35 fps arası alıyorum ( Update ten önce 10-20 fps gidip geliyodu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Oyunu yeni deneme fırsatım oldu söylenenlerin aksine oyun çok iyi battlefield hayranı biri olarak battlefield 4 ü yarısında sıkılarak sildim ama bu oyun kendini oynatmayı biliyor

bf4 ü sıkılarak sildim diyorsan hayran değilsindir zaten oyunu bile almamışsın.
  • battlefield 1942 bad company 2 battliefield2 battlefiled 3 oyunlarını aldım severek oynadım ama battlefield 4 e sistemimin iyi bir deneyim yaşatmayacağını öngörerek almadım ve malum yerleden temin edip denedim canım arkadaşım
  • yeni nvdia driverlarını kurunca oyun düzeldi ama oyunu hiç bir şey kurtaramıyor nedense 2 -3 oyundan sonra sıkılıyorsun ,killstreakler beş para etmez ,heryerde girinti çıkıntı var millet hiç haraket etmiyor yatan biri kesin vuruyor ,mw2 kurdum oynadım daha cok haz veriyor ama cod ghost rezalet ötesi malesef
  • oyunun hikaye modunuda multisinide yükledim ana menüde 2 seçenek var hikaye modu ile multi plyr başka yok esc yede bastığımda ex modu gözükmüyor :(
  • fonex33x kullanıcısına yanıt
    Oyun orjinal mi?orjinalse ana menude ikin esc tuşuna basınca exit game seçeneğinin bir üstünde görüyor bende.
  • in teşekkürler
  • Pc icin ucuz cdkey satan bildiginiz biyer, bir site falan varmi acaba ? Multiplayeri hos hos gozuktu gozume. Ayrica sistem gereksinimi icin bi programla konttol edebiliyormuyuz calisiyormu, calismiyormu oyun diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır COD'a ara vermiştim sanırım baya şey değişmiş gibi

1-2 hafta önce sormuştum hala yanıtını bulamadım.

Clan Tagı girme olayı nasıl oluyor?

@bocekgrafik, olsun hocam mesajı görmeyipte şimdi görenlerde ayar yapmış olur ara sıra öne çıkartmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 22 Kasım 2013; 11:43:55 >
  • http://www.vgchartz.com/weekly/41588/Europe/

Call of tam bi çılgınlık pc versiyonu diğer oyunlardan fazla satıp 3 sıraya girmiş gta 5 gelseydi listede pc yine yer bulurdu sanırım (düşük olmasının bir sebebide steam )
  • E7300 (3.50 GHZ )

GTS 450(%11 O/C)

3 GB RAM
    Arkadaşlar bi geri sayfada yazdım "RAM FIX" yapın 1366x768 çözünürlükte "ULTRA" ayarlarda oyun sonu geldim.Öncelikle oyun optimizasyon özürlüsü.2GB RAM sıkştırabilir.3GB RAM oyunu açtıgım zaman %75-85 arasında doluluk oluyordu
  • arkadaslar online da hiç turke denk gelmedim ve bunun sonucunda ping degerleri ucuyor bu herkeste mı boyle yoksa steam uzerınden fılan bır ayar mı yapmak gerek.
  • hellar kullanıcısına yanıt
    +1 herkes bir yerde pusmuş bekliyor.rezalet bir oynanış var.zaten tr deki ping sorunsalı ayrı bi dert adamı görüyorum daaha nişan almadan indiriyorlar enteresan...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.