Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişe sorucaktımda oyunu yeni yükledim oyunda extinction modunu göremedim bu modu ayrıyeten mi satın alıyoruz ?
  • fonex33x kullanıcısına yanıt
    satın almıyorsunuz..oyunun tümünü indirdiniz mi?ben sadece multiyi indirmiştim ana menu gelince esc tusuna basınca extinction moduna geçiş yapabiliyorsunuz.ama bildiğim kadarıyla multiyi indirmeniz gerekiyor
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    SKYFALL hocam öncelikle başarılarınız için tebrik ederim nice başarılara..Bu oyunun grafiklerine tırt diyorum neden derseniz MW3 üzerine bişi konmamış şöyleki
    E7300 işlemci( 3.50 GHZ O/C)
    3 GB RAM
    ZOTAC GTS 450(%11 O/C)
    Bu sistemde ben 19 " 1366x768 çözünürlüğünde FULL "ULTRA" ayarlarda oynuyorsam ve oyunun %90'ını bitirdiysem bunda bir yanlışlık var demektir.Bu atıl sistemde LOW yada MEDIUM'da oynamam gerekirdi...
    Ayrıca hem kendi sistemimde hemde internette ileri düzey sistemlerde yazılıp-çizilen sorunlar

Ara sinegrafiler'in takılması
    PINK BLOOD(pembe kan sorununun çözümü ayarlarda renk filtrelemeyi kapatma ama buda sorun)

GTX 780 gibi bir katta bile oyunda micro takılmalar mevcut
    Yani activision ödevini iyi yapmamış dersine çalışmamıştır.Ha böyle olması benim için daha iyi yıllanmış şarap edasında sistemimde keyifle oynuyorum ama buoyun çıkacak diye aylardır donanım sattıran firmanın sundugu grafikler üzücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 12:38:41 >

• Grafikler konusunda haklı olabilirsiniz ki bende aynı fikirdeyim ancak infinity wards ın bir çizgisi var ve onu bozmadığını düşünüyorum.Ben açıkcası senaryosunu beğendim.Sistem gereksinimleri konusunda da @Heisenberg01 arkadaşımız doğru söylemiş lanse edilen sistemle uyuşmayan bir akışkanlık mevcut , daha önceki yapımlarda oyunun motoru gerçektende düşük sistemleri bile rahatlıkla kaldırabilir durumdaydı.Bende HD7990 ve 16GB ile oynama ma rağmen bahsettiğiniz sorunları yaşadım.Ne hikmetsede sonrasında donma hiç olmamaya başladı.Bir yerlerde bir sorun olduğu belli ama genel olarak yinede beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim. :)
  • Arkadaşlar bu menü kısmında sizde de donmalar oluyor mu? Yani çok can sıkıcı bir şekilde durup durup devam ediyor. Yada bir çaresini bilen var mı? Tşk.

Sistem: AMD Phenom II-1090-3.2 Ghz
    8 GB Ram, yeteri derecede HDD,
    iGame GTX770 2 GB,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramhero -- 19 Kasım 2013; 13:38:40 >
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Senaryo konusunda zaten bişi demey hakkım yok.Gerçekten güzel.Son bölümlere doğru bende takılma sorunu almamaya başladım.Donanım sattırmak için lanse edilmiş besbelli.Daha öncede bahsedilen donanımlardan daha düşük sistemlerde çalışan oyunlar olmuştu.Ancak hiç bu kadar büyük uçurum olmamıştı.Minumum 6 GB RAM isteyip oyunun aslında 2 GB civarı bellek kullandıgı ise tam skandal.Kendi sistemimde 3 Gb ram olmasına rağmen oyun sırasında %80 civarını kullnıyor
    ramhero bu genel bir sorun sistem çok uç noktalarda olsa bile.Micro takılmalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 14:14:55 >
  • multisi nasıl arkadaşlar PCde oyuncu var mı
  • bilgilendirme amacli

arkadaslar internette 60 tl ye ghost steam eu keyleri dolasiyor sakin diyom ucuz deyip almayin gittigidiyorda adamin biri 200 e yakin key satmis satin alanlarin hesabindan oyunlar silinmis bir suru magdur var dikkat edin
  • Final güzeldi
    bu 44'magnum bi işe yaramıyor.ghost da 44' ile vurulmuştu belki de onun yaşadığını göstermek için yapmış da olabilirler

Bu arada Scarecrow karakteri Mw2 de ghost un vurulduğu bölümde o da yaralandı
    Viking de Price'ın takma isimlerinden biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinction modu oynayan yok mu ? beraber oynayabiliriz.
  • Az önce bende oyun sonu geldim. Son 3 bölümde donma veya takılma olmadan oynadım.İlerleyen günlerde update pack çıakcaktır oyuna.
    Price karakteri ile oynamayı görmeyi çok isterdim.İlk seriden bu yana olan karakter bizima rkadaş aklıma geldi Adam maraşal olacak lan diyordu" Final güzeldi ama eleman çok dişli çıktı kaç bölümdür peşinden koşuyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 16:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Az önce bende oyun sonu geldim. Son 3 bölümde donma veya takılma olmadan oynadım.İlerleyen günlerde update pack çıakcaktır oyuna.
    Price karakteri ile oynamayı görmeyi çok isterdim.İlk seriden bu yana olan karakter bizima rkadaş aklıma geldi Adam maraşal olacak lan diyordu" Final güzeldi ama eleman çok dişli çıktı kaç bölümdür peşinden koşuyorduk

orman bölümünde birkaç kere hata verdi onun haricinde videolarda kasma takılma oldu oyun içinde başka bir sıkıntıya raslamadım. Extinction açılırsa oyun daha güzel olur bitti kaldı böyle belki Rorke file'ları toplarım onları görme fikri güzel olmuş intel topluyoduk birşey olmuyodu bunda ses+resim çıkıyor.

2.oyunu bekliyorum sonu güzel bitti ama o roketler bi işe yaramadı 44' bir işe yaramadı adam Price'ın kayıp torunu çıkarsa şaşırmam.

• Belkide 3GB RAM takılmıştır neyse bitti gitti artık yer kaplıyor 30 küsür gb.Artık seney öğreniriz
  • Dün gece oyundan tamamen soğudum.viper kullanıcı adı ile oynayan bir adam vardı,tüm perkler açık şekilde oynuyordu ayrıca wallhack te vardı
  • multi ye 400 kusur mb guncelleme gelmis bu gun biraz da single gelse iyi olcak oyunu bitiremedim daha guya duzelmesini bekliyom
  • Oyuna güncelleme gelmiş. Ben oyunu açamıyorum şu an. Deneyip farkı yazın arkadaşlar.
  • Oyunu pre order yapmıştım yüklememiştim şimdi yükledim oyunu ilk açışta oyun çöküyor uyarı hatasız , sistem update directx 11 desteği hiç bir sıkıntı yok , önerisi olan var mı acaba fix için yoksa refund isteği atacağım black ops 2 oynamak daha mantıklı geldi
  • bu oyun için en az kaç gb ram gerekiyor 1 veya2 gb ram olanlarda oyun açılıyormu?
  • 6 GB bellek gerekiyor ama sûnî olarak yapmışlar bunu. Genel kanaat ise oyun optimize özürlü. Alanların da çoğu pişman. Almadıysan alma.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    yok almayacağım zaten online oynama alışkanlığım yok merak ettim sadece. yani merak ettiğim şu oyun 2 gb ram olan bilgisayara kurulurmu
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.