Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesis85

quote:

Orijinalden alıntı: Onur Bektaş

quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

su oyunu alipta single oynayan ve para vermeyen onuda crackli indiren adam yazmasin yalandan yorum bu oyun zaten multiplayer icin alinir paran varsa verirsin 150-200 lirani alirsin yeni oyun cikana kadar 500 saat oynarsin single bitiripte oyunu kotulemeyin ki kisisel fikrim bf4 single oynamadiysaniz oynayinda sukredin ghost oynarken :) bu oyun multi icin alinir

Parası olmayanın oyun oynamaya hakkı yok mu? Oldum olası sığ düşünen insanlara sinir olmuşumdur.

bende oldum olası fakirin çalmayı haklı görmesine uyuz olmuşumdur,param yoksa çalarım benimde olur Türkiye gerçeği sen derin düşün birader ben parasını veririm çalmam

Fakirin çalmayı haklı gördüğünü nereden çıkarıyorsun ? Ya da param yoksa çalarım benim de olur dediğini ? Üstüne bunun Türkiye gerçeği olduğunu ?

Her insan oyuna programa vs. bu kadar para veremez. Kaldı ki sırf bu yüzden sanal dünya da korsanlık bu kadar yaygın, bir de olaya bu yönünden bak.
    Ama bu dediklerim korsan kullanımını haklı çıkarmaz bu gerçek fakat senin de kalkıp olayı genele yayıp çalıp çırpmaya girmen ve bunu bir Milletin gerçeği olarak lanse etmen çok yanlış bir davranış. Burası herkesin özgürce düşünce paylaşımı yapabileceği bir forum herkes oyun hakkında istediğini yazar kimsenin kimseye onu deme bunu yazma deme hakkı yok, birinin çok beğendiğini diğeri hiç beğenmeyebilir. Beğenen de beğenmeyen de korsan kullanan da orjinal kullanan da düşüncesini yazacak.

• confuest kullanıcısına yanıt
    Diyosun Activision zaten senin gibiler sayesinde ayakta asıl siz ibretliksiniz de farkında değilsin. Çoğunluktur önemli olan ve çoğunluk bu oyunu beğenmedi o yüzden böyle cümleler kurma istersen
  • spawn42 kullanıcısına yanıt
    arkadaş bana sert girdiğinden bende ona anlayacağı dilden yanıt verdim,beni sığ görüşlü ilan etti aklınca konu budur uzatmaya gerek yok kimsenin fakir olması felan filan değil yani konu,konu birinin korsan oynayıp oyunu yerden yere vurmasıda değil ileri seviyelere getirip konuyu böyle oyun yapmasınlar gibi ukela konuşmalara bağlaması zaten korsan indiren birinin sözünün bu ukelalık boyutuna varması beni rahatsız ettiği için yazdım.
  • 6850 performansı nasıl hiç aklımda ekran kartı almak yoktu ama kapitalizm sağolsun

4850 artık emekli olma vaktin geldi
  • Şuanda 4gb ram multiplayer ile oynuyorum sorun yok çok iyi görüntü.
    Bir sorum olacak 60 level oldum prestige nerden yapcam bilmiyorum yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun senaryo modu her zamanki gibi iyi olmuş.

Oh be Rorke öldü dedik meğerse ölmemiş p*ç. İlk defa bir cod oyunu kötü karakterin ölmemesi ile sonuçlandı.

Oyun bi mw2 değil tabi. Ama kesinlikle serinin en iyilerinden olmuş.
    Call of Duty Ghosts 2 kesinlikle gelecek.

• https://www.dropbox.com/s/lyluph8dm9pc1mk/Ghosts%20RAM%20Fix%20v1.0.rar
    MP ve SP Ram fix upload ettim arkadaşlar denendi sorunsuz çalışıyor. Texture ayarlarını ellemiyor.
    Bu arada isteyen eklesin steam id:http://steamcommunity.com/id/eyesonyou
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

https://www.dropbox.com/s/lyluph8dm9pc1mk/Ghosts%20RAM%20Fix%20v1.0.rar
    MP ve SP Ram fix upload ettim arkadaşlar denendi sorunsuz çalışıyor. Texture ayarlarını ellemiyor.
    Bu arada isteyen eklesin steam id:http://steamcommunity.com/id/eyesonyou

Steam'den banlanma riskinden bahsediyorlardı "ram fix" olayından ötürü. Gerçekten böyle bir risk varmı?

• Kesin konuşmak istemiyorum ama vac banı sadece vac olan yani valve oyunlarında geçerlidir. Aynı zamanda bu crack değil firmanın batırdığı bir konu için fix. O kadar yüzsüz olduklarını hiç sanmam. Ben güvenerek kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Grafikler Crysis 3 ile mi yarışıyor

Crysis 3'ü çağrıştırıyormuş gülelim mi. Grafikler rezil ötesi ve yine eski oynanış dinamikleri, CoD oyunlarına göre modellemeler biraz daha iyi o kadar. BO 2'den sonra bir daha asla CoD'e para vermeyi düşünmedim, BF 4'ü Premium ile aldım multiplayer'ı mükemmel, singleplayer olarak da beğendim, artık anladım ki CoD oyununu indirmeye bile değmez.

Her şeyin fanını gördüm de bf 4'ün rezil single'nı(multisi ayrı tabe) beğenen bir fanı ilk kez gördüm. Kusura bakmayın ama güzele güzel kötüye kötü diyeceksiniz. Ben ki bf 1942'yi çıktığı zaman ne zorluklarla orjinal almış(o zamanlar böyle steam, aral yoktu hatırlayanlar bilecektir) ağır bf severim. Aynı zamanda cod'u da ilk oyunundan beri oynuyorum. Sadece şunu diyorum : Bf ile Cod'u kıyaslayan Fps türünden hiçbir şey anlamamıştır

• @ MrGumbo

Ne fanından bahsediyorsun ? CoD 2, MW 2, CoD WaW, BO, BO 2, hepsine sahibim. Senin ne kadar anladığın belli, ayrıca ben BF 4'ün singleplayer'ını CoD'ninki ile karşılaştırmadım, sadece beğendiğimi belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Kasım 2013; 19:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

@ MrGumbo

Ne fanından bahsediyorsun ? CoD 2, MW 2, CoD WaW, BO, BO 2, hepsine sahibim. Senin ne kadar anladığın belli, ayrıca ben BF 4'ün singleplayer'ını CoD'ninki ile karşılaştırmadım, sadece beğendiğimi belirttim.

Tamam sensin Git sen fifa 14 ve nba 14 karşılaştırması yap fanboy
  • Ben oyunu denemek amacıyla internetten indirmiştim.Bu gün oyunu aldım ve bidaha indirmek istemedim.Yüklü oyunu SteamApss/common a attım.Oyunu yüklemeyi başlattım.Yaklaşık 15 dakika oyunun yüklemesi bitti ama bu seferde tekrardan indirmeye başladı.2.2 gb indirdi ama oyun dosyası hayla aynı boyutta.Yardım edermisiniz nerede yanlış yaptım ?
  • 9 saat sonunda oyunu bitirdim. Grafiklere başta kötü dedik ama ilerledikçe, o kadar da kötü olmadığını düşündüm. Hatta bazı bölümlerde yeni nesili ufaktan hissetmedim değil.
    Senaryo genel olarak güzeldi ama fazla klişeydi sanki. Hele ki son bölüm klasik infinity ward finaliydi.
  • @ MrGumbo

Ben BF ile BC 2 ile tanıştım, o zamana kadar sadece CoD oyunlarının multiplayerını oynadım, yani eski BF oyuncusu değilim. Bu laflarınla aslında kendinin fanboy olduğunu ilan ediyorsun, sana ezik oyununda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Kasım 2013; 20:16:14 >
  • Beyler yeni dev mod geldi ghosts a 4kat xp veriyor

• oyunun animasyonlari komedi,hele bf3 oynadiktan sonra dahda belirginlesiyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

Beyler yeni dev mod geldi ghosts a 4kat xp veriyor

ne zamana kadar süreli?
  • Dlc haritaları vardı bozuk çıktı kaldırdılar. Kare kareydi haritalar

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.