Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence cod'u göz göre göre batırmaya çalışamazlar çok şikayet üzerine büyük kapsamlı bi patchle yine grafik falan bütün sorunları hallederler bence sanki onlarda farketmediler ne kadar kötü oldugunu oyunun illaki düzeltecekler böyle bırakmazlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Sorun crossfiredaymış. Crossfire'ı kapattım ultra ayarda oyun kaymak gibi akmaya başladı. AMDden yeni driver gelmeden crossfire kapalı oynayacağız artık.

Ultra ayarlarda oyunun grafikleri iyi ama highda çok kötü bir arasını tutturamamışlar.

7970 var ben neden akıcı oynıyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

ben grafikleri düzeltebildim fakat atinin control center bölümünde kaydettiğim ayarlar çıkınca eski haline geri dönüyor bu ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

hocam nasıl bu kadar net görüntü elde ettiniz.ayrıca fps droplar ve mouse lag oluyormu? ayarları yazarmısınız teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

Görsellik ve ses açısından Bf4'den geri kalmış.Sesler bana çok yavan geldi.

Ses kötü,grafik kötü,oynanış kötü,haritalar kötü,silahlar kötü,perkler kötü,killstreak ler kötü,ping kötü.Açıkcası tüm cod oyunlarını multisi için alırım ama bu defa cidden nefret ettim..Yüksek performanslı notebook'um(msi gt70-gtx670-16 gb ram-core i7-128 ssd) var ama nerdeyse en düşük ayarlarda bile kasmalar,laglar mevcut.nasıl bir kafayla o map'ler yapılmış anlamış değilim.Oyunu oynarken bir kişiyi bile ortada göremezsiniz çünkü herkes bir yerde camp yapıp birisi gelsede vursam mantığında.Bazı haritalarda düşmanları göremiyosun bile oyunun kaplamaları ile bütünleşmiş gibi görünüyorlar.Zorlayım kendimi oynayım diyorum biraz ama sinir küpü olup kapıyorum..

anlaşılan sen çok gaza gelmişsin :)

• 13.11 beta 8 driver kullanıyorum ben. Sende hangi driver var.

kaplama kalitesini ve bir kaç ayarıda ultraya almak için gelişmiş grafik ayarlarında en alttaki seçeneği manual yapmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

ben grafikleri düzeltebildim fakat atinin control center bölümünde kaydettiğim ayarlar çıkınca eski haline geri dönüyor bu ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

hocam nasıl bu kadar net görüntü elde ettiniz.ayrıca fps droplar ve mouse lag oluyormu? ayarları yazarmısınız teşekkürler.

Ben çok uğraştım başkası uğraşmasın kısaca ayarları açıklıyorum.

İlk olarak ekran kartı ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. Ben ATI'yi öğrendim NVIDIA da ne oluyor bilmiyorum.

1. AMD Catalyst Control Center'ı açın

Tercihler'den > Standart Görünüm'ü seçin.
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

2. Standart Görünüm'e tıkladığından sonra aşağıdaki gibi menüler çıkacak. İlk resimde ben tıkladığım için çıkmıştı.

3. Oyun Performansı bölümüne tıklayıp, açılan yerde Standart 3D Ayarları'na girin.
    Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] - Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

4. Bu bölümdeki ayarları resimdeki gibi yapıp uygulaya tıklayın.

5. Yukarda uygula dedikten sonra menünün üst sekmesinden oyun'a tıklayın ve Görüntü Kalitesi menüsüne girin.

6. Görüntü kalitesine girdikten sonra Örtüşme Önlemeye tıklayın ve resimdeki gibi yapıp uygulayın. (ilk önce 4x olarak uygulayın eğer oyunda kasma yaşamazsanız yükseltebilirsiniz. Bu ayar oyunda size daha net bir görüş kazandıracak.)

7. Yukarıdaki kısmı uygula diyip geçtikten sonra Örtüşme Önleme Yöntemine girin ve resimdeki gibi uygulayın.

8. Son olarak yukarıdakinide uyguladıktan sonra Görüntü kalesi menüsüne geri gelip Yönbağımlı Filtreleme de de resimdeki şekilde uygulayıp kaydedin.

Ekran kartı ayarları yukarıdaki gibi. Bu ayarları yaptıktan sonra control center'ı kapatmayın çünkü ayarlar eski haline dönüyor. Oyundayken bu şekilde açık kalsın henüz kalıcı olarak kayıt olayını bulamadım.

Şimdi gelelim oyun ayarlarına;

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU]

Bu ayarlardan sonra görüntü resimlerdeki gibi netleşti ve herhangi bir kasma ile karşılaşmadım. Bu ayarlar umarım sizde de işe yarar :) Bu arada ATI'nın beta driver'ını kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 7 Kasım 2013; 23:22:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Sorun crossfiredaymış. Crossfire'ı kapattım ultra ayarda oyun kaymak gibi akmaya başladı. AMDden yeni driver gelmeden crossfire kapalı oynayacağız artık.

Ultra ayarlarda oyunun grafikleri iyi ama highda çok kötü bir arasını tutturamamışlar.

Dostum bende "XFX HD6850 Black Edition O.C. GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı " var

Ben pek ayarlarından anlamıyorum ATI'ye yeni geçtim. Bende de böyle bir ayar var mıdır?

Bu arada beta driver kullanıyorum.

Oyun çok vram yiyor. bazıayarları ultraya almana izin vermeyebilir. aşağılarda bir ayar var onu manuala alıp texture kalitesini ultraya almalısın 1gb bellek yeterli gelmeyebilir. benim kart asus direct cu v2 top edition 7870 2gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• deneyin kesinlikle az önce denedim nvidia da dentim masasındaki ayarları fulledim oyun ayarlarını resimdeki gibi yaptım bulanıklık gitti iyi görüntü geldi ve kasmıyor (nvidia ayarları kaydediyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Orijinal aldım ama ram'im 4 Gb... Ramfix denen cracki yapsam sorun yaşarmıyım?

kesinlikle oyle ramfix denen seyi steam uzerinde kullanma hespa ucabilir steam hesabini riske atacagina 2-3 gb ram ilave et
  • quote:

harika gorunuyor capslar kardesim ekran karti ne yeni almayi dusunuyomda cok guzel gorunuyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

harika gorunuyor capslar kardesim ekran karti ne yeni almayi dusunuyomda cok guzel gorunuyor ya

Gördüğün ayarlar full değil :) Benim ekran kartı XFX Radeon HD6850 Black Edition

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

deneyin kesinlikle az önce denedim nvidia da dentim masasındaki ayarları fulledim oyun ayarlarını resimdeki gibi yaptım bulanıklık gitti iyi görüntü geldi ve kasmıyor (nvidia ayarları kaydediyor)

Ayar resimlerini atar mısın NVIDIA denetim masasındaki? Ben yaptım hiçbirşey olmadı oyun hala çamur gibi 1080p'de. Silcem yakında bu gidişle, takılmasa oynarımda hem görüntü çamur hemde kasıyo..
  • Arkadaşlar Oyun Mouse Sapıtıyor bu soru yaşayanlar varmı. Sağ sol dönerken bir anda mouse dengeyi kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Arkadaşlar Oyun Mouse Sapıtıyor bu soru yaşayanlar varmı. Sağ sol dönerken bir anda mouse dengeyi kaybediyor.

Mouse Acceleration Fix

Navigate to Steam\SteamApps\common\Call of Duty Ghosts\players2

Open config_mp.cfg.

Change seta r_elevatedPriority "1" to seta r_elevatedPriority "0".

eğer olmuyorsa ayarlardan v synci kapatın eğer yine olmuyorsa grafik ayarlarını düşürün.ben bunları yapınca geçti.
  • mw3 ve black ops 2 background larını nasıl açabiliriz 2 oyunda steam hesabımda var ve bayada oynamıştım ama kilitli duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

deneyin kesinlikle az önce denedim nvidia da dentim masasındaki ayarları fulledim oyun ayarlarını resimdeki gibi yaptım bulanıklık gitti iyi görüntü geldi ve kasmıyor (nvidia ayarları kaydediyor)

Ayar resimlerini atar mısın NVIDIA denetim masasındaki? Ben yaptım hiçbirşey olmadı oyun hala çamur gibi 1080p'de. Silcem yakında bu gidişle, takılmasa oynarımda hem görüntü çamur hemde kasıyo..

Akşama anca atabilirim kardeşimde basit. Nvidia da multiplayer exeyi seçiyosun herşeyi kaliteye göre yapıyorsun. Tabi donmaması için sistem gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Akşama anca atabilirim kardeşimde basit. Nvidia da multiplayer exeyi seçiyosun herşeyi kaliteye göre yapıyorsun. Tabi donmaması için sistem gerek

Yada ekran kartı ayarlarında her şeyi kalite yap oyunda da yap illaki kasacaktır. Oyunda ayarları sırası ile düşür ve öyle dene kasmayan hale gelene kadar sıra sıra oyuna özellikleri düşürürürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Arkadaşlar Oyun Mouse Sapıtıyor bu soru yaşayanlar varmı. Sağ sol dönerken bir anda mouse dengeyi kaybediyor.

Mouse Acceleration Fix

Navigate to Steam\SteamApps\common\Call of Duty Ghosts\players2

Open config_mp.cfg.

Change seta r_elevatedPriority "1" to seta r_elevatedPriority "0".

eğer olmuyorsa ayarlardan v synci kapatın eğer yine olmuyorsa grafik ayarlarını düşürün.ben bunları yapınca geçti.

Sağol Hocam. akşam eve gittiğimde deneyeceğim.
  • Balıklara..
  • Oyuna girdim kırmızı renk yok yahu bütün kırmızı tonları ağırlıkla mor yapmışlar.Adamı vuruyorsun mor kan çıkıyor patlama sahneleride aynı şekilde mor tonunda oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.