Şimdi Ara

Call of Duty Ghosts Sorularımız (SPOİLER Olabilir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mutlaka oynayıp bitiren vardır.İşte bence sorusu olan buraya yazsın yararı dokunur. Ben mesela komik bir olay dicem. Şimdi hatırlarsınız çoğu kişi Ghost dönüyor bunu onun için yaptılar dediler,çıkmadı.Ha bir de denildi ki, Ghost çelik yelek giyiyordu o atıştan bir şey olmaz deniliyordu.Oyunda Rorke'nin arkasında kardeşimiz HESH var.Hesh adamı tutuyor,bizde o aynı Magnum ile Rorke'a ateş ediyoruz,kurşun Rorke'un çelik zırhını delip geçiyor Rorke orda ölüyor,fakat kurşun durmuyor,HESH'e de giriyor ve yine durmuyor oradan da çıkıp camı delip geçiyor,ve arada mesafe var düşünün,hali ile bence artık bu oyunla Ghost meselesi kapanmış oldu.

Şu Rorke'nın hikayesini tam olarak anlatabilecek var mı,ben Files'lerin bir kaçını topladım ama işte pek te ingilzce yok.Galiba bunu suya bıraktığımız da yarı ölü oluyor Federasyon kurtarıyordu onu.Ayrıca şu Federasyon nedir ?

• Ama bu oyunun da devamı olcak belki ghost orda geri doner ?

Bir umut iste :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mw2deki ghost ile alakası yok oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoggeS

Ama bu oyunun da devamı olcak belki ghost orda geri doner ?

Bir umut iste :(

Bence artık bunu düşünmeyi kesebilirsiniz Yani hele o Magnum'un 2 adamı ve 2 çelik zırhı delip geçmesinden sonra,ister yansın ister bişi olsun Ghost öldü

@ Master_Evil
    Bende onu diyorum ayrıca artık saçma saçma Ghost ölmedi diye de konu açılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.