|
Bildirim
Normal Cod modları var; Tdm,Domination,SnD gibi.
Ayrıca Br modu ve daha açıklanmamış bir mod daha var. Grafikler çok iyi bu arada oynanış da gayet akıcı. |
Ben sevdim. Grafikler baya iyi. Oyun akıcı. Ancak bu kadar kişinin gireceğini düşünememiş olacaklar ki server gücüne fazla yoğunlaşmamışlar sanırım. Çünkü bazen bi gidip geliyor gibi oluyor.
Battle royale modunu sevmedim bir tek. Pubgye göre grafikleri daha iyi ama bi yapmacıklık mo desem ne desem bi terslik var. Belki ilerde düzeltirler. Ama yine diyorum normal mod çok iyi. Cs gibi aynı. Bende konsol var. Ona takıp oynayayım bi deneyeyim dedim. Milletin aklını aldım. Bu da videosu. Edit: Level alınca millette diyor ki "bi akıllı sen misin ben de kullanırım jiroskobu" Ve böylece yavaştan oyun zorlaşmaya başlıyor. Ama iyice cs gibi oluyor (tabi eğer siz de oynayabiliyorsanız. Yoksa kan alırlar) Videosu; Battle royale modunı birkaç kez oynadım. Direk kesin kanıya varmayayım diye. Dediğim gibi grafikler iyi. Helikopter var. Kancayla kendinizi çekebiliyorsunuz falan. Değişik tuhaf silahlar da var. Ama bir eksiklik de var adını koyamıyorum. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 1 Ekim 2019; 17:8:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3559F3B6A -- 2 Ekim 2019; 14:35:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |