Şimdi Ara

Call of Duty: Mobile indirmeye sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılış ekranında kalıyor update indirirken ger seferinde farklı yüzdede takılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İos oynayabilen var mi? Daha ilk ekranda kakıyor hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

Ben sevdim. Grafikler baya iyi. Oyun akıcı. Ancak bu kadar kişinin gireceğini düşünememiş olacaklar ki server gücüne fazla yoğunlaşmamışlar sanırım. Çünkü bazen bi gidip geliyor gibi oluyor.

Battle royale modunu sevmedim bir tek. Pubgye göre grafikleri daha iyi ama bi yapmacıklık mo desem ne desem bi terslik var. Belki ilerde düzeltirler.

Ama yine diyorum normal mod çok iyi. Cs gibi aynı. Bende konsol var. Ona takıp oynayayım bi deneyeyim dedim. Milletin aklını aldım. Bu da videosu.

Edit: Level alınca millette diyor ki "bi akıllı sen misin ben de kullanırım jiroskobu" Ve böylece yavaştan oyun zorlaşmaya başlıyor. Ama iyice cs gibi oluyor (tabi eğer siz de oynayabiliyorsanız. Yoksa kan alırlar)

Videosu;

Battle royale modunı birkaç kez oynadım. Direk kesin kanıya varmayayım diye. Dediğim gibi grafikler iyi. Helikopter var. Kancayla kendinizi çekebiliyorsunuz falan. Değişik tuhaf silahlar da var. Ama bir eksiklik de var adını koyamıyorum.

Bu videodaki harita Cod 4 mw de multide oynadığımız harita değil mi? Adını hatırlayamadım ama o. 1000 saatten fazla gömdüm zamanında xfire üzerinden. SnD modunu seviyordum. Duygulandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun grafikleri çok ve oynanış çok akıcı ama Battle Royale modu çok kötü.

Karışık silahlar çok fazla ve kafa karıştırıcı geliyor ama 5×5 modunu çok sevdim bir de hikaye modu gelirse efsane olur.

• Hilesi çıkmış bile :(

• Açılış ekra nında kalıyor sonra internet bağlantı hatası veriyor ki heö wifi hem mobil veriden girdim

• İphone se ios 12 telefonumda çalışmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

DS4 ile oynayabilir miyiz?
    nasıl ayarlayabılırız bilgi varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

DS4 ile oynayabilir miyiz?
    nasıl ayarlaya biliriz bilgi var?

• Fatal error!

• Game loop için sistem özellikleri iyi olmalı mı yoksa cloud gaming gibi mi?

• Sıkıntı var. Bazen giremiyorum oyuna.

• Tam bebe oyunu olmuş

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Oyunun kontrolcü desteklemesi lazım. Kontrolcü desteği yıllardır olan bir şey. iOS 13 ile sadece dualshock/xbox kontrolcü desteği geldi.

• xiaomi mi 8 bütün ayarlar full yüksek fps , çok akıcı oyun oynuyorum. Oyunlar 5 e 5 te kısa sürüyor ama grafikler çok iyi. Oyuna hızlı bağlanıyorum.

• Battle Royale modunun grafikleri berbat diğer 5x5 modunda daha iyi duruyor olmamış bu oyun bir pupg değil bence

• Android sürüm gereksinimi 4.3 benim telefon 6.0 aratınca çıkmıyor. Sanırım beklemem lazım.
  • İphone 7 de aşırı ısınma oluyor. Grafikler iyi

• indirdim 1.1gb açtım. sonra herşeye onay istedi ona erişim buna erişim, ok hepsini kabul ettim sonra sürekli bişey indiriyor. %30 a geliyor sonra bir daha 0 dan başlıyor. bekle bekle ne indriyor olabilir 4g üzerinden saatlerce çözemedim. sonunda bir kere oynayamadan kaldırdım.

• Vay be... 200 liralik not3 le oynuyorum. Arkadas ip x le açtı tonla sıkıntı çıktı ekranda takılma vsvsv... Şaka gibi not3 forever.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.