Şimdi Ara

Call of Duty: Mobile indirmeye sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Bu videodaki harita Cod 4 mw de multide oynadığımız harita değil mi? Adını hatırlayamadım ama o. 1000 saatten fazla gömdüm zamanında xfire üzerinden. SnD modunu seviyordum. Duygulandım.

Alıntıları Göster
    Ben daha çok csciydim codu zombi için oynardım başka pek oynamazdım hikaye modları dışında. Bir tek bi oyunu vardı biraz eskiydi. Moskova diye bir harita vardı hayal meyal hatırlıyorum, orada işte tepelere çıkıp evlerin penceresinden vururdum milleti. Hey gidi günler

Ama mobilde bu baya baya olmuş yani. Kolla oynayıp jiroskobu da kullanırsanız baya sarıyor. Battle royale modu daha geliştirilmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun çok iyi olmuş. Xs de güç tasarrufu modunda oynuyorum. Ancak xbox kontrolcü çalışmıyor oyunda.
  • Arkadaslar ps4 joysticki ile oynayabilen var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mukemmel olmus, ilk oturuşta 7 saat oynadim.

• Bu oyunda eskiden bilgisayarda olan call of dutydeki gibi tek başına hikaye modu varmı, belki 10 yıl olmuştur savaş oyunu oynamayalı, böyle online takımlı filan anlamam, tek basına düz oynama varsa indireceğim

• Oyun zevkli olmuş. Dün epey oynamıştım. iPhone 7’de full ayarlar yüksek FPS’de oldukça akıcı çalışıyor. Şarjı da su gibi içiyor tabii, ben şarja bağlı oynadım ciddi bir ısınmaya rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Ekim 2019; 19:11:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Battle Royal modu sahte oyuncu yani botlardan mi oluşuyor? Her seferinde birinci oluyorum. Eyilmedennkimse fiske bile vuramiyor. Açıkçası iskillendim

• Ayyasizmirr A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: werty28

Bu oyunda eskiden bilgisayarda olan call of dutydeki gibi tek başına hikaye modu varmı, belki 10 yıl olmuştur savaş oyunu oynamayalı, böyle online takımlı filan anlamam, tek basına düz oynama varsa indireceğim
    Yok.
  • iPhone 8+ ile oyunu oynadım şimdi 2 el. Çok iyi. Fakat Xbox kolunu bluetooth ile bağladım, telefon da gördü ama oyunu kontrol edemedim. Ayarı falan mı var yoksa desteği yok mu? Okulda falan oynamak için güzel oyun. Normalde mobil oyun oynamam ama bunu beğendim.
  • Betasinda destek vardı ama global tam sürüm çıkınca desteği kestiler. Activision support twitter sayfasında açıklama mevcut.

• Pek sevemedim. PUBG’ye devam. Umarım PUBG veletleri buna sarar

• Battle Royal modu tamamen ÇÖP.

Normal Cod modları daha akıcı ve güzel. Oyun umarım P2W değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sorunluymuş diyor insanlar. Açılmıyor muymuş neymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHuman101

Oyun sorunluymuş diyor insanlar. Açılmıyor muymuş neymiş
    Okulda boş zamanlarımda iphone 8+ ile oynuyorum bi’ sıkıntı yaşamadım. Sadece şu var okulun eduroam a bağlıyken oyun sunucuları vs engelli olduğu için (steam vs de girmiyor) wifi ile açamıyorum sürüm kontrolü falan yapamıyor. Mobil veriye geçince sıkıntısız oynuyorum şimdilik.

• Oyun gayet keyifli ama haritalar yetersiz.

Yeni haritalar gelecek mi ?
  • Mobilde bu kadar zevkli oyun oynamadım daha önce çok güzel oyun yapmışlar indirme rekorları kırması normal
  • pc den de oynanabiliyor mu bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

pc den de oynanabiliyor mu bu oyun
    Gameloop ile oynanabiliyor.
  • Pubg gibi silah kamuflajı nasıl açıyoruz acaba hiç sevmiyorum siyah silahla oynamayı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.