siz sorunumu anlamadınız galiba. üstlerde yazdım. bu sorunu sadece mw2'de yaşıyorum. mwf 2019-cold war-vanguard-bf serisi ve yaklaşık 100'e yakın oyun bunların hiçbirinde sıkıntı yaşamıyorum. sadece mwf2'de var bu sorunum. |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (107. sayfa)
-
-
MW2, texture canavarı bir oyun. Ultra ve High quality yerine Normal quality seçsem bile her yer inanılmaz detaylı. + Texture'ları yeni nesil SSD'ler düşünülmüş ve hızlıca render etmesi planlanmış belli ki. Yani yüksek seviye texture'ler, SSD'ler sayesinde saliseler içinde yüklleniyor. Elinizde HDD varsa, HDD eski nesil bir teknoloji ve buna göre optimize edilmemiştir büyük ihtimâlle.
-
mantıklı bir açıklama yaptığın için sağol.
fakat texture vs vs olsun battlefield 2042'den sistemi daha fazla yoran bir oyun değil mwf2.
daha öncede yazdığım gibi saymadım ama pc'de 100 e yakın oyun var sadece bunda böyle bir sorun yaşıyorum.
ayrıca bir çok araştırma yaptım bu oyunda hdd kullanan çok oyuncu var.
-
Emin olun MW2'nin texture kullanımı, Battlefield'a göre daha hardcore.
İki oyunda da grafikleri full kısın ve sadece texture ile shader ayarlarını fulleyin.
İki oyunda da ne kadar VRAM kullandığına bakın. Göreceksiniz.
NOT: VRAM, ekran kartıyla ilgili bir mevzu. Ancak texture işlemenin MW2'de daha fazla olduğunu göreceksiniz. Bu görselleri anlık işleme teknolojisi belli ki SSD'den işlenecek şekilde dizayn edilmiş.
Normal veya Low quality'de tutmanız gerekir HDD ile oynuyorsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 22 Kasım 2022; 22:51:42 > -
Gitmis konu acmis burdakiler cevaplar kesmedi heralde , ssd de sorun yok diyo inatla hdd den oynamaya calisiyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
edit-
oyunu hdd'den 1 haftadır denememiştim girip denedim 2 maç attım hiç bir sıkıntı yaratmadı.
acaba bug vardı ufak güncellemelerle hallettilermi anlamış değilim.
dostum teşekkür ederim üşenmeden açıklama yaptığın için,eski forum günleri aklıma geldi bir an=)
full low ayarlarda oynuyorum zaten oyunu.
ben bu sorunun hdd den kaynaklandığını sanmıyorum bunun için gerekcelerim youtube videoları.
youtube'den Call of Duty: Modern Warfare 2 hdd vs ssd vs diye bir çok araştırmam oldu.
m2 satanın veya ssd'nin hdd'den farkı oyun açılışında ön yüklemeleri daha hızlı yapması.
ayrıca şu an oyunu zaten bosta duran eski ssd'den oynuyorum, ssd'nin boyutu 128 olduğu için ileride yetmiyecek güncellemerle.
neyse teşekkür yeniden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 22 Kasım 2022; 23:57:42 > -
1100 TL'lik bir oyuna göre fazla aktif burası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Launcher weaponları yani roket atarları nerede kasarız bazılarıyla çok kolay ama 2 tanesi beni acayip yoruyor.skin felan uğraşmıyorum sadefce silahları fullemek gibi bir takıntım amacım var :)
-
En mantıklısı DMZ modu hocam. Gidip bot kese kese bir silahı fullemek 1 saat falan.
-
JKR i shoothouse ta gold yaptım. uçtan uca sıkıp kaçıyorum genelde 1 kişi garanti alıyor :D
-
Bu aim assist denilen lanet warzone 1 ve mw'de de vardı ancak bu oyunda iyice suyunu çıkarmışlar. Oyunu daha çok ps tarafına satıyorlar diye resmen pc oyuncularını yok görüyorlar. Böyle bir aim kitlenme olayı yok! Oyun zevkimizi sıfıra indiriyor. Eskiden sadece yakında kitlenirdi bu yeni oyunda mesafe falan fark etmiyor. Berbat ötesi olmuş.
-
Hardcore oyna hocam. Bileğin sağlamsa, ilk mermiyi denk getirip aşağı alırsın hemen. AIM assist ilk mermileri kaçırıyor genelde, softcore modlarda işe yarıyor ama hardcore’da ezik botlar gibi ateş ediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
riot shield ile gold açtım. sonraki kamuflajlar için 2 tane melee silahla gold olun diyor, melee bölümünde sadece riot shield var bıçak falan yok. prestij yaptım oyunu. bıçak nasıl kullanıyorlar 2. silah olarak anlayamadım
-
İkincil silahı combat knife seçebiliyorsunuz, bunu kast ediyor bence.
-
Perk değiştirin olur.
Bu arada gecen takimimdan biri köpek gibi dört ayak yürüyordu bayada hizliydi.bakacaktim unuttum bug mu hile mi diye aklima geldi bakayim 😂
Gwalk diye arat broken movment diyorlar Türkçe videoları da mevcut nasıl yapılacağına dair
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen baktim buldum onun harici hoplama ziplama tarzi baska şeylerde varmis pencereden pencereye ucarak ziplamak gibi.insallah yayilmaz bu bku cikar yoksa
Bizim takımdaki adam göre göre bana sıkıyor ya bilmeyenlerle hardcore oynuyorum delirmek elde değil.üstüne full shotgun sniper dolu serverlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 26 Kasım 2022; 2:14:7 > -
Bazen takımın nameplatte ler gec yükleniyor benimde bikackez rakip diye sıktığım oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X