Dünden beri oyun PC'yi kitliyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Başka hiçbir oyunda sorun yok, herhangi bir hata da olmadığı için çözümü bulamadım açıkçası. Bu sorunu yaşayan var mı ? |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (109. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunun fiyatı 1.000 tl biz alamıyoruz alanlar çok Zengin sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu nasıl bi fiyat ya 1100 tl nasıl verilir altı üstü oyun
Dünya kupası etkinliğinde ispanya yener demiştim, tutarsa 10 bin Exp veriyor 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok zengin değil elbette, yeni türkiye fiyatları bunlar maalesef :(
-
DMZ'de M13 için yardım edecek arkadaş var mı?
ne zamandan beridir oyun alanlara zengin gözüyle bakılıyor oyun la bu. 1000 lira para değil dışarıda tavuk makarna yesen içeçeksiz 100 lira tutuyor. veya tavuk döner patates içeçek alsanız 100 lirayı geçiyor. neyden bahsediyorsunuz. niye 1000 lira diye sızlanacağınıza niye param pul diye sızlansanız keşke.
-
Dmz modunda bir para bulma yolu bulunmuş ki akıllara zarar. Adamlar yerlere 500 - 600 K para atıyor. Bu nasıl iş anlamadım. Dmz oynayan görev yapacak arkadaşlar var mı ?
-
Evet money glitch hala çalışıyor bende bayağı bir yaptım ama market exp glitchini fixlemişler. Şuanda herkes çöp kutusuna para atıp exp kasıyor.
-
Şunu bir ben beceremedim galiba.
-
Yemek haricinde bin liranın yine alım gücü var şimdi, yok değil. Yalnızda dışarıda yemek yemek çok pahalılaştı. O da temel besin öğelerinin fiyatındaki artıştan ziyade personel giderleri, elektrik masrafları, kira ücretleri, vergiler ve diğer giderler sebebiyle. Yoksa şu saydığım masraf kalemlerini bir yıl öncesine sabitle, besin maddelerine şu ankinden iki kat fazla zam bas yine de şu anki fiyatların yanından geçmez.
Eli yüzü düzgün sayılabilecek bir yerde çorba içtik, et haşlama yedik, bir adet yoğurt söyledik, ortaya mumbar ve iki sütlaç istedik (ve midesiz dediğinizi duyar gibi olduk), kişi başı 350 lira. Aynısını evde yesek herhalde kişi başı bize maliyeti 70 lira falan olurdu. Mumbar egzotik bir yiyecek olduğu için o yükseltiyor. Yılan yakalayıp içini doldursan daha uyguna gelebilir.
Bir hobi için bin lira fazla değil. Saatlerce oynuyorsun, arkadaşlarınla eyleniyorsun, hardpoint'te alandan alana demir atarak 3.5 dakika süreye sahip olan insanlar tanıyorsun, gamepad'lilere sövüyorsun falan. Paha biçilemez.
Oyun yurt dışında da pahalı, oyunu almayan çoğu yabancının almama sebebi bu, ondan sonra oyunun beğenilmemesi geliyor.
Bence oyunun hakkı, tüm değişkenleri göz önünde bulundurduğumuzda ve diğer oyun fiyatlarına baktığımızda, 700-800 liraydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kadınlar biliyor 4 litre pırıl 22 liraydı şimdi 2 litre pırıl olmuş 57.50 kuruş, aklınızı başına alın. sadece yemek değil market alışverişinden tut giyim vs 1000 liranın değeri yok. oyun 70 birimden çıktı dolayısı ile ucuz bile çıktı.
-
sinemada film izlemeyi sevdiğinizi varsayın. 1100 tl ye 22 filme gidersiniz oda 44 saat eğlence anlamına gelir. Bu oyunu alıp 100 lerce saat zevk alan oyuncu çok.
Elin adamı 50 eur a haftalık market alışverişini yapar biz 50 tl ye sinema bileti alsak yanına mısır alamayız. Paramız pul oldu, ona buna pahalı demekle olmuyor malesef.
-
Arkadaşlar WZ 2 de full armor birisine sniper tek atışla artık alınamıyor mu? İlk WZ de sanki headshot hertürlü alıyordu diye hatırlıyorum.
-
Yok hocam alınamıyor, herkes şikayetçi bundan zaten. Bu oyunda sniperlar inanılmaz nerflü, HS atsanız bile silah farketmeksizin 2 kurşunla düşürebilirsiniz en az. Üstüne yere yattıysa 2 kurşun da oraya gidiyor, eğer HS atmadıysanız dolayısıyla 4 kurşun ile birini öldürmüş oluyorsunuz.
Dolayısıyla sniperlar şu an baya çöp durumda, elbette kill alınabiliyor ancak aldığınız riske değmiyor özellikle yakın ve orta çatışmada.
-
Merhaba arkadaşlar,
İ5 11400f rx 6700xt 16gb ram ile uçak içinde operatröden uzaklaşırken ve atladıktan sonra donuyor. Atladıktan sonra paraşüt açınca yere düşmeye yakın oyun kendine geliyor. Youtu.be daki bir sürü videoyu izledim hiçbiri çözüm olmadı. Windows 11 güncel kart driver güncel
Artık son iki çözüm kaldı format yada işlemciyi o.c yapmak
Benden başka bu sorunu yaşayan varmı
-
bir sürü kişide bu problem mevcut, bende i5 11600k ve 3080 le yaşıyorum maalesef. güncelleme gelene kadar beklicez mecbur
-
Hocam sorunda şurda ben hayatımda hiç bir oyunu 1000 saat oynamadım bu oyunun demosunu oynamıştım modları felan baya sarmıştı mesela rehine kurtarma modu 5.vs5 gibi sırf ondan alayım diyorum ama 1100 tl tam ve oyuna yani benim gibi 30 yaşında abiler bilirki biZim jenerasyon oyuna o paraları vermez zamanında ücretsiz oyunlar alırdık hep
32 yaşında biri olarak katılmıyorum 1000 tl verip 10 saat oynayacaksam tabikide değmez ama 300+ saatler olacaksa neden olmasın :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X