NAT open yazıyor hocam. İlk warzone oyununu da hiç oynayamıyordum maç bulmadığı için aynı sebep mi merak etmiyor değilim. Gerçi iss bile değiştirdim bu süreçte ama.. |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (113. sayfa)
-
-
Open en iyisi zaten, sorun başka bir yerde. Modem sıkıntılı olabilir mi acaba ? Yada vpn kullanıyor musun?
-
Arkadaşlar gaz maskesini takmak için özel bir tuş yok sanırım değil mi otomatik indiriyor? Bu arada wz 2,den sonra pubgnin grafikleri bayağı eski geldi gözüme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Assault ve SMG’leri full’edikten sonra shotgun’lara başladım korkarak. Hic tarzım degil ama bu ne keyif arkadaş, bam bam. Her bir silah ayrı keyif veriyor, çok emek harcanmış belli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız, bunu denemedim. Akşam bir bakayım : ).
-
Bu durum maalesef bende de var. Belirsiz aralıklarla bende de oluyor. Çok can sıkıcı. Geçen gün hikaye modunu bitirirken de saçma sapan grafik hataları ile karşılaştım. Aceleye gelmiş sanki oyun.
-
evet otomatik.Bazen bug da kaldığı bile oluyor
-
Dünyanın parasına oyun satıyorlar hem senin dilini eklemiyor hemde Buglar la dolu oyun, almayın abi şöyle oyunları tepkinizi koyun adamlar burda bakıyor ki biz oyunu nasıl koyarsak koyalım satıyor nasılsa zihniyeti ile tabi ki senin ne dilini ekler ne ülkenin bayrağını ekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P890 akimbo yu dene birde..
-
Oyunu steamdan almıştım genelde sorunsuz oynuyordum fakat bu gün oyuna ve menuye girdiğimde hafiften yanar söner araba sinyali gibi bir ışık oluyor,nvidia driver güncelledim ,sildim tekrar yükledim düzelmedi bi fikri olan var mı ?
Başka oyunda denedim sorun yok
Edit : parlama tekleme biraz düzeldi bu kezde 120 fps 60 a düştü ,tam bi komediye döndü
Edit 2 : çareyi win 11 kurarak buldum şu anda sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 7 Aralık 2022; 19:14:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 ARALIK da sezon ortası güncelleme(MP ye Shipment) geliyor.Umarım çoğu hata düzelir.Saçma sapan hatalar yüzünden oyundan soğudum.
CharlieInteltwitter“Hello December. #ModernWarfare2's Season 1 Reloaded update is set for December 14, which includes the Shipment MP map and the new Raids Special Ops mode.”https://twitter.com/charlieINTEL/status/1598302225805082624 -
bu oyunun ismi warzone 2 mi? mw 2 mi?
-
ilk zamanlar 60 ping direk oyun bulurdum şimdi arıyor tarıyor 200 pingle oyuna giriyom ne oldu böyle anlamıyorum ben
-
İki haftadır oyuna giremiyorum ticket attım modemi sıfırladım oyunu sildim yükledim ne yaptıysam bu hatadan kurtulamadım gerçekten sorun ne anlamadım bu kadar aptal bir oyun olamaz gerçekten.
-
Elimde battle net cod mw 2 keyi mevcut 850tl ye satıyorum özelden yazabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shoot the Ship 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 9 Aralık 2022; 4:59:17 > -
oyun biraz hızlandımı bana mı öyle geldi? sanki 1.1 veya 1.2 katı daha hızlı gibi herşey
-
beleş mw2 bekleyenlere hapis şoku
-
Aynen bende dun aksam farkettim. Eskiye nazaran resmen akmaya baslamis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X