Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elin 60 birim parası neden bize dünyanın parası gibi geliyor diye düşünmüyor da , hala yok dil desteği falan filan.

• Kenarda yedek duran cod mw 2 multi nin olduğu battle net hesabımı 700tl ye satıyorum özelden yazabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tl de değer kaybı son bir sene de yükselmiş 2015den beri yükselen dolar değil alçalan duvarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Codda 300 saati devirdim uzun zamandır böyle Bi oyun da oynamadım içerik delisi Bi oyun olmuş. Dmz zaten başlı başına keyifli içerik dolusu. Yani uzun lafın kısası seven alır oynar yok Türkçe değilmiş yok 1000 tlymiş arkadaşlar bunlar burda çözülecek şeyler değil. Oyun oynamak Turizm bakanlığının tasarrufuna göre lüks ihtiyacına giriyor

• Arkadaşlar bu nişan crosshairi filan mor yapıyorlar,düşmanın üstünde yazıyı mor yapıyorlar nasıl oluyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 13 Aralık 2022; 8:41:16 >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt

mpr nedir hocam?

• Raid 1 diye birşey gördüm açılışta okuyamadım. Raid 1 bir oyun modu mu bilgisi olan var mı?

• Mosquerto M kullanıcısına yanıt

Yanlış yazmışım ,nişanı mor mavi değiştiriyorlar nasıl oluyor,eskiden silah customizedan oluyordu şimdi bulamadım lvl 150 olmama rağmen

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

Bakmadim ama renk körlüğü ayarlarindan olabilir mi

• Shipment haritasi geliyor bu arada sanirim yakinda.dikkat ettiniz mi bilmem 2019 dan beri biraz daha hizlanmis oyun.2019 verisyonunda oyuncular bukadar hizli degildi bukadsr hizli aksiyon alamiyorlardi.simdi gorur gormez sıkıyorlar heryeri görüyorlar

• rockerroll kullanıcısına yanıt

Tam tersi bence.

https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/zf31r3/reason_why_warzone_2_is_better_than_w1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosquerto -- 13 Aralık 2022; 12:40:40 >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Tam tersi oyun yavaşladı özellikle warzone kısmı, slide cancel kalktı, lootlama stili değişti eskisi kadar hızlı lootlayamıyorsun öldürdüğün adamı buda biraz yavaşlatıyor oyuncuyu vs.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.