En geç yarın sabah gelir. Xbox'a indirim gelmiş |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (117. sayfa)
-
-
Bu arada silah kombinasyonunuzu kaydetme de gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım steam e sanırım yarın akşam gelirse gelir, teşekkürler.
Arkadaşlar multi tdmlere arkadaşla girilmiyor, free deneme için. Warzone cup düzelmiş bugün bu da yarın düzelir belki. Tüm mw operatörlerini açtım 😁
Karşıda ki rakibin camosunu ve blueprint özel paralı silah bile olsa kopyalama gelmiş.Yeter ki adam özelleştirme ekranında o silahı kullansın.Sayısız gold platnum mor ve blueprint ekledim.Açık Kapanmadan saldırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 16 Aralık 2022; 12:7:22 >
Nasıl oluyor o açıklar mısın biraz?
-
https://www.youtube.com/watch?v=VoTOl3EFqeg&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün akşam ve bu sabah işe gitmeden 2 el attım halaa çalışıyordu.Özelleştirme elranıyla uğraşan oyuncuların silahını kopyaşayabiliyorsunuz.Yeter ki oyuncular denk gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 16 Aralık 2022; 12:20:23 >
Loadout bug düzelir inşallah. Çoğu loadoutun ana silahı boş m4 oldu. Yine buga girer diye tekrardan düzeltmekle de uğraşmadım. Kaydetme gelmiş onu önceden farketseydim elimdekilerin hepsinin birer kopyasını alırdım ama geç kaldık.
-
Oyunun pc sürümlerine indirim gelmezken konsol sürümlerine gelmesine anlam veremedim. Steam’den almak istiyordum oyunu ama gelmedi indirim. Acaba kış indirimlerine falan mı saklıyorlar
Artık herşey konsol lehine pc oyunculuğu bitiyor.
Hocam böyle yorumları ciddiye alamıyorum ya kusura bakmayın ki yılların konsolcusuyum
Dmz modu pingten oynanmıyor sizlerde de öyle mi sürekli 1000 lere çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolu mu kablosuz mu internetiniz? Eğer kablosuzsa modeme 5.0 ghz ile bağlanın modeme yakın olun.
Yok hocam sorun yoktu daha önce birden çıktı multide falan bir sıkıntı yok sadece warzoneda dmzde var
Ben de var ping. Superonline fibere geçtikten sonra başladı. Geçmez olaydım.
gruba girip baya bir cektim ama bence resetlerler gibi. yine de teşekkür ederim.
showcase yapılmıyor kapatmışlar
-
Aim asist nuubları yüzünden fps oyunlarını rezil ettiler başkan ne desen haklısın.
-
Arkadaşla girme kapalı mı bi arkadaşla girmeye çalışıyoruz oyun sahip değilsin diyip parti başkanı olmayanı atıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X