Sorun değil bende hiçbir konsola sahip olmadım ama artık ciddi ciddi böyle düşünüyorum. Konsol almaktansa oyunları bırakırım konsol düşmanlığı değil pc oyunculuğundan aldığım zevki alamam oradan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (118. sayfa)
-
-
Warzone cupta iyi xp kasılıyor ama tabi silahlar ilerlemiyor. İlginç bir şekilde eğlenceli geldi :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
COD MW 2 ye %20 indirim gelmiş, ben indirimi az buldum
-
Arkadaşlarıma katılamıyorum nedense multiplayer oynarken. You don't have permission to play crossplay diye bir hata veriyor bu ne böyle ya :(
-
Düzgün indirim gelse de oynasak. Bedavayken denedim güzelmiş oyun.
-
Artık bu oyunu oynamak istiyorum tak etti canıma ya. Her sene düzenli COD alır oynardım. 1099 TL olmuş indirimde ise 950 civarı. Alamıyorum ALAMIYORUM.Önceden max 600 TL olurdu ilk indirimde 400-450den kapardık.Şimdiyse 400 TL steam bakiyem var hala 550 TL daha istiyor. Bu oyunu ucuza ne şekilde alırım biri söyleyebilir mi taktiği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBey247 -- 19 Aralık 2022; 4:42:35 > -
Tum silahlar fullendi,orion camo açıldı
Shipment sagolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce
Crossplay oynama iznin yok diyor ayarlardan aç
%15
Bf2042 1 ay sonra %50 indirim gelmişti demekki hala çok satıyor cod.
Satmaz mi ya 2019 dan beri beklenen versiyon gelmis
Valla hocam dmz de kayboldum bende resmen bağımlılık yaptı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar şuan oyunu indirimde almak mantıklı mı yoksa yılbaşında daha iyi bir indirim gelirmi sizce..
Kapatmislar galiba yeni marketteki sniper i denedim ama save cusfom weapon cikmiyor
Ayarlarda crossplay yok maalesef yoksa ne yazdığını biliyorum hocam. Bir tek playstation'da var crossplay ayarı.
-
Cuma günü kapattılar alan aldı benim gibi
-
arkadaşlar selamlar şu hata yüzünden kafayı sıyırmak üzereyim çözüm öneriniz var mı?
Platform: Steam, PC
-
bu f-tac recon kadar yoran silah görmedim oyundaki açık ara en berbat silah onu iyi kullanan her silahı ustalıkla nakşeder
-
Allah kahretsin bu hatayı aptal oyun en sonunda silicem her update sonrası daha da mahvetmeyi nasıl başarıyorlar anlayamıyorum.
Bu sitedeki adımları uygularsanız sorun düzeliyor bende öyle düzeldi ama update sonrası yine aynı disconnect hataları bezdim gerçekten.
hatauzmanıFix: Call of Duty Warzone 2.0 Error Code: x422b6d5a1974033a2https://www.hatauzmani.com/en/fix-call-of-duty-warzone-20-error-code-x422b6d5a1974033a2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X