Sorun directx kaynakli olabilir. Internetten directx 12 setupini bulup kurmayi denermisiniz bir ihtimal hata almayabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (114. sayfa)
-
-
alın bendende o kadar oyunda bi rahatlama var gerçekten
-
Şu steam dev error çok sıkıntı ya. Bir de bugün son beşe kalmışken kardeşimi attı serverdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce dmz de squadı tek başıma yok ettim üzerlerini lootlarken dixonnected Steam hatası verdi hepte can alıcı noktada bu hatayı veriyor acaba böyle Bi hile mi var diye düşünmeden edemiyorum saçmalık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de geçen aynı şeyi düşündüm
jackfragsyoutubeWarzone 2 has some problems and I think I've documented some inconsistencies with damage here. Let's take a look. What do you think? Let me know your experiences in the comments below. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.https://www.youtube.com/watch?v=w-oYlabi7_A&feature=youtu.be
warzonede de fena sbmm var kötü oynayanları böyle oyunda tutuyorlar
-
wz2 i 3kd üstü gece oynayan ekip arıyorum. forumdan 3 arkadaşla gündüzleri oynuyoruz keyifli maçlar dönüyor kısıtlı zamanla oynamamıza rağmen 100 win e yaklaştık. gece oynayan ekip de çıkar mı acaba kafa dengi. dm atabilirsiniz
-
2 tane activision hesabım var biri eski diğerini 2 sene önce falan açmıştım oyun ilk çıktığında yeni açtığım ile giriş yaptım her şey sorunsuz oynuyordum ama battlenetteki CPler gelmedi diye geçen ondan çıkıp eski üyeliğe geçtim şimdi oyuna girdiğimde 1 lvl olmama rağmen 250lvl adamlar geliyor hep ve ilk defa hileyle falan karşılaştım ve oyun bulmak aşırı zorlaştı sadece tek lobby falan var var yani demem o ki acaba benim bu eski hesap bir çeşit ban yemiş durumda falan mı ki aynı olayı black ops 3de falanda yaşadığımı hatırlıyorum çünkü, şimdi dönebilirsem tekrar steam hesabını diğerine aktaracam bakalım ne olacak
yeni açtığım activision hesabina geçtim düzeldi şaka gibi activision hesabina göre çok şey fark ediyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 10 Aralık 2022; 12:41:34 > -
Dmz modunu çok seviyorum ama düzelmesi gereken çok şey var mesela az önce birini yere düşürdüm takımda diğerlerinin yerlerini pingleyim diye yere düşürdüğüm elemanı tam boynuna bıçağı takıp sorgularken eleman oyundan çıktı ragequit yaptı yani. ceset kayboldu millet bulmuş Bi yolunu. portal açıp kayboluyolar awq kaç defa denkgeldi. Ayrıca escape from tarkovdaki sistemi getirmeleri gerekir. Oyundan düştüğümüzde 5 dakika içerisinde tekrar bağlanma şansı vermeleri gerekir.
yakın zamanda indirime girmez mi arkadşlar oyun ya. steam'den almak istiyorum ama 1100 lira keyif kaciriyor
-
624 mb güncelleme geldi
Şu lanet hatadan kurtulamıyorum beyler. Bunu halen yaşayan bir tek ben mi varım?
Diğer oyunlarda sorun yaşamıyorum. (MW 2019 / Cold War ).
İşletim sistemim W11 Güncel
Sürücülerim güncel.
Donanımım oldukça yeterli. 3070 TI / 32GB / NVME / 5700X
Yok mu derdime çare :) ?
-
Oyun ilk çıktığından beri mevcut bu çözümü yok
steam mi ?
-
aynen abi 10 günde 1 Milyar $ hasılat elde eden rekorlar kıran oyunun Türkiye satışları düşünce belki pişman olurlar :)
-
Intel'in hediye olarak verdiği battle.net hesabımı satıyorum. İlgilenenler dm atabilir hiç indirilmedi kodu aktif ettim sadece. 750 tl
-
Tikla Gelsin den soyledigin Call of Duty menuden kazandigin kodun: 3207-91QZX-PSXP. B002
Kodu aldım teşekkürler
Steam dan oyunu alsan bu sorunun olmazdı
Son güncellemelerde almıyorum ancak aynı hatayı steam versiyonunda birden fazla kez aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X