Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben eskiden Cod4 Modern warfere oynardım 30 vs 30 Team deatmach haritaları vardı sanki. Burda bu mod yok mu ? hangi moda girsem hep 6 vs 6 Menüsüde çok karışık geldi. Benim ne oynamam lazım bilen birileri aydınlatırsa sevinirim :)

• Aim assist kalktı mı oyundan? Ayarlarda göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feel_1337 F kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz ground war oyunda mevcut. 24 vs 24 şeklinde oynanıyor Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• rerea kullanıcısına yanıt

Controller-Advanced bölümünün en üstün de Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• Gun game zevkli ve akıcı. Keşke lobiye geri dönme olmadan maç bittiğinde yeni oyun arasa, ya da aynı lobi ile yeni maç çevirse.

Her maç ikinci oluyorum çünkü throwing knife ı bulamadım henüz Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• Arkadaşlar 2x8 ram kullananlar için söylüyorum imkanınız varsa 32ye yükseltin 20 fps fark yaratıyor onlineda artık 16gb sınır olmaya başladı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar... Günlük görevlerde "Blind 3 Enemies with Flash Grenades" bunu yapan varmı? Ne kadar etkili flash bombası atsamda saymıyor. Görev mi bug lu acaba ?

• Ping çok yüksek bu son updateden sonra sizde de böyle mi 60 70 ms arası maçlar ararken şu an 140 200 ms altı maçlara bakıyor neden böyle?

• [TURK]53ONUR53 kullanıcı adımı şikayet etmişler.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son iki günde 3 defa directx hatası aldım, attı oyundan. sürücülerim güncel. başka yaşayan ve çözen var mı?

• Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]
    Buna bi çözüm yok mudur sinir olmaya başladım 73ün altındaydı nolduysa son güncellemeden sonra böyle.

shadowban yemiş olabilirsin

https://support.activision.com/ban-appeal

buradan bak eğer ban var ise bitince normale döner

• hile yapmadım ki. beğenmediğim harita gelince çıkıyordum oyun sırasındayken ondan dolayı mı ? ama ranked match değiller quick playden giriyorum.

ayrıca site çalışmıyor sanırım. login vs yıklayınca devam etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 13 Mart 2023; 15:49:44 >

hile yapıp yapmaman, ranked vs oynayıp oynamaman önemli değil. reportlara ve anticheat in yapay zekasına göre atılıyor shadowban lar. 1 gün 1 hafta vs içerisinde inceleniyor tos a aykırı bir durum var ise kalıcı ban aykırı bir durum yoksa shadowban ı kaldırıyorlar.

site çalışıyor zaten actinin girin bakın diye koyduğu kendi sitesi, adblock vs var ise kapatıp gir veya tarayıcı değiştir.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

NOT ELIGIBLE FOR APPEAL

UNDER REVIEW

GAME(S):

Call of Duty: Warzone 2.0

Call of Duty: Modern Warfare II

DESCRIPTION:

Your account is being reviewed to determine a potential violation. Unfortunately, we are unable to inform you when the review process will be complete. You may check back here periodically to see if your status clears, or changes to a temporary or permanent suspension.

yaptım bakalım geri dönecekler sanırım

• 1100 TL olan oyunda Türklerin hile yapacağını sanmam
    Giderler 30 TL'ye bf1 bfv alıp bedava hile kullanıyor Türkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Mart 2023; 23:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

sen öyle zannet Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] mw2i pc de oynayan pek yok zaten. wz2 de free

wz tr dcsinde her hafta onlarca kişi banlanıyor hile kullanımından.

reportu birisi mi yapıyor? yani şikayet ediliyoruz kim bu kadar deli olabilir ki?

acaba kendilerine mi yediremiyolar. çünkü her oyunda ilk sıradayım. bu nasıl bi kıskançlık haha.

oyundan keyif almiyim diye engelliyolar yani report ederek

sağol hocam bu arada site için. aslında 10marttan beri durum böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 14 Mart 2023; 0:58:35 >
    Aynı dc de uzun zamandır bende varım öyle her hafta onlarca kişi banlandığını görmedim

Hocam bunu yaşayan olursa farklı bir çözüm de ben buldum. Oyun bende ps5’te de var. Orada ben crossplay kapalı oynuyordum. PS5’te crossplay açıp Pc de deneyince hemen oyun bulmaya başladı.

Bende de problem ver arkadaşlar Warzone 2’de olmayacak yerlerde DirectX error game_steam-ship.exe diye hata alıyorum oyun tamamen kapanıyor.

Buna çözümü olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.