bu oyunu bugun indiren toplam kaç gb olarak indirecek. story multiplayer + warzone dahil. şu an ekstra yaklaşık 57 gb indiriyor. önceki season 1i silecek mi ? sezon 3te o zaman bi 50 gb daha iner oyun 300 gblara kadar ulaşır.bariz saçma değil mi bu durum ? yoksa şu an indiren için son sürüm olarak indiriyorsa ve kapladıgı alan değişmiyorsa güncellemelerde oyunu silip baştan indirmek daha mı mantıklı ? |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (123. sayfa)
-
-
Gore effect özelliğini açmama rağmen vanguardaki gibi ateş edince organ parcalanmaları vs olmuyor silahla mı alakalı yoksa bu oyuna koymayı bıraktılar mı hoş bir etki yapıyodu kafası kolu kopunca bu oyunda yok galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar uzuv parçalanması yok mu bu oyunda bilen yok mu yaa diğer serilerin hepsinde vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an benim bilgisayarımda kapladığı yer 98,3 GB. 60gb patch için alan istedi ama alanı açtıktan sonra eski dosyalarla büyük ihtimalle birleştirince üstüne o kadar eklenmedi. Oyun önceden 50-60gb arasıydı yanlış hatırlamıyorsam.
-
Hocam sadece kan efektini arttırıp azaltma var MW2 de. Uzuv parçalanması yok.
-
Çok saçma bir karar gerçekcilik açisindan vanguardin gerisinde kalmış bazoka atiyosun adamlarda toz bile yok 😂 bu arada özelden yazdım size hocam
Genelde bunun sebebi geliştirici oluyor. Vanguardı sledgehammer geliştirmiş mw2 yi infinity ward geliştirmiş. Hepsinin kendine has özellikleri oluyor.
-
Ben Multi her maçtan sonra battle pasa birşeyler geliyor doluyor yavaş yavaş bal peteği gibi bişey onun multiyle alakasını anlayamadım
bende 101 kaplıyor şu an.
warzone da yüklü.yüklenirken bir ara 115lere çıkmıştı.
evet 57 gb yükleme + olarak üzerine binmedi.son halini bilmiyorum ama bi 10-20 gb belki oynamıştır tahmini.
-
Cod sağ olsun başka oyun yükleyemiyorum. Patch çekeceği zaman da üç katı yer istiyor beyefendi
-
Oyundan soğudum nedense bayadır giresim gelmiyor. MW1 de böyle olmamıştı baya oynamıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyundan killcam kalkmış mı?
5 el attım biraz önce killcam göstermiryor.
-
aynen hocam boşa almış gibi hissediyorum. bilseydim ana hesabıma almaz satardım.
betada bile daha fazla oynayıp zevk almışımdır.
13 saat oynamışım multiplayerı.
günde 2 saat oynayacagıma haftada 1-2 saat oynuyorum.
-
Aynı sorun bendede var rezillik çözemedim...
-
@ByMurat_ shoot house ve shipment komple ikisi de gitti ya
-
Aynen rank gelince shoot house ve shipment gitti.Zaten millet rank kasma derdine düşmüş.Yakında geri getirirler de rank a dahil edilirse asıl şamatayı o zaman gör
-
fiyat ne oluyor
-
Dünyada en ucuz cod Arjantin'de satiliyor.Su an 443 tl
https://steamdb.info/app/1938090/
-
Sezon guncellemesinden sonra taktik dürbün açınca directx hatası verip masaüstüne atıyor bende
Ek olarak sniperla chemist indirme görevinde de dmz se sniper dürbün acinca dev error verip menüye attı
Taratttim dosyalari ama bisey çıkmadı.onceden boyle sorunlarım yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki sezondo tier 1 için fazla hardcore diyordum yeni gelen düzenlemeyle tam kıvamında olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X