Son seviyeye doğru açılıyordu galiba eklentilerde akimbo yazıyor onu açmanız gerekiyor. |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (121. sayfa)
-
-
Shoot house iyiydi oynuyordum. Shipment geri gelmiş doğmadan üç kere ölüyorum yav
-
Pusanların,yatanların olmadığı doğarken ölenlerin mekanına(Shipment) hoşgeldiniz
-
Aynı killcamde iki kere öldüğümü gördüm
-
İşte o kadar hızlı oyun. Oynarken çay-kahve bile içemiyoruz sadece nefes al-ver
-
Vardır hocam onun da seveni Shoot house ile ikisi bir arada olmuyor mu yani
-
İkisi bir arada olacak.Twitter dan (shipment kalkınca)çok tepki aldılar.Muhtemelen yeni sezon da shoot the ship olarak gelecek
-
Neyse geri gelmesi de iyi haber
-
SPR 208 e attachment açacaktım git LA B 50 de bir şey yap diyor dedim yapayım onu açmak için SA B 50 lvl tamamla diyor onunla oynamaya başladım. Açacağım attachmentı da unuttum. SA B 50 ile oynuyorum sebepsiz
-
Warzone Dmz de amaç nedir beyler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok berbat bi olay bu nedenden ötürü oyundan sıkıldım
-
Hadi gözün aydın şimdi geldi
-
Bende yeni gördüm sana yazmaya gelmiştim
Özlemişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 26 Ocak 2023; 2:15:43 > -
hocam hangi silahı alıyorsunuz ve silaha neler takıyorsunuz ?
-
Bir kaç class var ortama göre değiştiriyorum ama çok orijinal bir şey yapmıyorum. Ana silah olarak chimera diğer silah da dürbünsüz sp-r 208 olması lazım.
-
Double xp ile her oyun bir level atlatıyor oyun ama level ne işe yarıyor çok bilmiyorum. Eski oyunlarda prestige yapmak için tüm silahlar sıfırlanırdı prestige girilirdi sonra prestige level atlanırdı falan bunda öyle değil galiba
-
Playstation 5 aldım ve artık ps5 den oynuyorum çoğunlukla cross platformu kapatınca gerçekten çok daha iyi oluyor. pc de gerçekten hile yapanlardan mı yoksa çok iyi donanım kullananlardanımdır nedir istediğin oyunu oynayamıyorsun. hernekadr gampad ile aim asist çok güçlü deselerde öyle olmuyor pc de klevye fare ile oynamaya mecbursun PS5 de daha adil bir sistem var. ayrıca pc de ucuzken vault almıştım ps5 de ise standart sürümü aldım activision hesabını aktif edince oyundaki herşeyim ps5 e geldi. pc dende oynarım arada klevye fare ile oynamak istediğimde ama gerçekten cod konsol oyunu bir kez daha anladım.
-
Arkadaslar 3050 ti li laptoptan oynuyorum fps 100 ve uzeri ekran 144 hz ama dürbün acip yurudugumde veya yavas olarak sağa sola döndüğümde ekranda hafif bir titreme gibi seyler hissediyorum yani yağ gibi akmiyor bunun nedeni ne olabilir insallah anlatabilmisimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyun biraz CPU bound. Bu nedenle iyi bir işlemci şart maalesef.
-
Alakasız oalacak ama ps5 te warzone 2.0 indiriyorum orjinal modern warfare 2 almaya değer mi 824 lira multiplayer modu güzel gorünüyor ancak ancak hiçbir değişiklik yoksa oyun motoru vuruş hissi grafik warzone 2.0 dan devam etmek mi mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X