bu hatanın çözümünü bilen varmı denemediğim yöntem kalmadı oyunun en güzel yerinde çöküyor |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (122. sayfa)
-
-
Dmz building 21de son bi weapon case çıkarmam gerek yardımcı olacak var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar rtx 2060 ekran kartlı 8+6 ramli laptoptan oynuyorum oyunu. Fakat stabil bi fps alamıyorum. Bazı yerlerde 75 bazı yerlerfe 55 oluyor. Sabit 60 almak istiyorum yüksek olması şart değil. Sabit olsun akıcı olsun fight larda akıcılık bozuldu mu kazanamıyorsun maalesef. Sabit 60 fps nasıl alabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grafik ayarlarından kısarak tabi ki
Sence denememiş miyimdir? Olmadı? Ben sabit fps istiyorum fazla fps değil
55-75 arası FPS alıp nasıl 60'a sabitleyeceksiniz? Grafik ayarlarını kısmaktan başka yolu yok işte. Fazla FPS alacaksınız ki daha azına sabitleyebilesiniz. Zaten 55 alıyorken sabit 60 nasıl alabileceksiniz? Anlatın, öğrenelim, biz de 250-280 FPS alıyorken 270'e sabitleyelim.
-
Hocam fps dalgalanması var 55 ten aşağıya düştüğü yerler de oluyor 75 ten birkaç yukarı çıktığı da. Böyle 20-25 fps değerinde bir dalgalanma çok fazla değil mi? Benim 60 sabit dememdeki amaç 58-63 aralığında iner çıkar o çok etkilemez diğer türlü 20 fps aralığındaki dalgalanma akıcılığı bozuyor. Anlatabilmişimdir umarım
Değil ya, o FPS'lerde ve multi bir oyunda bunlar normal sayılır. MW 2'yi etkileyen çok değişken var. 60 FPS'ye sabitlemeniz için en az 60 FPS almanız, bunun asla altına düşmemesi gerekiyor. Yüksek FPS alıyor olmalısınız ki "Ya yüksek FPS de alabiliyorum ama sabit olsun istiyorum, o yüzden yüksek FPS'den feragat ediyorum." diyebilesiniz. Yüksek FPS alacaksınız, sonra SYNC teknolojisi ile FPS'yi sabitleyeceksiniz. Mantık bu.
-
Yeni sezon başlıyor bugün
Saat kaçta başlıyor hocam, bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu tam bilmiyorum hocam
Akşam 8 de
Update gelmemiş. Akşam 8de gelir muhtemelen
-
Sanırım map olarak Dome gelmiş. Çok fırsat bulamıyorum normalde oyuna ama Dome görünce biraz sevindim:) En son MW3 oynamıştım baya ondan sonra da pek oyun oynamamıştım Dome haritasını tekrar görmek güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Twelfth Doctor -- 15 Şubat 2023; 22:9:15 > -
sezon 2 den sonra fps sorunu yaşayan var mı? hayır normalde 3080 ile 150+ fps alıyordum şimdi 90 100 almaya başladım. ray tracing falan mı acıldı diye bakıyorum ama menüde ray tracingi de bulamıyorum anlamadım keyfim kaçtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 15 Şubat 2023; 23:48:42 > -
6650xt ile barız fps düşüşü var 2 sezon ile bilginize
-
Yaklaşık 57 gb update neyin nesidir?
Battle.net'de yeni bir hesap acip vpn ile Arjantin üzerinden alsak oyunu Avrupa bölgesinde oynayabiliyor muyuz?
-
Bende FPS aynı şu anda RTX 2060 ile.
-
Bende ev içlerinde fps düşüsü yaşıyorum nedense yeni patchde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X