Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
55
Favori
118.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugun açtıgımda 68msden maç buluodum az önce baktım ticketa

NO BAN DETECTED

GAME(S):

Call of Duty: Warzone MobileCall of Duty: Warzone 2.0Call of Duty: Modern Warfare IICall of Duty: VanguardCall of Duty: Black Ops Cold WarCall of Duty: Warzone Caldera

• İki pc var biri yeni, ikisinde de oyunda tanıtımları geçince siyah ekranda bekliyor! sadece mouse oku gözüküyor. Driver'lar güncel var mıdır çözen?

• 2.0'da silahlara eklenti takamıyorum kalıcı kalmıyor. Dürbünü taksam bu sefer lazeri çıkıyor, lazer taksam başka yeri çıkıyor. Başka bir silahta hepsi oluyor bazılarında tek bir tane kalıyor. Tüm silahların eklentilerini açtığım ölçüde neden üzerlerinde kalmıyor? Menü zor hiç bir halt anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 19 Mart 2023; 15:16:24 >
  • Oyun sonunda adama döndü, çıktığından beri resmen beta oynamışız.

• Son güncellemeleri yapmadım yaklaşık 2 haftadır oynamıyorum. Neler değişti?

• Mext kullanıcısına yanıt

Genel yorum yaptım hocam son update'e özel bir yorum değildi.

• Mext kullanıcısına yanıt

nerf/buff atıyorlar sadece mekaniksel bir değişim olmadı. örneğin 1 aydır oyunu bok eden kv shotgunı nerflediler sonunda.

• Bende FPS aynı 6700xt ile

• rerea kullanıcısına yanıt

logitech mouse mu kullanıyorsunuz ? arkadaşım mouse yazılımından dolayı ban yenilebilceğini söylüyor..

• speedyDNA kullanıcısına yanıt

kaç fps ile oynuyorsunuz hocam?

• Oyunu açtılar diye hafta sonu full oynadım hardpoint domination o kadar keyif verdi ki anlatamam kv shotgunum hemen gold camo oldu şimdi kapandı battle royale dönecegim ama icimde ukte kaldı 750₺ verilir mi acaba alsam mı kararsızım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt

Hocam evde misiniz bilmiyorum ama henüz kapanmadı. Bu akşam 20.00'de kapanacak.

• mhasal kullanıcısına yanıt
    İşteyim hocam aksamları girebiliyorum sadece

Üç günlük dünya hocam. Zorlamayacaksa al gitsin

Kesinlikle alınır Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]  ranked için bile alınır her ne kadar silver dan yukarı çıkamasak da Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] 

• GhostEagle kullanıcısına yanıt
    Hayır ds4le oynuyorum fakat bazen mousela ayarlama yapınca menüde tam oyuna girmeden,aimi mouse olarak kaydediyor oyuna bi giriyorum çıkmak zorunda kalıyorum aim mouse olarka kitlenmiş oluyor çünkü. Bence o girip çıkmalarımdan dolayı report edildim. Ya da takık biri report etti işte. Sonuçta 7 güne geçti. Demekki şikayet oluşturmuşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]

Oyunda bir süre sonra bu hatayı alıyorum ve oyundan atıyor.

Yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?

• mhasal kullanıcısına yanıt

DirectX hatası veriyorsa ekran kartınızın güncel driverını kurun.Directxin en son sürümünü öneriyor activision.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]
    Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU]support.activision.com
    DirectX Errors
    https://support.activision.com/articles/directx-errors
  • Bugün oyunda aniden masaüstüne atmalar başladı. Yeni Nvidia sürücüsü gelmiş, onu kurdum. Bi de shader render’lama yapayım bakalım düzelecek mi. (4080)

• Düzeldi.

* Yeni Nvidia driver'ını kurdum.

* Oyun dosyalarını Steam'den verify ettim (19 eksik dosya buldu, 16 MB update yaptı).

* Oyuna girince otomatik shader rendering yaptı.

Sorun yok şu anda.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.