bugun açtıgımda 68msden maç buluodum az önce baktım ticketa NO BAN DETECTED GAME(S): Call of Duty: Warzone MobileCall of Duty: Warzone 2.0Call of Duty: Modern Warfare IICall of Duty: VanguardCall of Duty: Black Ops Cold WarCall of Duty: Warzone Caldera |
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) [PC ANA KONU] (125. sayfa)
-
-
İki pc var biri yeni, ikisinde de oyunda tanıtımları geçince siyah ekranda bekliyor! sadece mouse oku gözüküyor. Driver'lar güncel var mıdır çözen?
-
2.0'da silahlara eklenti takamıyorum kalıcı kalmıyor. Dürbünü taksam bu sefer lazeri çıkıyor, lazer taksam başka yeri çıkıyor. Başka bir silahta hepsi oluyor bazılarında tek bir tane kalıyor. Tüm silahların eklentilerini açtığım ölçüde neden üzerlerinde kalmıyor? Menü zor hiç bir halt anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 19 Mart 2023; 15:16:24 > -
Oyun sonunda adama döndü, çıktığından beri resmen beta oynamışız.
-
Son güncellemeleri yapmadım yaklaşık 2 haftadır oynamıyorum. Neler değişti?
-
Genel yorum yaptım hocam son update'e özel bir yorum değildi.
-
nerf/buff atıyorlar sadece mekaniksel bir değişim olmadı. örneğin 1 aydır oyunu bok eden kv shotgunı nerflediler sonunda.
-
Bende FPS aynı 6700xt ile
-
logitech mouse mu kullanıyorsunuz ? arkadaşım mouse yazılımından dolayı ban yenilebilceğini söylüyor..
-
kaç fps ile oynuyorsunuz hocam?
-
Oyunu açtılar diye hafta sonu full oynadım hardpoint domination o kadar keyif verdi ki anlatamam kv shotgunum hemen gold camo oldu şimdi kapandı battle royale dönecegim ama icimde ukte kaldı 750₺ verilir mi acaba alsam mı kararsızım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam evde misiniz bilmiyorum ama henüz kapanmadı. Bu akşam 20.00'de kapanacak.
-
İşteyim hocam aksamları girebiliyorum sadece
Üç günlük dünya hocam. Zorlamayacaksa al gitsin
-
Kesinlikle alınır ranked için bile alınır her ne kadar silver dan yukarı çıkamasak da
-
Hayır ds4le oynuyorum fakat bazen mousela ayarlama yapınca menüde tam oyuna girmeden,aimi mouse olarak kaydediyor oyuna bi giriyorum çıkmak zorunda kalıyorum aim mouse olarka kitlenmiş oluyor çünkü. Bence o girip çıkmalarımdan dolayı report edildim. Ya da takık biri report etti işte. Sonuçta 7 güne geçti. Demekki şikayet oluşturmuşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
DirectX hatası veriyorsa ekran kartınızın güncel driverını kurun.Directxin en son sürümünü öneriyor activision.
-
Bugün oyunda aniden masaüstüne atmalar başladı. Yeni Nvidia sürücüsü gelmiş, onu kurdum. Bi de shader render’lama yapayım bakalım düzelecek mi. (4080)
Düzeldi.
* Yeni Nvidia driver'ını kurdum.
* Oyun dosyalarını Steam'den verify ettim (19 eksik dosya buldu, 16 MB update yaptı).
* Oyuna girince otomatik shader rendering yaptı.
Sorun yok şu anda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X