Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle bir seçeneğiniz yok.COD oyunları tek bir klasör halinde oluyor.Call of Duty klasörü adı altında COD HQ oluyor oyuna girdiğimizde.Betayı oynadıysanız eğer fark etmişsindir direk laucher dan menüye giriş yapıp MW3e geçiş yapılıyor.Yani tek klasör içinde bütün cod oyunları toplanıyor.MW2,MW3 ve warzone tek klasör umarım anlatabilmişimdir  çözüm mw2 yide E diskine taşımak.

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt
    Hım.teşekkürler.peki nasıl taşıyoruz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

Battle net ise ; Öncelikle Call of Duty oyun dosyasını komple E diskine kopyalayın.Daha sonra battle laucherı açtığınızda oyunu görmeyecek ve yeniden nereye kurmak isteyeceğini soracak.İnstall seçeneğin de kopyaladığınız yeri gösterin chek in yapacak.Biraz uzun sürebilir işlem bittiğinde her ihtimale karşı update chek in ve scan for games yapın.Bu kadar  

Steam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt

Tüm platformlarda 1 gün erkene aldılar.Demek ki steam de 1 gün geç oluyor  Steam için bugün akşam 20:00 de indirime açılıyor  

• benim mw2 battle nette. steamden mw3 alıcam.

call of duty hq olayı nasıl olacak peki ? hali hazırda mw2 kurulu warzonela birlikte.aynı yere mi kurulacak ?

daha sonra kolay satabileyim diye steamden alacağım. ve battle net hesabımı satmayı düşünmüyorum başka oyunlar sebebiyle.

fakat yüklemede ve kullanmada sıkıntı yaşarmıyım ? 2 oyunuda oynarım çünkü.

• Hala mw 2 nin içinden girip indiriliyor bu oyun ayrışmayacak mı exe klasörü olmyacak mı acaba iyiden iyiye dlc gibi hissettirdi

• @rerea COD HQ olayı MW 2022 den beri (MW2-WARZONE)bu şekilde zaten.Bu ikisine MW3 eklenip tek klasörde devam edecek.Bu 3 oyunu birbirinden ayırma durumu yok.Diğer sorunuzu da şöyle söyleyeyim;Bizim oyunda ilerlememiz activision hesabımıza bağlı(Silah lvlleri,Karakter lvl vs...) hesabınızın ilerlemesini battle veya steamden değil activisiondan yapıyorsunuz.Activisiona bağlı olan MW2 battle net hesabınızı yine activisiondan MW3 aldığınız steam hesabıda bağlayarak iki platformda istediğiniz zaman geçiş yaparak devam edebilirsiniz ama iki platform da tek (activision)hesaba bağlı olacağı için istediğiniz zaman satamazsınız.Yani MW3 steam hesabımı satayım derken bi bakmışsınız MW2 battle net hesabıda gitmiş durumu olur.İki oyunu oynarım ama MW3 üde illa satarım diyorsanız activisiondan yeni hesap alıp onu steam hesabına bağlayıp sürekli iki hesapla oynabilirsiniz.Bu da ne kadar mantıklı tartışılır :)

@ulaaaa Hayır olmayacak.Dlc gibi hissettirmesi normal bana göre zaten dlc. 

Biliyorum son 4 oyundur battlenet te alıyorum ama kendi exe si ve oyun adı çıkıyordu mw2 ye kadar .Bu saçma olmuş .

Anladım baya da düşündüm bu konu üzerinde. Ve bir sorun olmaz 1 kereliğine farklı bir nick ile activision hesabı alıp steami bağlıyorum.hatta steamle aynı maile alırım.
    Ardından mw3 oynayacagım zaman steami, mw2 oynayacagım battle neti açıyorum ve 2sinde farklı nick olacak.
    Mw2de sadece 1 silahı 20 level yapmışım ve 40 saatlik bir oynayış sürem var 1 senede kısacası çoğu silahı açmadım bile,ne level ne silahların mw3e geçmesine ilgi duyuyorum.
    Arkadaşlarım da 2 id imi ekleyebilir.join olur devam ederim.mart nisanda oyundan sıkılıp rahatça satarım hocam. Bilgiler için teşekkür ederim.

• Campaing kaçta açılacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Campaing kaçta açılacak?
    Bu akşam 20.00

• Kaç saat süreceği sızdı mı? Mw 2 den daha uzun daha sürükleyici olsa bari en boş campaign idi bence mw2

• rerea kullanıcısına yanıt

Rica ederim.Aynen öyle iki hesapla iki oyun oynarsınız.  

• İlk 2 görevi bitirdim 3. Ye bi göz attım.görevlerde değişiklikler var open combat diye geçiyor belli bir haritada free takılabiliyorsunuz bu güzel olmuş ek olarak bu haritalarda heryeri kurcalamamız keşfetmemiz bekleniyor silah kutluları vs keşfedince bölüm sonu opetator xp vs hediyeleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 2 Kasım 2023; 22:4:27 >
  • Arkadaşlar selamlar. Oyunu alan ve oynayanlara iyi oyunlar. Hikaye modunu hesabından oynamama 1-2 gün müsade edecek biri olursa (cüzi bir ödeme yapabilirim) çok minnettar olurum. Özelden yazabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Campaing her COD oyununda olduğu gibi yüksek tempo ile başladı. Bir, iki bölüm dışında daha önce görmediğim bir alan görmedim. Open Combat diyerek ufak ama açık bir alanda sizi serbest bırakıyor, sözde 'oyuncuya özgürlük, keşif' adı altında ama alakası yok. İlk Warzone'dan bile olan bölümleri kesip, üstüne iki bina ekleyip open combat diye kakalamışlar. Oynanış bile aynı Warzone modunda olduğu gibi kalkan tak, kutulardan silah bul şeklinde. Zaten keşfettiğinizde kutulardan çıkan silahlar. Hepsini toplamasanız bile ödül veriyor fakat hepsini toplayınca sanırım achievement falan veriyordur, açıkçası alanlar küçük olmasına rağmen uğraşmadım bile. Yani bir mission editor falan olsa çok rahat görevlerin aynısını hatta daha iyisini herkes yapar. Çok göze batmasın diye 2-3 open combat görevi bir daha kapalı sinematik tadında görev araya atmışlar. Koridor shooter mantığını severim hele günümüzde artık her oyun her şeyi yapmaya çalışıyor, büyümeye çalışıyor böyle oyunları ararım bile fakat koridor mantığıyla geçen görevlerde 1 metre uzağa gitseniz etrafa bakmak için direk görev alanına geri dön diye uyarı çıkıyor. Açıkçası aynı zamanda çıkan AAA yapım bile olmayan ki sanırım Activision'ın %1 parasına ve kaynaklarına anca sahip olan ekibin yaptığı Robocop daha iyi bir fps olmuş. MW1, Warzone 1 ve 2 haritalarından alanları alıp, kesip iki değiştirip kaktırmışlar.

Ben hep COD serisini seven biri oldum, herkes yerin dibine sokarken hatta videoları Youtube üzerinde en beğenilmeyen videolar arasına girerken bile severdim. Campaing çoğu kişinin pek taktığı bir şey değil ama hep yazlık aksiyon filmleri tadındaydı, hoşuma gider, beyni kapatıp keyifli vakit geçirtirdi en azından. Fakat artık iyice suyu çıkmış yani olan olayları en ufak bağlama çabasına bile girmeden işte şu an X yerindeyiz şeklinde sallamışlar. Task Force 141 zaten Avengers olmuş. Her ülkede her olaya karışıyorlar maşallah, ortada diğer oyunlarda olduğu gibi dünya savaşı da yok ama bu ekibe bir şey diyen de yok. Makarov'u orijinal oyunlarda da pek sevmezdim, içi boş bir kötü karakterdi, yine de zamanına göre aklımızda kalmayı başarmıştı. 2024 olacak yine aynı mantık ile devam ediyorlar işte klasik kendi adamı hata yaptı diye pat vuran 'aaa ne kadar kötü' adam şeklinde ilerliyor şu an için.

• Bende gece 3.bölüme geçip ara verdim.Şuan için tamamen her anlamda vasat diyebilirim.

Umarım en azından hikaye bittiğinde yanılırım.

• hikaye modu 4 saat diyen var doğru demeyin ya

• Ben cpt price ile üsse sızma görevini oynadıktan sonra iade ettim, warzone da oynuyoruz zaten bunları
    Hevesimi almış oldum, ilk bölüm iyiydi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.