Aynısı olur steam ve battle.nette cpler bile farklı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (12. sayfa)
-
-
modern warfere 3 hikaye modu dosya boyutu 50 gb mış.mw 2 nin 24 tü. acaba hikaye daha mı uzun olacak ?
-
Aslında tam anlamıyla o anlama gelmiyor ama en azından atıyorum yine 15 bölümdür ama bölüm kendi içinde biraz daha sarmal bir hikayeye sahiptir diye umut ediyorum bende.
Bekleyip göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreDFace -- 30 Ekim 2023; 15:17:4 > -
Sistem gereksinimleri de bir tık artmış beta da o yüzden 10 -15 fps düşük alıyordum bir önceki serinin aynı ayarlarıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En uygun nasıl alabiliriz şu an
-
Sistem gereksinimleri
-
Oyunun hikayesini anlamak için şöyle bir yöntem paylaşıldı forumda bende kurulum videosu çektim anlaşılır şekilde gayet güzel oluyor size de tavsiye ederim deneyin mutlaka beğeneceksiniz Perşembe ilk iş bunu denemek olacak
Bıyıklı BeyyoutubeMort Translate Türkçe Rehberhttps://www.youtube.com/watch?si=U5247qmr-TZsHJfN&v=nrxAiKHEtbc&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kaç GB indirme yapıyor hikaye modu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayı düşünüyordum ama 2k dan çıktı. Bu oyun motoru ile her sene aynı oyunu çıkar, controller a aim assist ile hayvan gibi destek ver, hilecilere adam akıllı bir çözüm bulma bir de 2-3 hafta da bir shadow ban ye durduk yere. Kusura bakma da bu saçmalıklar olduğu sürece daha çok modern warfare çıkarırsınız
-
Battle netden indirme açıldı ama ne kadar olduğunu göremiyoruz İndiren arkadaşlara sordum 53GB. olduğunu söylediler
-
Saçma bir sorunum var.battlenet mw 2 var onun içinden önyükleme ye açıldı mw3 .ama mw 2 d diskinde. Ben mw3 ü e diskine yüklemek istiyorum öyle bir seçenek çıkmıyor. Biraz kurcaladım şimdi önyükleme indiremiyorum .nasıl çözerim acaba?
Önyüklemeye bugün saat 19da açılacak diye biliyorum.
Ön yükleme açık hocam zaten ben indirdimquote:
Orijinalden alıntı: bblokeeÖnyüklemeye bugün saat 19da açılacak diye biliyorum.
Steam mi?
Evet hocam warzone modunu indirmedim 43gb hikaye modunu indirdimquote:
Orijinalden alıntı: bblokeeSteam mi?
Tamamdır hocam sağolun akşam eve gidince bakayım bende.
Hocam DLC kısmında MW3'e ait seçeneklerin hepsi tikli ama bende update gözükmüyor.
-
Ben direk MW3 satın aldım ama kütüphaneye gözükmüyordu aramaya call of duty yazdım yükle kısmı çıktı ama MW3 ibaresi yok yükle diyince seçenek sundu mw3 story ve warzone diye bu şekilde bir bakın hocamquote:
Orijinalden alıntı: ManciaaHocam DLC kısmında MW3'e ait seçeneklerin hepsi tikli ama bende update gözükmüyor.
Bende de ön yükleme açık değil. Warzone inik, oyunu bugün aldım herhangi bir indirme yapmadı
Battle net ise ; Launcher dan modifity install seçeneğini tıklayıp oyunun hangi modlarını indirmek istediğinizi gösteren yer var.Burada Campaing,CO OP,Warzone seçenekleri var.Orda Campaing tikini seçerseniz yükleme yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X