Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı olur steam ve battle.nette cpler bile farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modern warfere 3 hikaye modu dosya boyutu 50 gb mış.mw 2 nin 24 tü. acaba hikaye daha mı uzun olacak ?

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

Aslında tam anlamıyla o anlama gelmiyor ama en azından atıyorum yine 15 bölümdür ama bölüm kendi içinde biraz daha sarmal bir hikayeye sahiptir diye umut ediyorum bende.

Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreDFace -- 30 Ekim 2023; 15:17:4 >
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Sistem gereksinimleri de bir tık artmış beta da o yüzden 10 -15 fps düşük alıyordum bir önceki serinin aynı ayarlarıyla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En uygun nasıl alabiliriz şu an

• Sistem gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • Oyunun hikayesini anlamak için şöyle bir yöntem paylaşıldı forumda bende kurulum videosu çektim anlaşılır şekilde gayet güzel oluyor size de tavsiye ederim deneyin mutlaka beğeneceksiniz Perşembe ilk iş bunu denemek olacak

• Kaç GB indirme yapıyor hikaye modu

• Almayı düşünüyordum ama 2k dan çıktı. Bu oyun motoru ile her sene aynı oyunu çıkar, controller a aim assist ile hayvan gibi destek ver, hilecilere adam akıllı bir çözüm bulma bir de 2-3 hafta da bir shadow ban ye durduk yere. Kusura bakma da bu saçmalıklar olduğu sürece daha çok modern warfare çıkarırsınız

• bero 20 kullanıcısına yanıt

Battle netden indirme açıldı ama ne kadar olduğunu göremiyoruz Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} İndiren arkadaşlara sordum 53GB. olduğunu söylediler Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• Saçma bir sorunum var.battlenet mw 2 var onun içinden önyükleme ye açıldı mw3 .ama mw 2 d diskinde. Ben mw3 ü e diskine yüklemek istiyorum öyle bir seçenek çıkmıyor. Biraz kurcaladım şimdi önyükleme indiremiyorum .nasıl çözerim acaba?

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

Önyüklemeye bugün saat 19da açılacak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Önyüklemeye bugün saat 19da açılacak diye biliyorum.

Ön yükleme açık hocam zaten ben indirdim

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Steam mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Steam mi?

Evet hocam warzone modunu indirmedim 43gb hikaye modunu indirdim

Tamamdır hocam sağolun akşam eve gidince bakayım bende.

Hocam DLC kısmında MW3'e ait seçeneklerin hepsi tikli ama bende update gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Hocam DLC kısmında MW3'e ait seçeneklerin hepsi tikli ama bende update gözükmüyor.

Ben direk MW3 satın aldım ama kütüphaneye gözükmüyordu aramaya call of duty yazdım yükle kısmı çıktı ama MW3 ibaresi yok yükle diyince seçenek sundu mw3 story ve warzone diye bu şekilde bir bakın hocam

• Bende de ön yükleme açık değil. Warzone inik, oyunu bugün aldım herhangi bir indirme yapmadı

• bero 20 kullanıcısına yanıt

Battle net ise ; Launcher dan modifity install seçeneğini tıklayıp oyunun hangi modlarını indirmek istediğinizi gösteren yer var.Burada Campaing,CO OP,Warzone seçenekleri var.Orda Campaing tikini seçerseniz yükleme yapar.Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.