Bende mermi sandığını bulamadım direk klavyeden 4 tuşuna x atadım öyle oynadım. Ben normalde x tuşu ile yere yatarım bu oyunda ise mermi sandigi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (10. sayfa)
-
-
Yalnız betayla çıkan oyun aynı olmuyor grafik ve vuruş değişir hertürlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun dlc gibi olmuş o kadar parayı hak etmedi gibi ben çok beğenmedim.
Serhan Sukuroglutiktok#callofduty #callofdutymobile #modernwarfare #moderwarfare2 #modernwarfareclips #modernwarfare3 #modernwarfare3clips #modernwarfare3edit #modernwarfare3zombieshttps://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7289892677905173765?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7287868708252501510 -
Betaya ilk girdiğimde saçma sapan fps ve görüntü ile karşılaştım.Oyun ayarlarını güya diğer oyundan çekiyor ama yarım yamalak olmuş. Gerekli ayarları yaparak oynadım ve MW2 ye göre daha iyi bir fps,daha iyi akıcı olmuş oyun. Bulanıklık vs... diyen arkadaşlar için söylüyorum ayarlarınızı kontrol edin.
-
Ben açıkçası oyunu beğendim fakat beğendim derken Infinite Warfare ve Vanguard gibi oyunlar dışında genel COD serisini hep sevmiş biri olarak söylüyorum. Benim için yaz aksiyon filmleri gibi üstüne düşünmeye pek gerek yok ama zevkli vakit geçirten oyunlar. Oyuna herkes DLC gibi diyor birazda çıkan haberlerden dolayı yoksa klasik MW2 haritaları DLC olarak gelecek deyip sonradan sanırım Sony'i mutlu etmek için oyuna çevirdiler. Fakat arkadaşlar COD zaten hep buydu. Fifa, COD, eskiden AC serisinde hep olduğu gibi biraz farklı değişiklikler yapıp çıkartıyorlar. Hani MW'yi (2019) alıp DLC gibi demeden MW2 aldıysanız MW3'e DLC gibi demek garip geliyor. Oyun DLC gibi değil demiyorum sadece hep böyleydi zaten.
- Oyunda aşırı kötü UI bile pek değişmemiş.
- Beta olduğu için çoğu şey açık değil fakat sanırım MW2'de olan saçma silah açma sistemini kaldırmışlar.
- SMG silahlar baya nerf yemiş, betadan anladığım.
- MW2'nin olması gerektiği olmuş oyun. Aynı gün hem MW2 hem MW3 beta oynadım. MW3'den sonra MW2 daha ağır geliyor. Genel olarak animasyonlar ve verdiği his MW2'ye göre daha akıcı olmuş. Tabi bu bir update ile de olabilirdi ama ayrı oyun olarak çıkarmışlar.
- Klasik MW2'in haritalarını görmek, tekrar oralarda oynamak ve oynarken kimin eskiden o haritaları oynadığını kimin oynamadığını anlamak güzel bir his. Tamamen nostaji duygusuna yükleniyorlar ama işe de yarıyor.
Kısacası oyunu beğendim fakat objektif olmak gerekirse parasını hak ediyor ondan emin değilim.
-
Dlc olmuş derken mw 1 ile 2 arasında baya grafik farkı var. 3 ile arasında fark yok. Bir tane oo dedirtecek bir şey fark edemedim.
Beni tüketiciyim beni etkilemesi gerekiyor :=)))
-
Hakkaten mw2 grafikleri cok saglam geldi banada. Mw3 grafik anlaminda downgrade yemiş. Bende etkilenmedim ama yinede aldim. Bu yilda yeni seriden devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 15 Ekim 2023; 19:56:53 >
Evet grafikler artık beta ya mı özel bilmem ama bildiğin bozuk .uzaklar özensiz yapılmış arada kaplamalar titriyor . Ev içinden zoom açınca pencerelerde bazen bug oluyor groundwar da. Bana biraz warzone 1 in o sarımtırak olan uzakları bulanık olan grafiklerini hatırlattı.çok keyif vermesi mw2 kadar bugün tüm gün oynadım 30lvl olup operator skin i açmak için sonrasında oyunu kapattım. Özetle grafikler mw2 ye göre kalitesiz şuan beta olmasına veriyorum bakalım
ek olarak bende amd cas mı be onu açtım en iyi görüntüyü o veriyor bende ama yinede yukarıda belirttiğim gibi durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 15 Ekim 2023; 22:44:48 >
O kadar fark eder mi tam sürüm çıkınca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla bana modern warfare gibi değil de vanguard tarzı ara oyunlardan biri gibi geldi. görsellik, animasyonlar, silahların vuruş hissi hep mw2'nin gerisinde sanki. opticler bile vanguard'dan alınma. hiç haberim olmasa sledgehammer games yapmış derim ki ana geliştirici yanılmıyorsam onlar.
misal mw2 pek sevilmedi ama a kalite oyun hissini veriyordu. bunda sanki 40 dolarlık oyun havası var. ha eğlenceli mi? e tabi oynarken keyif veriyor ama 2000 lira versem keyif almayabilirim o yüzden şimdilik atlıyorum bu oyunu.
-
Dün yaklaşık 3 saat kadar oynadım betayı. Orijinal olan MW2 çok sevdiğim ve konsol + pc olarak en çok oynadığım COD MP olduğu için maplerden kazandı beni beta. Önceki oyunun mpsini 2-3 saat oynadığım için pek yorum yapamayacağım, o oyuna göre düşmanlar daha zor ölüyor gibi geldi. Bu reboot MW serisinde beni en çok rahatsız eden menü tasarımı oldu. Çok renkli, çok janjalı.
Sanki bir Pavyondan LAN oynuyoruz.
-
Beta uzar mı? 1 gün daha uzasın be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 level oldum. Loadımı da fulledim. Kapanıncaya kadar oynarım derken hata verdi oyun. Benim oyunum buraya kadar diyeyim bari. Oyunu beğendim, keşke biraz uygun olsaydı da alsaydık.
Bu arada oyunda küfür de yedik. Yurdum insanı yine kendini belli ediyor oyunda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 16 Ekim 2023; 18:49:27 > -
Uzamaz.Şimdi oyuna girdim 8 de bitmiş.Hauntıng için geri sayım başlamış yarın akşam 20:00 de korkmaya başlıyoruz
-
yarın açılıyor mu oynanışa?
-
Betayı nasıl buldunuz? Ben vanguard a mw skini giydirilmiş bir şey oynadım . mw 2019 daki hissi uzun süre yaşatmayacaklar anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet.Muhtemelen 20:00 de update sonrası başlıyor.Dün akşam trailer paylaşıldı.
Call of DutyyoutubeSeason 06 just got a lot spookier 👻 Face your fears in The Haunting when the Limited-Time Mode drops in Call of Duty #Warzone and #MWII on October 17 💀 Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty #CallofDuty #ModernWarfare2 #Warzonehttps://www.youtube.com/watch?v=Dz1yRa0LzyU -
Fiyatı artma ihtimali var mı acaba bu oyunun ve en ucuz nereden alabilirim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Steam gift gönderenlerden bakıyorum. Güvenilir bir satıcı bulursam %20/25 arası indirimli satiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X