Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
37
Favori
24.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İade ettim. Bu garabete daha fazla tahammül edemeyeceğim. Olan, güzelim haritaların böylesine çöp bir oyunda kullanılmasına oldu. Çok üzgünüm. 2019 ile geri dönüp zevkten 4 köşe, MW2'de ise biraz burun kıvırıp oynadığım seri, MW3 ile resmen Apex Legends'a dönmüş. Infinity Ward oyunu tekrar dirilttiğinde görüşürüz, ben bu masada yokum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birbuçuk saat oynadım betayı. Mw2 deki kadar çabuk ölmüyoruz. Bu hoşuma gitti. Eski haritalarda oynamak çok nostalji geldi. Zaten bu haritalar için düşünmeden almıştım oyunu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Field upgrade tuşunu options kısmında bir türlü bulamıyorum. Eğilmeyi vs değiştim tuşta soru işareti yazıyor, bulan varsa options kısmında ss atabilir mi hayrına

• Oynanış bir tık hızlı geldi bana MW2 ye göre ama kabul edilebilir bir durum.Eski haritaların oyuna eklenmesi iyi düşünülmüş.

Menü tasarımı fonksiyonel olarak önceki oyuna benziyor , biraz daha sade ve anlaşılabilir yapmaya çalışmışlar.

Herşey iyi hoş da kardeşim şu ayak sesleri nedir ya , düşman yaklaşıyor diye nereye bakacağımı şaşırıyorum bir bakıyorum etrafta kendi takım arkadaşlarınız.

Bu durumun düzenlenmesi lazım bence.

• Ben de multiyi oynadım ama ölmenin ve öldürmenin bu kadar zor olmaması lazım. Ayrıca silah hissiyatı çok kötü geldi bana. His çok zayıf. Düzeltirler belki ama şu an mw2'ye devam.

• Bence oyun çok güzel olmuş beta haliyle bile sorun sıkıntı olmadan oynatıyor ama şu sniperi ikinci ele nasıl alıyoruz bi türlü bulamadım
    Edit: Nasıl yapılacağını buldum oyun başlangıcında custom değil default seçmek gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 13 Ekim 2023; 10:33:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirmeye bıraktım. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • bero 20 kullanıcısına yanıt

Up

• open beta için indirmeler açıldı mı? geçen yükledim de sanki yüklenmemiş gibi. zamanı gelince açılacaktır değil mi ?

battle net ten güncellemeleri yaptım.

• Akhenaton1990 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• rerea kullanıcısına yanıt

Açık beta galiba 14’ünde açılacak 16’sına kadar. Bugün ön sipariş verenler oynayabiliyor diye biliyorum.

• Her türlü Key gerekiyor mu açık beta için?

• elano68 kullanıcısına yanıt

14-16 arası açık beta, key’e gerek yok.

Cidden napmam lazım

• cenk78 kullanıcısına yanıt

Cabuk öldürmek için headshot atmanız lazım göğüsten sprey shot ile o kadar hızlı kill almak saçmalıktı. Gamepad kullanıp aimasist kullananlar için oyunu bozmuşlardı düzelttiler. Benimgibi steyen klavye mouse kullanabilir artık.

• deniz c kullanıcısına yanıt

rica ederim

Soru isareti varsa tus ata veya tus ayarlarini sifirla.
    Muhtemelen yeni atadigin tuslarla o cakisti ondan soru isareti oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun aslında guzelde drop-shotlar sinirimi bozuyor kaleci gibi yere atlayıp scope açıp nasıl vuruyorlar hiç gerçekçi değil.

• Ayrıca ground War modu herkes 1 kill alayım diye deli dana gibi koşuyorlar. Zıplayıp zıplayıp yere yatiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.